Начало Блог Даниел Сираков: Имаме идея как да превърнем Ловешка област в новата перла...

Даниел Сираков: Имаме идея как да превърнем Ловешка област в новата перла на България за вътрешен туризъм

Разработихме концепция как да превърнем Ловешка област в новата икономическа перла на България за вътрешен туризъм, тъй като считаме, че туризмът е сектор, който има бъдеще за развитие и би могъл да създаде допълнително икономически лостове и промяна за население.

Това съобщи водачът на листата на ВМРО – БНД за 11 МИР Ловеч и областен председател на патриотите Даниел Сираков на пресконференция в Регионалния пресклуб на БТА.

Той посочи и мотивите да акцентират именно в развитието на туризма в региона. След тях са богатото многообразие от средства за настаняване от клас А и Б съгласно закона за туризма, в които са наети хиляди хора, уникалните природни забележителности на Ловешка област, богатството на културни и исторически паметници. Друг мотив е фактът, че във всяка община в областта се организират традиционни празници, които привличат хора от всички краища на страната.

По думите на Сираков реализирането на тяхната идея може да стане само с участието на осемте общини в Ловешка област. От ВМРО предлагат да се създаде Сдружение „Областен съвет по туризъм“, който да разработи стратегия за развитието на туризма, както и рекламна агресивна кампания, с която да промотират различните туристически продукти.

Допълнителният ефект, който очакваме от реализирането на тази идея, се свързва с икономическия растеж в областта, създаване на работни места и популяризиране на областта в национален и световен мащаб, каза Сираков и добави, че идеята е да се съживят и сектори като селско стопанство, земеделие, търговия, ресторантьорство, фермерски пазари и др.

Заставаме пред Вас с имената си, с делата си, с отговорността, че ако получим Вашата подкрепа, ще направим всичко възможно този проект да бъде реализиран, каза още водачът на ловешката листа на ВМРО.

Той добави, че листата на ВМРО – БНД за Ловешка област е съставена от хора от местните общности, разпознаваеми лица.

Всеки един от нас всеки ден е в определена община и работи по наболели проблеми. Всеки глас за ВМРО е глас за защита на българщината, добави Даниел Сираков.

Д-р Радослав Цанков, който е втори в листата, посочи, че хората трябва да гласуват за тях, тъй като техните цели и намерения са за обикновените хора. Припомни приоритетите на ВМРО в национален план.

На пресконференцията присъстваха още инж. Тихомир Лилов – трети в листата, инж. Поля Христова – четвърта, Николай Щрегарски – шести, и Фидана Веселинова – седма.

Последни Новини

ВМРО: Тази предизборна кампания доказа, че единствено правилното решение е да се гласува с „Не подкрепям никого“

Хули, лъжи, мотори, коне, хора на мегдана, танци на подиума, селфита, торбички, шкембе чорба и пълно отричане на реалните проблеми - картината...

Цените хвърчат заради схеми, спекула и липса на държава

Най-вероятно още тази зима хората ще излязат по улиците с тоягите, защото няма да може да се търпи повече 

Красимир Каракачанов: Задава се коалиция „Магнитски“ по принуда след изборите

Ще има правителство след изборите, но то ще бъде функция на Джим О’Брайън, на списъка „Магнитски“, а не на волята на народа...

Александър Сиди: Частната фондация на Манол Пейков ще купува къщата на Димитър Талев?

Това е поредният предизборен фалшив патриотизъм и поредното лицемерие на „силите на доброто“ Подобни „добри намерения“ трябва да бъдат...

България трябва да прекрати дипломатическите си отношения със Скопие до изкореняването езика на омразата!

Заличаването на българските клубове с твърдения за фашистка принадлежност на патроните им е открит неприятелски акт спрямо държавата ни!

ВМРО – Пловдив с ново ръководство

Ново ръководство избра на отчетно-изборна общинска конференция ВМРО - БНД в Пловдив. Председателят в оставка на градската организация на партията Александър Пецов е...

Джамбазки с разкрития за нов скандал с директора на Фонд „Култура“ към МК

Къде е ходил Драгунчев и с каква цел с правителствения самолет в края март тази година? Това пита българският...

Коментари