Начало Блог Давид Александров: Чистка на законите, които работят срещу българското семейство

Давид Александров: Чистка на законите, които работят срещу българското семейство

Джендър пропагандата трябва да бъде спряна, само ВМРО даде заявка за това

Джендър пропагандата трябва да бъде спряна. Трябва да спрат и всички опити, които се опитват да ни наложат като стандарти, разкри първите си задачи в бъдещото Народното събрание съпредседателят на РОД Давид Александров, който е кандидат за депутат от гражданската листа на ВМРО. Александров се чувства съмишленик на ВМРО именно защото тяхната намеса спря Истанбулската конвенция и се обявяват в защита на традиционните семейни ценности. 

Нашата организация РОД постоянно декларира, че традиционното семейство се състои от бащата мъж, майката жена и техните деца, заяви в сутрешния блок на БНТ Давид Александров. Защото виждаме, че се въведоха едни нови понятия за семейство, в кавички, джендър пропаганда, която застрашава нормалното семейство. Определено е много по-добре да имаш семейство с майка и баща, отколкото еднополово. Нима не виждаме какво става с децата в еднополовите семейства – психически разстройства и проблеми в училище, коментира кандидатът за народен представител от ВМРО. 

В Библията е много ясно казано – мъж, жена и деца. ВМРО е точно за това семейство и християнски ценности, изтъкна мотивацията си Давид Александров. 

Първо една чистка в законодателството трябва да започнем, защото в момента е пълно със закони, които работят срещу семейството, категоричен е той. По думите му срещу това законодателство само ВМРО даде заявка, че се противопоставя. 

Вече две години нашата организация РОД протестира и се опитваме да променим законодателството. Време е да влезем вътре и да започнем с отмяна на Закона за социалните услуги, ревизия на Закона за закрила на детето, насърчаване на отговорно родителство. 

Това законодателство разрушава правата на деца и семейства, вкарва НПО в семейството, вкарва подпомагането като търговска дейност, негодува Александров. В същото време съпредседателят на РОД изтъкна, че по време на пандемията ясно се вижда, че държавата не прави нищо в подкрепа на семействата. 

Трябва да се насърчават семействата да отглеждат своите деца. Не се стимулира многодетното семейството, обратно, то се смазва. Аз го усетих с раждането на четвъртото си дете, едва ли не, веднага трябва да дойдат социалните служби, разказа бъдещият народен представител. 

Държавата да не иска да е във всяко кътче на семейния уют, да не се меси в семейството, настоява многодетният баща. Той призна, че не получава нито лев помощи от държавата, а разчита само на труда си и на двете си ръце да се грижи за семейството си.

ВМРО работи от доста време насам за безплатни детски градини, за подпомагане на семействата, насърчаване на отговорното родителство, възпитаване на отговорно родителство, изреди съвпадението във вижданията им Давид Александров.

Той категорично се обяви и срещу ранното въвеждане на сексуалното образование в училище. По думите му това не трябва да става преди 9-10 клас.

Програмите в училище в момента на тема родителство означават сексуално образование, което предизвиква обратен ефект. Не смятам, че трябва да има такова в първите години до 8-9-10 клас. Ние по-скоро провокираме желанието и караме децата да влизат в такива отношения. А защо е нужно някой непознат, в повечето случаи НПО, да обяснява как е правилно и как се прави. Ние не спираме да виждаме негативите от сегашната система. Ние постоянно виждаме, че обществото става все по-зле, учителите се оплакват, че децата са станали много агресивни. Начинът, по който се опитваме да променим децата, не е адекватен. 

Най-добрият възпитател не е някой страничен човек, а родителят, категоричен е Давид Александров.

България над всичко!
България над всичко!

Последни Новини

Групата на Европейските консерватори и реформисти ще проведе изнесено заседание в София

По време на събитието ще бъдат дискутирани актуални теми за Европа и региона Групата на Европейските консерватори и реформисти...

Джамбазки: Спирането на българи на границата с РСМ е позор и провал за политическата ни класа

Евродепутатът подчерта, че е сезирал колегите си от ЕП за действията на Скопие Недопускането на българи в РСМ е...

ВМРО отбеляза 151 години от рождението на Гоце Делчев (ОБЗОР)

Структурите на ВМРО отбелязаха 151-ата годишнина от рождението на Гоце Делчев. Ето къде и как: Благоевград

Искрен Веселинов: В Македония се зароди истерия, която целеше провокация

Жертва сме на медии в нашата съседка, които налагат антибългарска пропаганда, смята съпредседателят на ВМРО Ескалация на напрежението има....

Съветниците от ВМРО – Русе искат границите между България и Румъния да бъдат отворени за свободно движение на хора и стоки

Общинските съветници от групата на „Патриотите – ВМРО“ внесоха писмено предложение до ОбС - Русе за приемане на декларация в подкрепа Република...

Подписката за референдум в защита на българската енергетика, семейството и лева тръгва в Стара Загора

Инициативен комитет, съставен от патриотични организации, инициира подписка в страната за провеждането на референдум в защита на българската енергетика, семейство и българския...

Активисти на ВМРО – Русе отдадоха почит към жертвите на комунизма

На 1 февруари, обявен през 2011 г. от МС на Република България за Ден на почит към жертвите на комунизма у нас,...

Коментари