Начало Блог Джамбази за напълно провалената и фалшива циганска интеграция

Джамбази за напълно провалената и фалшива циганска интеграция

Така наречената „циганска интеграция“ е напълно провалена и напълно фалшива. Нищо не се е случило за тези ромски декади и други подобни, в които бяха откраднати една торба български и европейски пари. Това коментира заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европарламента Ангел Джамбазки в ефира на телевизия Bulgria ON AIR.

Той визира Национален план за действие по инициативата „Десетилетие на ромското включване 2005-2015 г.“, както и дълбоките проблеми в циганското общество и хората, които се възползват от тях.

Никой не може да каже точно колко пари са откраднати (от проекта за интеграцията, бел.ред), никой не знае. Питал съм българската прокуратура, питал съм министър-председателя. Но ефектът е видим, каза Джамбазки.

По думите му една част от българското общество не е вписана и системно не се вписва. 

За тези хора образованието не е ценност, за тях дете да направи дете на друго дете – не е проблем. За мен е проблем, категоричен е той. 

Джамбазки коментира, че най-младата баба в България не е от корейски произход, а от цигански.  Тя е на 25 години, а нейната дъщеря е родила на 12, посочи той.

Той смята, че има група от хора, които си „играят“ с тази тема. 

Има една шепа противоконституционни етнически партии – те също противоречат на законодателството и българската конституция, поясни Джамбазки.

За мен по-големият проблем е, че тези хора са част от Движението за права и свободи (ДПС). А ДПС е част от турската пропаганда в България. Тези хора разделят обществото, заключи той.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Борис Вангелов в „Денят ОН ЕР“ на 24 септември

Народният представител Борис Вангелов ще бъде гост в предаването „Денят ОН ЕР“ по България ОН ЕР на 24 септември 2020 г. (четвъртък)...

ВМРО: Победа за патриотизма – парламентът прие доброволната военна служба

Идеята на вицепремиера Каракачанов вече е гласувана на първо четене в НС С промените в Закона за резерва на...

25 септември, 7.30 ч., БНР – Борис Вангелов

Интервю по програма „Хоризонт“ на БНР с депутатата Борис Вангелов може да слушата от 7.30 ч. сутринта на 25 септември, петък.

25 септември (петък), 15.00 ч., Добрич – кампанията „Бъди войник“

Националната информационна кампания „Бъди войник“  през 2020 г. започва от град Добрич Националната информационна кампания на Министерството на отбраната...

ВМРО – Хасково пита: Да очакваме ли скоро да ни събуди моллата?

От местната организация на ВМРО в Хасково излязоха с позиция по повод намерението на Общината да отмени Наредбата, с която се регламентира...

Доц. Милен Михов: С прилагането на т.нар. политика на интеграция доникъде няма да стигнем

Цигани са нападнали с мачете млад мъж от Роман, сигнализират от ВМРО. Жертвата е Калин Христов, а ситуацията се развива на 14...

Мария Цветкова зарадва ямболии с прожекция на филми в навечерието на Деня на независимостта

Прожекция на филмите „Леринската операция и Каймакчалан“ и „Тутраканската епопея“ предизвика интереса на жители и гости на Ямбол в навечерието на Деня...

Коментари