Начало По места Депутатът Богданов проведе срещи в дунавските общини на област Враца

Депутатът Богданов проведе срещи в дунавските общини на област Враца

Народният представител от ВМРО Красимир Богданов проведе срещи с хората от четири общини на област Враца.

На среща в Мизия бяха обсъдени мерките, които Патриотите предлагат за справяне с последствията от COVID-19, както и възможностите за засилване на патриотичното възпитание в училищата и детските градини.

В Оряхово в срещата се включиха и заместник областният управител на област Враца Робертино Маринов и общинските съветници от ВМРО в местния парламент Светлозар Николов и Цецко Кривачков. Присъстващите поставиха въпроси за актуалната политическа ситуация, протестите и разумните и отговорни действия на Патриотите в кризисната ситуация.

В община Хайредин Богданов проведе среща с актива на ВМРО, кмета на с. Рогозен Пламен Кюковски и общинския съветник от местната коалиция ЗНС-ВМРО и бивш кмет на с. Манастирище Георги Георгиев. Хората зададоха въпроси свързани с организационния живот и патриотичната дейност на войводите. Същевременно изразиха възмущение от непрекъснатото тиражиране на фалшиви новини и нуждата от по-чести срещи и приемни дни, на които да могат да получават информация от първо лице.

В гр. Козлодуй и с. Бутан една от важните обсъждани теми беше за състоянието и бъдещето на общинската болница. Бившият кмет на Бутан Ивайло Иванов потърси съдействие за осигуряване на нови книги за местното читалище. Народният представител проведе телефонен разговор с представители на ръководството на АЕЦ във връзка с установените случаи на заразени с коронавирус служители.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Новото правителство ще клекне пред натиска на САЩ да пуснем РС Македония в ЕС

Странно е съчетанието от интересите на кръга „Капитал” с Радев, казва лидерът на ВМРО пред Валерия Велева за „Епицентър“.

Венцислав Сивов: Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт

Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт на Варна, коментира за Varna24.bg Венцислав Сивов, председател...

Каракачанов: Отдавна не се правят партии, а проекти, защото няма каузи и идеи – всичко е за власт

От типичната байганьовщина да не би да разсърдим „големия брат“, много време са се опитвали да прикрият инцидента Чешнегирово

ВМРО направи опит да влезе в Министерството на енергетиката. В момента входът е обсаден

Започваме неподчинение и ще покажем какво трябва да се направи, за да изринем мафията от КЕВР Представители на ВМРО,...

Няма ляво, няма дясно – всичко е демагогия

Анализ на Кузман Илиев за в. „Труд“ Истината е, че не може да предприемеш политическо действие, без то да...

Красимир Богданов: Озадачаващо е как хората биха дали доверието си на кредит за нов политически проект

В България стана традиция вместо политически сили и партии, които имат идеология, история и имат принос в развитието на страната, да се...

Красимир Каракачанов: Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно

Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно. Промяната доведе до липса на диалог в обществото и див реваншизъм.

Коментари