Начало По места ВМРО подари екипи и топки на най-малките футболисти в Чирпан

ВМРО подари екипи и топки на най-малките футболисти в Чирпан

Екипи и топки за малките футболисти в Чирпан

Футболни топки и пълна спортна екипировка получиха най-малките футболисти на Чирпан от областната структура на ВМРО – Стара Загора.

Подаръците – екипи и топки, на децата връчиха лично областният лидер на партията Красимир Червилов, общинският председател на ВМРО в Стара Загора Евден Николов и общинските съветници от Стара Загора Антон Андонов и Никола Чакалов. Както и колегите им съветници от Чирпан и Братя Даскалови – Иван Илиев и Иван Жеков.

На събитието присъства и футболната легенда Димитър Вичев. Звездният футболист от ПФК „Берое“ и ПФК „Ботев“ (Пловдив) е инициатор на възраждането на детския футбол в града на Яворов. С подкрепата и спонсорството му децата от три възрастови групи имат възможност да тренират и да се развиват в любимия спорт.

Екипи и топки – дарение за малчуганите

ВМРО не прави жест към малките футболисти за първи път. В три поредни години областната структура на партията дарява спортни съоръжения и екипировка на детския футболен клуб в Чирпан.

Помагаме на спорта за най-малките, защото от ВМРО сме категорични, че децата трябва да растат със здрав дух и здраво тяло. Футболът възпитава ценни качества, които помагат при реализацията в живота. Клубовете за деца трябва да бъдат подкрепяни и поощрявани. Защото футболът е отборен спорт, който дава основно възпитание, формира характера и борческия дух заедно с уважение и дисциплина, обясниха мотива за дарението си Красимир Червилов и Антон Андонов. 

Последни Новини

Джамбазки за Шенген: Лицемерие и двуличие от част от западните държави

11 години западните страни се държат със София и Букурещ като с държави втора ръка, подчерта евродепутатът. Въпросът на...

Джамбазки за Шенген: Когато т.нар. „българска политическа класа“ се държи като обслужващ персонал към Европа, ще получаваме такова отношение!

В продължение на 11 години западноевропейските държави доказват двуличното си отношение към България Позицията на...

Двама еврокомисари ще вземат участие в конференцията „Западни Балкани“, организирана от Ангел Джамбазки

Мария Габриел, Оливер Вархей, евродепутати, политици от региона, професори, журналисти и общественици ще се включат в събитието Двама еврокомисари...

Юлиан Ангелов: „Циркът – кодове, бюлетини, машини“ не обслужва интереса на българите

Случващото се в момента в Народното събрание е пълен цирк, който не работи за решаване на проблемите на българските граждани.

Ще останат ли училища без отопление през зимата?

Този въпрос става още по-актуален предвид липсата на адекватен бюджет в държавата за 2023 г. Сигналът, подаден от председателя...

Михов: Нападенията срещу български клубове в РСМ не са дело на обикновените граждани

доц. д-р Милен Михов – член на ръководството на ВМРО, в ефира на България 24. Нападенията срещу български клубове...

Кирил Петков разцепи българската позиция за Македония

Доц. Милен Михов, историк, бивш депутат от ВМРО, пред Труд News: Скопие натиска Европа България да признае за...

Коментари