Начало Народно събрание Джамбазки: ГЕРБ, БСП и ДПС предадоха българския народ

Джамбазки: ГЕРБ, БСП и ДПС предадоха българския народ

Няма „ляво”, няма „дясно”, единствената алтернатива на политическото олигархично-разбойническо статукво е гласът с номер 24 в бюлетината.

Това заяви водачът на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по време на посещението си в Гоце Делчев.

Представители на коалицията посетиха града, за да отбележат 111-тата годишнина от избухването на Кръстовденското въстание. Пред паметника на Гоце Делчев се събраха и Атанас Стоянов, председател на Общински съвет в Сандански и втори в патриотичната листа, Георги Васев, общински съветник от ВМРО в Благоевград и трети в листата на коалицията, Кристина Попова, председател на ВМРО в града, Тодор Петрелийски от НФСБ и Мария Цветкова – журналист в ТВ СКАТ и член на ръководството на НФСБ.

Гласът за нашето обединение е възможността да се спре завинаги похода на Турция срещу нашата страна, удар срещу Ахмед Башев и Муса Палев – съвременните феодали и дерибеи на неврокопския край, Якоруда и Белица, емоционално заяви Джамбазки.

Убеден съм, че Патриотичният фронт е надеждата за излизане от икономическата катастрофа. Ние сме готови със сериозен пакет от проекто-закони, с чиято помощ ще се задвижи икономиката на страната, обясни той.

Приоритет ще бъде грижата за малкия и среден бизнес, който сега е полумъртъв, задушаван от администрацията, от рекета на политическите партии, които са на власт, както и от кризата.

Гласуването за патриотите означава, че всички ние, обикновените хора, вече ще имаме защитници във властта на държавата. Това много скоро ще стане изключително важно, тъй като престъпниците от ДКЕВР и монополистите от ЕРП-тата ще започнат да вдигат цените на тока драстично а от там ще се вдигнат цените на всичко, направи прогноза заместник-председателят на ВМРО.

Ние сме опонентите на ДПС, БСП и ГЕРБ – виновниците за случващото се през последните 25 години. Те са виновни, че сме бедни, унизени и предадени. Ние сме алтернативата на този олигархо-монополистичен модел, наложен ни с наглост и сила, посочи още той.

Ние няма да ви предадем. Ще положим началото на новото българско Възраждане заедно, завърши речта си Джамбазки.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: Недопустимо е Вселенската патриаршия да назначи свой свещеник за православните българи в Истанбул!

Настояваме за възможно най-бърза реакция от Светия синод, в чиято юрисдикция е определянето и назначаването на български клирик в „Св. Стефан“.

ВМРО с декларация в парламента по повод 80-годишнината от връщането на Южна Добруджа

Тържествена декларация по повод 80 години от връщането на Южна Добруджа в пределите на България прозвуча от трибуната на Народното събрание. Декларацията...

Карлос Контрера: Новият Отечествен фронт в СОС е БСП, ДБ и Спаси София

В четвъртък – 24 септември 2020 г., по време на сесията на Столичния общински съвет новият Отечествен фронт – БСП, „Демократична България“...

Красимир Каракачанов: Северна Македония няма намерение да води искрен диалог с България

България няма да се противопостави, а ще каже, че не е дошло време за насрочване на дата за насрочване на първата междуправителствена...

Борис Вангелов: Наборната военна служба ще бъде върната

Според депутата от ВМРО за това има голям процент одобрение на хората Да има доброволна военна служба от 1...

Община Пловдив иска актуализация на бюджета, ВМРО против нов заем

Общинският съвет ще разгледа на сесия нова актуализация на бюджета, в която е заложен заем за реализиране на големите инфраструктурни проекти на...

ВМРО: Победа за патриотизма – парламентът прие доброволната военна служба

Идеята на вицепремиера Каракачанов вече е гласувана на първо четене в НС С промените в Закона за резерва на...

Коментари