Начало Блог Давид Александров: Чистка на законите, които работят срещу българското семейство

Давид Александров: Чистка на законите, които работят срещу българското семейство

Джендър пропагандата трябва да бъде спряна, само ВМРО даде заявка за това

Джендър пропагандата трябва да бъде спряна. Трябва да спрат и всички опити, които се опитват да ни наложат като стандарти, разкри първите си задачи в бъдещото Народното събрание съпредседателят на РОД Давид Александров, който е кандидат за депутат от гражданската листа на ВМРО. Александров се чувства съмишленик на ВМРО именно защото тяхната намеса спря Истанбулската конвенция и се обявяват в защита на традиционните семейни ценности. 

Нашата организация РОД постоянно декларира, че традиционното семейство се състои от бащата мъж, майката жена и техните деца, заяви в сутрешния блок на БНТ Давид Александров. Защото виждаме, че се въведоха едни нови понятия за семейство, в кавички, джендър пропаганда, която застрашава нормалното семейство. Определено е много по-добре да имаш семейство с майка и баща, отколкото еднополово. Нима не виждаме какво става с децата в еднополовите семейства – психически разстройства и проблеми в училище, коментира кандидатът за народен представител от ВМРО. 

В Библията е много ясно казано – мъж, жена и деца. ВМРО е точно за това семейство и християнски ценности, изтъкна мотивацията си Давид Александров. 

Първо една чистка в законодателството трябва да започнем, защото в момента е пълно със закони, които работят срещу семейството, категоричен е той. По думите му срещу това законодателство само ВМРО даде заявка, че се противопоставя. 

Вече две години нашата организация РОД протестира и се опитваме да променим законодателството. Време е да влезем вътре и да започнем с отмяна на Закона за социалните услуги, ревизия на Закона за закрила на детето, насърчаване на отговорно родителство. 

Това законодателство разрушава правата на деца и семейства, вкарва НПО в семейството, вкарва подпомагането като търговска дейност, негодува Александров. В същото време съпредседателят на РОД изтъкна, че по време на пандемията ясно се вижда, че държавата не прави нищо в подкрепа на семействата. 

Трябва да се насърчават семействата да отглеждат своите деца. Не се стимулира многодетното семейството, обратно, то се смазва. Аз го усетих с раждането на четвъртото си дете, едва ли не, веднага трябва да дойдат социалните служби, разказа бъдещият народен представител. 

Държавата да не иска да е във всяко кътче на семейния уют, да не се меси в семейството, настоява многодетният баща. Той призна, че не получава нито лев помощи от държавата, а разчита само на труда си и на двете си ръце да се грижи за семейството си.

ВМРО работи от доста време насам за безплатни детски градини, за подпомагане на семействата, насърчаване на отговорното родителство, възпитаване на отговорно родителство, изреди съвпадението във вижданията им Давид Александров.

Той категорично се обяви и срещу ранното въвеждане на сексуалното образование в училище. По думите му това не трябва да става преди 9-10 клас.

Програмите в училище в момента на тема родителство означават сексуално образование, което предизвиква обратен ефект. Не смятам, че трябва да има такова в първите години до 8-9-10 клас. Ние по-скоро провокираме желанието и караме децата да влизат в такива отношения. А защо е нужно някой непознат, в повечето случаи НПО, да обяснява как е правилно и как се прави. Ние не спираме да виждаме негативите от сегашната система. Ние постоянно виждаме, че обществото става все по-зле, учителите се оплакват, че децата са станали много агресивни. Начинът, по който се опитваме да променим децата, не е адекватен. 

Най-добрият възпитател не е някой страничен човек, а родителят, категоричен е Давид Александров.

България над всичко!
България над всичко!

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Новото правителство ще клекне пред натиска на САЩ да пуснем РС Македония в ЕС

Странно е съчетанието от интересите на кръга „Капитал” с Радев, казва лидерът на ВМРО пред Валерия Велева за „Епицентър“.

Венцислав Сивов: Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт

Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт на Варна, коментира за Varna24.bg Венцислав Сивов, председател...

Каракачанов: Отдавна не се правят партии, а проекти, защото няма каузи и идеи – всичко е за власт

От типичната байганьовщина да не би да разсърдим „големия брат“, много време са се опитвали да прикрият инцидента Чешнегирово

ВМРО направи опит да влезе в Министерството на енергетиката. В момента входът е обсаден

Започваме неподчинение и ще покажем какво трябва да се направи, за да изринем мафията от КЕВР Представители на ВМРО,...

Няма ляво, няма дясно – всичко е демагогия

Анализ на Кузман Илиев за в. „Труд“ Истината е, че не може да предприемеш политическо действие, без то да...

Красимир Богданов: Озадачаващо е как хората биха дали доверието си на кредит за нов политически проект

В България стана традиция вместо политически сили и партии, които имат идеология, история и имат принос в развитието на страната, да се...

Красимир Каракачанов: Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно

Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно. Промяната доведе до липса на диалог в обществото и див реваншизъм.

Коментари