Home Блог Джамбазки: ЕС е една чудесна идея, управлявана от нелепи хора в момента

Джамбазки: ЕС е една чудесна идея, управлявана от нелепи хора в момента

Радан Кънев защитаваше продажбата на българска земя на чужденци, а днес се възмущават срещу думите на Толстой, каза евродепутатът

Тези, които защитаваха продажбата на българска земя на чужденци, днес се възмущават срещу думите на Толстой. Това каза в предаването „Денят на живо“ по Канал 3 евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки относно реакцията на Радан Кънев за думите на внука на Толстой, че ще „купува“ България.

Според него на досегашния руски журналист и бъдещ депутат трябва да се забрани да влиза в страната ни, като допълни, че името му присъства в забранителния списък на Украйна.

Ако този човечец иска да купува или продава Черноморието, нека се поинтересува кой е ген. Колев и как е завършил опитът на Руската империя да завладее тези земи, добави той.

По темата за средствата, с които ЕС ще помогне на България за мигрантите, Джамбазки беше категоричен, че заслугата е на министър-председателя.

Все пак България трябва да настоява да се променят членовете на Дъблинското споразумение за връщане на мигрантите в първата европейска страна, в която са се регистрирали. Това правило е вредно за държавата ни, категоричен беше евродепутатът.

Европейският съюз е една чудесна идея, управлявана от нелепи хора в момента, които действат според политически клишета, разкритикува той. 

Джамбазки даде за пример Германия, където по думите му се замазват престъпленията на мигрантите и се води безумна политика.

Дори най-розовите либерали разбраха, че тези, които идват на нашата граница, не са майки с деца, а мъже афганистанци. Те са дошли тук с една идея – социалните помощи в Германия, няма да се върнат в родината си, дори когато приключи конфликтът там, каза още Джамбазки.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Щеше да има много по-малко невалидни бюлетини, ако бе прието да няма номер пред партиите

Коментар на депутата от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти” Юлиан Ангелов в ефира на НОВА. Промените в Изборния...

МЕДИИТЕ ЗА ВМРО

Днес.БГ: ВМРО: Големите партии гледат на ИК като възможност за гласове Нюз.БГ:Джамбазки: Речта на Урсула фон дер Лайен е пълна с противоречия и полуистини БНТ: Каракачанов:...

Машинно гласуване? Само във Венецуела, не и в Европа

Възрастните хора щели да предпочетат хартиената бюлетина Ще има и машини, и бюлетини. Така просто...

Александър Сиди: „Зелената сделка“ ще обрече на смърт стотици хиляди хора от малките населени места

Европейският парламент вчера направи предложение чрез председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен за промени в „Зелената сделка“, касаещи нивата на...

Коментари