Home Европейски парламент Джамбазки за ДПС, имигрантите и монополистите в дебат на БНТ

Джамбазки за ДПС, имигрантите и монополистите в дебат на БНТ

Преди избори ДПС винаги прави провокации. За да мобилизират своя електорат, те разчитат на ефекта на огледалото. Правят провокация, каквато несъмнено е изпълнението на песента за Райна Попгеоргиева с турски текст, очакват нашата реакция – очевидно е, че няма как да не реагираме. Българските националисти сме безспорно предвидими – ние имаме своите идеи и убеждения, които следваме безусловно. ВМРО няма да направи компромис и да не коментира подобна наглост.

Това заяви в дебат по БНТ заместник-председателят на ВМРО, член на Европейския парламент и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки. Той и листата на ВМРО за общински съветници е под номер 12 в интегралната бюлетина. 

За българските патриоти песента за Райна Княгиня носи своята революционна и свободолюбива натовареност. Нейната съдба, след потушаването на Априлското въстание, е много тежка – върху нея е упражнено ужасно насилие от страна на османските поробители. Затова и заиграването с именно този символ от страна на ДПС е обидно, унизително и нагло. Ние бихме приели всяка политическа смешка от тяхна страна, но да се заиграват със знамето на свободата – няма как да замълчим, обясни кандидатът за кмет.

По повод бежанската криза Джамбазки заяви, че няма как тази тема да не бъде в дневния ред на държавата особено в контекста на предстоящия местен вот. Въпросът касае много силно столицата и дебата за нейното управление. Според нас от ВМРО центрове за настаняване на бежанци и нелегални имигранти нямат място в София. Това е изключително тежък проблем за софиянци, живеещи по границите на центровете, защото настанените там имигранти не са тук, за да се впишат в обществото ни. Те не искат да учат „Аз съм българче“, те искат социалните помощи на Ангела Меркел, допълни Джамбазки.

Кандидатът за кмет на София, издигнат от ВМРО, разясни и основните стълбове на визията си за развитието на града. С приоритет за него и екипа му стои въпросът със сигурността и реда, както и грабителската политика на дружествата-монополисти в София – „Софийска вода“, ЧЕЗ и „Топлофикация“.

С нас идва редът, припомни Ангел Джамбазки.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

МЕДИИТЕ ЗА ВМРО

Днес.БГ: ВМРО: Големите партии гледат на ИК като възможност за гласове Нюз.БГ:Джамбазки: Речта на Урсула фон дер Лайен е пълна с противоречия и полуистини БНТ: Каракачанов:...

Машинно гласуване? Само във Венецуела, не и в Европа

Възрастните хора щели да предпочетат хартиената бюлетина Ще има и машини, и бюлетини. Така просто...

Александър Сиди: „Зелената сделка“ ще обрече на смърт стотици хиляди хора от малките населени места.

Европейският парламент вчера направи предложение чрез председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен за промени в „Зелената сделка“, касаещи нивата на...

Каракачанов към ЕП: Правите опити да наложите коминтерновски тези за „македонско малцинство“. Няма да го позволя!

В същото време оказвате системен натиск срещу България като национална държава и срещу християнството у нас като хилядолетна ценностна система

Коментари