Начало Европейски парламент Джамбазки за ДПС, имигрантите и монополистите в дебат на БНТ

Джамбазки за ДПС, имигрантите и монополистите в дебат на БНТ

Преди избори ДПС винаги прави провокации. За да мобилизират своя електорат, те разчитат на ефекта на огледалото. Правят провокация, каквато несъмнено е изпълнението на песента за Райна Попгеоргиева с турски текст, очакват нашата реакция – очевидно е, че няма как да не реагираме. Българските националисти сме безспорно предвидими – ние имаме своите идеи и убеждения, които следваме безусловно. ВМРО няма да направи компромис и да не коментира подобна наглост.

Това заяви в дебат по БНТ заместник-председателят на ВМРО, член на Европейския парламент и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки. Той и листата на ВМРО за общински съветници е под номер 12 в интегралната бюлетина. 

За българските патриоти песента за Райна Княгиня носи своята революционна и свободолюбива натовареност. Нейната съдба, след потушаването на Априлското въстание, е много тежка – върху нея е упражнено ужасно насилие от страна на османските поробители. Затова и заиграването с именно този символ от страна на ДПС е обидно, унизително и нагло. Ние бихме приели всяка политическа смешка от тяхна страна, но да се заиграват със знамето на свободата – няма как да замълчим, обясни кандидатът за кмет.

По повод бежанската криза Джамбазки заяви, че няма как тази тема да не бъде в дневния ред на държавата особено в контекста на предстоящия местен вот. Въпросът касае много силно столицата и дебата за нейното управление. Според нас от ВМРО центрове за настаняване на бежанци и нелегални имигранти нямат място в София. Това е изключително тежък проблем за софиянци, живеещи по границите на центровете, защото настанените там имигранти не са тук, за да се впишат в обществото ни. Те не искат да учат „Аз съм българче“, те искат социалните помощи на Ангела Меркел, допълни Джамбазки.

Кандидатът за кмет на София, издигнат от ВМРО, разясни и основните стълбове на визията си за развитието на града. С приоритет за него и екипа му стои въпросът със сигурността и реда, както и грабителската политика на дружествата-монополисти в София – „Софийска вода“, ЧЕЗ и „Топлофикация“.

С нас идва редът, припомни Ангел Джамбазки.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари