Начало Народно събрание Джамбазки: ГЕРБ, БСП и ДПС предадоха българския народ

Джамбазки: ГЕРБ, БСП и ДПС предадоха българския народ

Няма „ляво”, няма „дясно”, единствената алтернатива на политическото олигархично-разбойническо статукво е гласът с номер 24 в бюлетината.

Това заяви водачът на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по време на посещението си в Гоце Делчев.

Представители на коалицията посетиха града, за да отбележат 111-тата годишнина от избухването на Кръстовденското въстание. Пред паметника на Гоце Делчев се събраха и Атанас Стоянов, председател на Общински съвет в Сандански и втори в патриотичната листа, Георги Васев, общински съветник от ВМРО в Благоевград и трети в листата на коалицията, Кристина Попова, председател на ВМРО в града, Тодор Петрелийски от НФСБ и Мария Цветкова – журналист в ТВ СКАТ и член на ръководството на НФСБ.

Гласът за нашето обединение е възможността да се спре завинаги похода на Турция срещу нашата страна, удар срещу Ахмед Башев и Муса Палев – съвременните феодали и дерибеи на неврокопския край, Якоруда и Белица, емоционално заяви Джамбазки.

Убеден съм, че Патриотичният фронт е надеждата за излизане от икономическата катастрофа. Ние сме готови със сериозен пакет от проекто-закони, с чиято помощ ще се задвижи икономиката на страната, обясни той.

Приоритет ще бъде грижата за малкия и среден бизнес, който сега е полумъртъв, задушаван от администрацията, от рекета на политическите партии, които са на власт, както и от кризата.

Гласуването за патриотите означава, че всички ние, обикновените хора, вече ще имаме защитници във властта на държавата. Това много скоро ще стане изключително важно, тъй като престъпниците от ДКЕВР и монополистите от ЕРП-тата ще започнат да вдигат цените на тока драстично а от там ще се вдигнат цените на всичко, направи прогноза заместник-председателят на ВМРО.

Ние сме опонентите на ДПС, БСП и ГЕРБ – виновниците за случващото се през последните 25 години. Те са виновни, че сме бедни, унизени и предадени. Ние сме алтернативата на този олигархо-монополистичен модел, наложен ни с наглост и сила, посочи още той.

Ние няма да ви предадем. Ще положим началото на новото българско Възраждане заедно, завърши речта си Джамбазки.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари