Начало Президентски избори Гарантът за ново българско възраждане е Красимир Каракачанов

Гарантът за ново българско възраждане е Красимир Каракачанов

Трябва да ударим всички палячовци, които всяка сутрин се чудят пред кое посолство да клекнат, да изкарат някой лев и на кой чужденец да се подмажат. Гърбовете им станаха под прав ъгъл от угодничене на чуждите господари. Няма време вече. Имаме нужда от ново българско възраждане.

С тези категорични думи започна речта си евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по време на посещението на Красимир Каракачанов и Явор Нотев в Русе.

Кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев бяха посрещнати с хляб и сол, бурни аплодисменти и възгласи „България“, „Победа“ и „Русенец- президент“. Двамата бяха съпроводени до голямата зала на театъра в града от момичета с народни носии и момчета с четнически униформи. В деня, в който ВМРО чества 123 години от основаването си, патриотите показаха, че са обединени и повече от всякога са решени да се преборят със статуквото, за да върнат България, честта и достойнството на българите.

На срещата присъстваха и заместник-председателят на ВМРО и депутат Искрен Веселинов, организационният секретар на ВМРО и депутат Юлиан Ангелов, евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, съпредседателят на „Народен съюз“ Румен Йончев, лидерът на АТАКА Волен Сидеров, заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев, представители на „За честта на пагона“ и др.

Местан призова всички „системни партии“ да се обединят срещу националистическата опасност. Ние сме тази опасност. Ние сме опасност за онези, които 25 години мачкаха България. Ние сме опасност за онези етнически партии, които смятаха, че пътят на България минава през Босфора. Ние сме опасност за онези, които продават българските национални интереси и се интересуват само от своята изгода, заяви пред стотиците русенци Красимир Каракачанов.

Той потвърди, че обединените патриоти за опасност за тези „системни партии“, които 25 години ограбваха България, 25 години системно унижаваха българския народ и го докараха дотам, че днес българите взимат най-ниските пенсии в Европа, че българите са с най-високия процент на смъртност в Европа, с най-нисък процент на раждаемост.

Цели региони на страната са залети от битова циганска престъпност, корупции по високите етажи на властта. По всички тези показатели ние няма от какво да се гордеем. Тези системни партии го направиха. Ние искаме да разбием тяхната система и да покажем, че алтернатива има, продължи емоционално Каракачанов.

Нищо не е загубено, докато сме живи. Нищо не е загубено, докато вярваме в България. Нищо не е загубено, докато имаме шанс да изразяваме мнението си. Затова призовавам на 6 ноември всички родолюбиви българи – излезте като един. Преди това всеки от Вас нека убеди максимален брой хора да гласуват. Нека покажем, че ние не сме покорната рая, което очакват от нас. Ние не сме народът, който ще си седи вкъщи, а през това време с купените цигански гласове, вотът на етническите партии и корпоративния вот ще определят за пореден път кой ще ни управлява и кой ще бъде президентът на България. Това не трябва да го позволяваме, категоричен бе Каракачанов.

Ние патриотите се обединихме, за да покажем на българския народ, че има алтернатива, че има път. И пътят не е вляво, вдясно, червени, сини, монархисти, републиканци, русофили, американофили. Пътят е един – българският път, който трябва да изградим ние, като се възползваме от лостовете, които ни дава членството в ЕС, завърши изказването си кандидатът за президент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

Чухте ли как трябва да говори българският президент, попита заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов. От всички кандидати, които слушам установявам, че реално не мога да разбера кой за каква кауза се бори. Те всички са за евроатлантически ценности, всички са за НАТО, всички са за това да пазим човешките права. И като се замислиш – те говорят едни и същи неща. И това не е чудно, защото те имат едни и същи началници в Брюксел. Техните партии ЕНП и ПЕС ни доведоха до това положение, в което е България в момента. Каракачанов и Нотев са единствената кандидат-президентска двойка, която няма началници в Брюксел, Вашингтон или Анкара. Единственият им началник е българският народ!

Явор Нотев направи изказването си в шеговит тон като заяви, че се притеснява за целостта на конструкцията на сградата на русенския театър, който буквално се „пукаше по шевовете“ от желаещите да чуят и видят кандидатите на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев.

У дома и стените помагат. Помагат, ако си Красимир Каракачанов и си достоен. След тази реплика залата стана на крака и започна да скандира „русенец – президент“.

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров допълнително повиши емоционалния заряд на русенци: Русе си е Русе! Оттук ще започне обратът в българската политика! Най – после ще имаме русенец президент!

Няма време! Ердоган се заканва да вземе Кърджали, мигранти-пришълци нахлуват в България! България има нужда от сериозен и стабилен президент. Няма по-подходящи хора от Красимир Каракачанов и Явор Нотев, каза Сидеров.

Посещението на кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев в Русе приключи с концерт на народния певец Илия Луков.

видео >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО предлага за създаване на кметство да са нужни 100 човека, живеещи в населеното място

Това е гаранция за реалната представителност на хората в малките населени места, стъпка към справяне с регионалния дисбаланс и демографската криза.

Веселинов: Категорично заставам зад правото на арменците да отстояват своите духовни граници

Напъните на Ердоганова Турция да претопява християнски народи чрез агресивната си неоосманистка концепция са недопустими! Това написа във „Фейсбук“...

Никола Чакалов: Съжалявам, че няма задължителна наборна военна служба

Съжалявам, че няма задължителна наборна военна служба, защото тя изгражда мъжа, а както знаем в днешно време трябва да има млади българи, които да...

Карлос Контрера: ДБ са един политически фактор без ясна идеология и последователност в действията

Коментар от личната страница на столичния общински съветник от ВМРО Карлос Контрера за особеностите на градската десница Хлъзгавата позиция...

Каракачанов: Само ние тук си търсим легенди, за да бъдем различни

Когато в Европа има една истерия покрай коронавируса, това ще се отразява и върху българската икономика Ако правителството може...

За първи път след 22 годишно прекъсване курсанти положиха клетва във ВВВУ „Г. Бенковски – Долна Митрополия“

За първи път, след 22 годишно прекъсване, днес във Висшето военновъздушно училище „Г. Бенковски“ – Долна Митрополия се състоя тържествен ритуал по...

Юлиан Ангелов: Необходима е цялостна концепция, която всички институции да следват, за справяне с битовата престъпност

Последните години политиката на страната е насочена намаляване на битовата престъпност. И чисто статистически има такова намаление, каза пред БНТ депутатът от...

Коментари