Начало Блог Го ту Търки, ю юзлес либеръл идиътс. Енд невър към бек

Го ту Търки, ю юзлес либеръл идиътс. Енд невър към бек

източник: „А-спекто, автор: Ангел Джамбазки

Напоследък сред либерастващите „полезни идиоти” е много „фешън” идеята, че и практиката, да се правят на особено оригинални, интересни и иновативни, като осакатяват със статуси из социалните мрежи книжовния българския език. Най-често използвайки разни цитати от разни примати.

Така или иначе, там е и основното им поле за лична, обществена и политическа изява. Явно смятат, че пишейки и общувайки като Кро и Нанди, много ще ни унизят. Вярват, че са много интересни, най-либерални и вери смарт приятели на клети рефюджис. Тук „клети” даже трябва да се изпише и като „kleti”, за да е в „мейнстрийма” на умните и красивите, ама нейсе.    

Видимо така смятат, че се надсмиват успешно над българската традиция, родолюбие и национални чувства, приравнявайки ги на поведението и изказа на въпросните примати. Чувстват се в силата си да ни обясняват какво е патриотизъм и какво не.

Мишън импосибъл, диър фелоу идиътс.

Ние отлично знаем какво е родолюбие и патриотизъм и какво не е. Например – вие не сте. Вие всички сте точно обратното на родолюбие и патриотизъм. Вие сте антинационални мулти-култи космополитни, полезни само на себе си идиоти. От тези, които тежко се провалиха с „интеграцията” на клети рефюджис. От тези, виновните, и за Париж, и за Брюксел.  

Преди да е политика родолюбието е вътрешно убеждение, вяра, традиция, чест и дълг. И знаем, че точно това ви дразни. Точно това не ви дава мира. Срещу това се борите вие. За това ви се плаща. Това е задачата, която ви поставят либералните „тинк-танкове”. Затова и получавате въпросното си грантово финансиране.  

Както ви е известно – който плаща гранта, ви поръчва кючека. И вие се мятате.

Знаем също така, че когато властта липсва, когато има огромни празни и неохраняеми пространства в охраната на нашата граница, те се запълват от самоорганизирали се самодейци. С всички последствия от това. Природата не търпи празни пространства. За да няма самоуправство, трябва да има държавно гарантиран и прилаган правен ред. Очевидно той липсва.

Знаем също така, че млади, тридесетина годишни, брадати мъжаги, с армейски раници на гърба, не са никакви майки с деца и не са никакви „бежанци”. Вие също го знаете, но се правите на ударени с мокър парцал. Или мокра бурка, за да ме разберете по-добре на вашия полит-коректен „сленг”.      

Поне три пропагандни „сайта”, които иначе по цял ден се занимават с това как Русия фалира ей сега след малко, какви идиоти са руснаците, колко му е малък на Путин и как изобщо не му става, и колко милиарда денги е откраднал, вече няколко дни ни просвещават какво е и какво не е патриотизъм. Заглавните им страници са пълни с размисли и страсти за това, колко е лошо да си патриот.  

Жалка работа, все едно ние да им се месим по транс-джендър въпросите, правата на петия пол, боли ли ги зеленчуците, като ги ядем и подобни, тера-инкогнита за нас, теми.     

Точно такъв е случаят с прословутите „клипове” и въпросните идиотски цитати. Всъщност те са полезни само на въпросните „полезни идиоти”, защото легитимират погрешните им тези и политически позиции по отношение на нелегалната имиграция. И им дават повод и сили да се плюнчат по социалните мрежи и да си кълчат пръстчетата по клавиатурките, надпреварвайки се с измътването на най-осакатена фраза или „статус”.

Така или иначе, клети либеръл идиътс, тази битка сте я загубили. Не днес. Утре. Дори в най-подкрепящите ви западноевропейски общества има огромен гняв срещу водената от вас телетъбис политика.

Вашата идиотска политика по тези, най-важни, за общото ни бъдеще теми, се провали.

Вие също. Идат промени.

Два свята. Единият е излишен. Вашият.  

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Крепост Европа срещу нелегална миграция, иска Ангел Джамбазки

Крепост Европа Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска...

Тазгодишната награда на НЖО „Достойнство и чест“ е за Райна Дрангова и Евгения Гешева

Националната женска организация на ВМРО не се уморява да търси и показва достойни за пример хора в българското общество. Тази година с...

Законът за личния фалит влезе в парламента

ВМРО внесе в НС закона за личния фалит Тази мярка ще избави много хора от капана „вечен длъжник“

Доц. Михов: За първи път тази година пенсиите са приоритет в бюджета

Приоритет ще имат и учителите, чиято заплата ще бъде с 20% над средната през следващата година, заяви депутатът

Паметна плоча извади от забвение търновски войвода в Илинденското въстание

Плоча на подпоручик Александър Панайотов бе официално поставена Плоча на подп. Александър Панайотов бе официално поставена на едноименната улица...

За новата вълна на коронавируса говори д-р Калин Поповски

Самият аз не очаквах да е толкова „стръмна“ новата вълна на коронавируса, споделя лекарят и депутат от ВМРО В...

Висока оценка за „Балканска стена 2020“

Тактическото учение се провежда на учебен полигон „Корен“ Висока оценка на подготовката и способностите на участниците в учение „Балканска...

Коментари