Начало Блог Джамбазки: ЕС е една чудесна идея, управлявана от нелепи хора в момента

Джамбазки: ЕС е една чудесна идея, управлявана от нелепи хора в момента

Радан Кънев защитаваше продажбата на българска земя на чужденци, а днес се възмущават срещу думите на Толстой, каза евродепутатът

Тези, които защитаваха продажбата на българска земя на чужденци, днес се възмущават срещу думите на Толстой. Това каза в предаването „Денят на живо“ по Канал 3 евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки относно реакцията на Радан Кънев за думите на внука на Толстой, че ще „купува“ България.

Според него на досегашния руски журналист и бъдещ депутат трябва да се забрани да влиза в страната ни, като допълни, че името му присъства в забранителния списък на Украйна.

Ако този човечец иска да купува или продава Черноморието, нека се поинтересува кой е ген. Колев и как е завършил опитът на Руската империя да завладее тези земи, добави той.

По темата за средствата, с които ЕС ще помогне на България за мигрантите, Джамбазки беше категоричен, че заслугата е на министър-председателя.

Все пак България трябва да настоява да се променят членовете на Дъблинското споразумение за връщане на мигрантите в първата европейска страна, в която са се регистрирали. Това правило е вредно за държавата ни, категоричен беше евродепутатът.

Европейският съюз е една чудесна идея, управлявана от нелепи хора в момента, които действат според политически клишета, разкритикува той. 

Джамбазки даде за пример Германия, където по думите му се замазват престъпленията на мигрантите и се води безумна политика.

Дори най-розовите либерали разбраха, че тези, които идват на нашата граница, не са майки с деца, а мъже афганистанци. Те са дошли тук с една идея – социалните помощи в Германия, няма да се върнат в родината си, дори когато приключи конфликтът там, каза още Джамбазки.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Крепост Европа срещу нелегална миграция, иска Ангел Джамбазки

Крепост Европа Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска...

Тазгодишната награда на НЖО „Достойнство и чест“ е за Райна Дрангова и Евгения Гешева

Националната женска организация на ВМРО не се уморява да търси и показва достойни за пример хора в българското общество. Тази година с...

Законът за личния фалит влезе в парламента

ВМРО внесе в НС закона за личния фалит Тази мярка ще избави много хора от капана „вечен длъжник“

Доц. Михов: За първи път тази година пенсиите са приоритет в бюджета

Приоритет ще имат и учителите, чиято заплата ще бъде с 20% над средната през следващата година, заяви депутатът

Паметна плоча извади от забвение търновски войвода в Илинденското въстание

Плоча на подпоручик Александър Панайотов бе официално поставена Плоча на подп. Александър Панайотов бе официално поставена на едноименната улица...

За новата вълна на коронавируса говори д-р Калин Поповски

Самият аз не очаквах да е толкова „стръмна“ новата вълна на коронавируса, споделя лекарят и депутат от ВМРО В...

Висока оценка за „Балканска стена 2020“

Тактическото учение се провежда на учебен полигон „Корен“ Висока оценка на подготовката и способностите на участниците в учение „Балканска...

Коментари