Начало Избори - 2022 В препълнена зала ВМРО закри кампанията си в Сандански

В препълнена зала ВМРО закри кампанията си в Сандански

ВМРО закри предизборната си кампания в Сандански пред членове и симпатизанти на Организацията в Пиринския край. В препълнената зала водачът на листата в 1 МИР и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки, кандидатите за народни представители от Сандански Павел Пъхнев, Константин Стаев и Костадин Миндов представиха приоритетите за развитието на България и региона.

Ангел Джамбазки изтъкна, че ВМРО винаги е бранела българския национален интерес и няма да допусне никакви компромиси по тази тема, защото България трябва да бъде на българите, а не на чужди агенти, които работят за външни интереси.

Тези избори бяха абсолютно излишни и към тях ни подтикнаха хора, които имат интерес от това държавата ни да върви напред. Видяхме как само за половин година страната беше вкарана в няколко кризи, а управляващите доказаха, че нямат никакво намерение да работят за България, изтъкна още съпредседателят на ВМРО пред събралите се симпатизанти в град Сандански.

Кметът на село Склаве и кандидат за народен представител Павел Пъхнев заяви, че ВМРО е доказала, че няма да направи компромис с онези външнополитически фактори, които се опитват да ни притискат и да ни убеждават, че трябва да забравим нашата история и нашето достойнство в името на това чужди геополитически интереси на Балканите да се осъществят.

По време на срещата кандидатът за народен представител от Сандански Костадин Миндов призова съратниците си да не се плашат от хулите на псевдополитиците, изпълняващи чужди поръчки. Той изтъкна, че единствено ВМРО олицетворява идеята за съхранение на българщината.

Независимо през колко избора ще преминем, независимо през колко парламента, независимо през колко министър-председатели, ние нямаме право да се отказваме, за да можем да върнем България на българите, заяви кандидатът за народен представител Константин Стаев, който е пети в листата на ВМРО в Благоевград.

По време на закриването на кампанията в Сандански съпредседателят на ВМРО Ангел Джамбазки не пропусна да отбележи значимостта на региона за Организацията. Той припомни, че Пиринска Македония винаги е била крепост на ВМРО и именно поради този факт всички кандидати са изключително достойни български родолюбци, които милеят за съхранението на българската история и продължаване на заветите на великите водачи на Организацията.

Последни Новини

ВМРО регистрира своите кандидати за София

В събота ВМРО - София регистрира своя кандидат за кмет, кандидати за районни кметове, кметове на кметства и общински съветници, съобщава БНР.

Каракачанов: Смяната на Трети март е опит да се пренапише историята

Всички държави в света и в Европа празнуват деня, в който са се създали като държава. Опитът беше конюнктура и типично слугински,...

ВМРО – Шумен регистрира листа за изборите в Деня на Независимостта

На 22 септември 2023 г., в Деня на Независимостта, бе регистрирана листата на ПП „ВМРО – Българско национално движение за участие в...

Атанас Стоянов бе единодушно подкрепен за кмет на Сандански

 Инициативен комитет от авторитетни за града личности и няколко партии подкрепят Стоянов На събрание в четвъртък общинската организация на...

Карлос Контрера: София трябва да има зам.-кмет по сигурността

По думите му служителите на полицията трябва да ползват общински жилища Като кандидат за кмет на столицата Карлос...

ВМРО – Троян подкрепя кандидатурата на Донка Михайлова за кмет

На проведеното събрание на членовете на ВМРО – Троян на 20 септември 2023 г. бе решено кандидатурата на Донка Михайлова да бъде...

С венци и цветя ВМРО почете 120 г. от смъртта на Александър Панайотов

С поднасяне на венци и цветя пред паметната плоча на подпоручик Александър Панайотов във Велико Търново ВМРО почете 12-ата годишнина от трагичната...

Коментари