Начало Блог Джамбазки: ЕС е една чудесна идея, управлявана от нелепи хора в момента

Джамбазки: ЕС е една чудесна идея, управлявана от нелепи хора в момента

Радан Кънев защитаваше продажбата на българска земя на чужденци, а днес се възмущават срещу думите на Толстой, каза евродепутатът

Тези, които защитаваха продажбата на българска земя на чужденци, днес се възмущават срещу думите на Толстой. Това каза в предаването „Денят на живо“ по Канал 3 евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки относно реакцията на Радан Кънев за думите на внука на Толстой, че ще „купува“ България.

Според него на досегашния руски журналист и бъдещ депутат трябва да се забрани да влиза в страната ни, като допълни, че името му присъства в забранителния списък на Украйна.

Ако този човечец иска да купува или продава Черноморието, нека се поинтересува кой е ген. Колев и как е завършил опитът на Руската империя да завладее тези земи, добави той.

По темата за средствата, с които ЕС ще помогне на България за мигрантите, Джамбазки беше категоричен, че заслугата е на министър-председателя.

Все пак България трябва да настоява да се променят членовете на Дъблинското споразумение за връщане на мигрантите в първата европейска страна, в която са се регистрирали. Това правило е вредно за държавата ни, категоричен беше евродепутатът.

Европейският съюз е една чудесна идея, управлявана от нелепи хора в момента, които действат според политически клишета, разкритикува той. 

Джамбазки даде за пример Германия, където по думите му се замазват престъпленията на мигрантите и се води безумна политика.

Дори най-розовите либерали разбраха, че тези, които идват на нашата граница, не са майки с деца, а мъже афганистанци. Те са дошли тук с една идея – социалните помощи в Германия, няма да се върнат в родината си, дори когато приключи конфликтът там, каза още Джамбазки.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари