Начало Народно събрание Джамбазки: ГЕРБ, БСП и ДПС предадоха българския народ

Джамбазки: ГЕРБ, БСП и ДПС предадоха българския народ

Няма „ляво”, няма „дясно”, единствената алтернатива на политическото олигархично-разбойническо статукво е гласът с номер 24 в бюлетината.

Това заяви водачът на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по време на посещението си в Гоце Делчев.

Представители на коалицията посетиха града, за да отбележат 111-тата годишнина от избухването на Кръстовденското въстание. Пред паметника на Гоце Делчев се събраха и Атанас Стоянов, председател на Общински съвет в Сандански и втори в патриотичната листа, Георги Васев, общински съветник от ВМРО в Благоевград и трети в листата на коалицията, Кристина Попова, председател на ВМРО в града, Тодор Петрелийски от НФСБ и Мария Цветкова – журналист в ТВ СКАТ и член на ръководството на НФСБ.

Гласът за нашето обединение е възможността да се спре завинаги похода на Турция срещу нашата страна, удар срещу Ахмед Башев и Муса Палев – съвременните феодали и дерибеи на неврокопския край, Якоруда и Белица, емоционално заяви Джамбазки.

Убеден съм, че Патриотичният фронт е надеждата за излизане от икономическата катастрофа. Ние сме готови със сериозен пакет от проекто-закони, с чиято помощ ще се задвижи икономиката на страната, обясни той.

Приоритет ще бъде грижата за малкия и среден бизнес, който сега е полумъртъв, задушаван от администрацията, от рекета на политическите партии, които са на власт, както и от кризата.

Гласуването за патриотите означава, че всички ние, обикновените хора, вече ще имаме защитници във властта на държавата. Това много скоро ще стане изключително важно, тъй като престъпниците от ДКЕВР и монополистите от ЕРП-тата ще започнат да вдигат цените на тока драстично а от там ще се вдигнат цените на всичко, направи прогноза заместник-председателят на ВМРО.

Ние сме опонентите на ДПС, БСП и ГЕРБ – виновниците за случващото се през последните 25 години. Те са виновни, че сме бедни, унизени и предадени. Ние сме алтернативата на този олигархо-монополистичен модел, наложен ни с наглост и сила, посочи още той.

Ние няма да ви предадем. Ще положим началото на новото българско Възраждане заедно, завърши речта си Джамбазки.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Патриотично видео за Деня на будителите от дамите във ВМРО

Патриотично видео – поздравление по повод Деня на народните будители – 1 ноември, публикуваха дамите от ВМРО. Членовете на...

Крепост Европа срещу нелегална миграция, иска Ангел Джамбазки

Крепост Европа Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска...

Тазгодишната награда на НЖО „Достойнство и чест“ е за Райна Дрангова и Евгения Гешева

Националната женска организация на ВМРО не се уморява да търси и показва достойни за пример хора в българското общество. Тази година с...

Законът за личния фалит влезе в парламента

ВМРО внесе в НС закона за личния фалит Тази мярка ще избави много хора от капана „вечен длъжник“

Доц. Михов: За първи път тази година пенсиите са приоритет в бюджета

Приоритет ще имат и учителите, чиято заплата ще бъде с 20% над средната през следващата година, заяви депутатът

Паметна плоча извади от забвение търновски войвода в Илинденското въстание

Плоча на подпоручик Александър Панайотов бе официално поставена Плоча на подп. Александър Панайотов бе официално поставена на едноименната улица...

За новата вълна на коронавируса говори д-р Калин Поповски

Самият аз не очаквах да е толкова „стръмна“ новата вълна на коронавируса, споделя лекарят и депутат от ВМРО В...

Коментари