Начало Циганският въпрос Джамбазки за поредния случай с бит от цигани: Няма да стане без...

Джамбазки за поредния случай с бит от цигани: Няма да стане без оръжие

Отново цигани, отново тълпа, отново опит за убийство. Отново с любимите им инструменти на интеграцията – колове и лопати. Заради забележка в защита на частната собственост, в частен имот.

Това коментира Ангел Джамбазки – български представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО, по повод поредния случай на пребит от цигани в Русе

28-годишният русенец Антон Спасов е сериозно пострадал, настанен е в болница с множество рани по главата и със счупен зъб. Той е станал жертва на агресивни цигани, на които направил забележка да не берат плодове от собствения му двор.

Затова в САЩ си пазят правото на въоръжена самоотбрана, въпреки че посетители на определени профилирани заведения избиват останалите посетители, посочва Джамбазки.

Заместник-председателят на ВМРО се възмущава, че сме свидетели отново на циганска битова престъпност, отново на опит за убийство – брутален и скотски, в „най-добрите“ традиции на неинтегрируемите.

Тази не-новина няма да я прочете в „Дойче веле“. Още я няма и в „Медиапул“ и „Клуб З“. Очаквано и ясно защо. Няма и коментар от Красимир Кънев. Ясно защо, нали, коментира още евродепутатът.

Джамбазки с ирония отбелязва, че явно им трябва малко време да се организират и да открият, че всъщност това нападение също е провокация, която се яха политически от злите националисти, патрЕоти и прочее… Нищо, до утре ще са го направили. Имат няколко дежурни автори по темата, подозирам, че имат и бланков текст. Очаквам ги синхронно, в трите пропагандни сайта, казва той и допълва, че има поне един, който дежурно пише едно и също по темата, в стил „абе, така е, има проблеми, ама националистите са виновни“.

Частната собственост и животът трябва да бъдат неприкосновени и защитени с огнестрелно оръжие в ръка, е категоричната позиция на Ангел Джамбазки.

Все по-безпощадно става ясно, че българската държава, в лицето на напълно неподготвената и неуместна за поста си г-жа Бъчварова, крещящ пример за партийно назначение, напълно отказва на българските граждани законната защита на техния живот, здраве, чест и имот. Няма да стане без оръжие, заявява евродепутатът.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

ВМРО кани на открит форум всички българофилски формации, милеещи за благото на Родината ни

Срещата ще се проведе на 9 август (вторник) 2022 г. от 14.00 ч. на ул. „Пиротска“ № 5 На...

Коментари