Начало Главна Деан Станчев: ВМРО единствена не прави никакви компромиси с националния интерес

Деан Станчев: ВМРО единствена не прави никакви компромиси с националния интерес

Уважаеми шуменци, отмина изборният ден и с него завърши надпреварата на партиите и коалициите за Вашия глас. Демокрацията се гради на доверието, което политиците търсят и получават от гражданите, за да имат възможността да реализират своите идеи и програми за управление. Преди четири години ние тръгнахме заедно с Вас по един труден път с цел да реализираме нашата програма за повишаване на доходите, за запазване на българското семейство и за гарантиране на сигурността на страната и на всеки един български гражданин. 

С тези думи Деан Станчев – депутат в 44-ото НС и водач на листата на ВМРО за отминалите избори в Шумен, се обърна към своите съграждани, за да им благодари за подкрепата.

Ето какво още пише той:

Днес, ден след изборите, можем да си направим равносметка за изпълнените обещания и пропуснатите възможности. Четири години по-късно България е по-богата и по-сигурна държава, външната политика на страната е съобразена с националния интерес, а не се диктува от външни центрове, не допуснахме прякото участие на ДПС във властта, а оттам и намесата на Република Турция в определянето на съдбата на българите. В изборния ден ограничихме, доколкото е възможно, влиянието на турските гласове върху изборните резултати. 

Благодарим на всички български граждани, които ни подкрепиха и по този начин дадоха висока оценка за участието ни в управлението. Ние няма да Ви предадем и ще защитаваме Вашите интереси! Ще продължим да следваме политическата линия, която начертахме заедно и която цели единствено да направи България по-добро място за живеене. 

Политиката обаче е цикъл. Както се случва понякога и в живота на всеки от нас, нуждата от промяна надделява над установения комфорт. Гражданското общество също се нуждае от промяна, като тя има функцията да възпитава политиците, да им напомня, че властта не е даденост, а е нужно ежедневно да се печели доверието на избирателите. Участието в управлението неизбежно носи негативи и в настоящите избори ние ги изпитахме. Вие решихте в 45-ото Народно събрание да няма наши представители. Въпреки изборните резултати ние декларираме, че ще продължим да работим със същия плам и упоритост за българската кауза и ще отстояваме националните интереси, ще защитаваме традиционното българско семейство от посегателствата на нетрадиционни организации и ще пазим българските традиции. Защото ВМРО – БНД е единствената българска партия, която не прави никакви компромиси с националния интерес и с интересите на българските граждани. 

Благодарим и на всички тези, които въпреки тежката ситуация в страната отидоха до урните и дадоха своя глас, защото това е активното гражданско поведение, което е в основата на представителния характер на демокрацията.

Продължаваме заедно напред! България е над всичко, завършва Деан Станчев. 

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари