Начало Блог Джамбазки към Заев: Унизителното лигавене със северните шовинисти е предателство към паметта...

Джамбазки към Заев: Унизителното лигавене със северните шовинисти е предателство към паметта на Вашите собствени деди

Унизителното лигавене със северните шовинисти е предателство към паметта на Вашите собствени деди. Че и на моите, заявява Джамбазки.

С Дачич, Вучич, Шешел и Милошевич отивате в азиатския съюз, а не в европейски, коментира още той.

Заев, правите, струвате, въртите сучете, все към Шумадия Ви тегли. Комплекс ли е, гузна съвест ли е, югоносталгия ли е, зависимост някаква ли е, Вие си знаете.

Това написа евродепутатът Ангел Джамбазки на македонския премиер Зоран Заев. Поводът е за пореден път заявената от Заев благодарност към Сърбия.

Да Ви попитам, почитувани – кой вдигна Охридско–Дебърското въстание през 1913-а година, срещу кого и защо? За неписмените – информация има тук: https://bit.ly/3k09Mkj, пише българският евродепутат.

Джамбазки за улеснение дава информацията и на познатия югозападен диалект на българския книжовен език.

Изобщо, Зоки, това унизително лигавене със северните шовинисти, които още държат шайкача в джоба, е истински позор. И предателство към паметта на Вашите собствени деди. Че и на моите. Тези от Монастир, известен Ви като Битоля. Участници в Илинденско-Преображенско–Кръстовденското въстание от 1903-а година, пише още Джамбазки.

Но да Ви уверя още веднъж, почитувани, тази Ваша политика, тип „и това до края и душата в ЕС“ е дълбоко погрешна. С Дачич, Вучич, Шешел и Милошевич одите во азиатски, а не во европски съюз. А тази хумористична бурлеска, която си спретнахте на Табановци, да разменяте кашончета за слюнка Ви, я е продуцирал, режисирал и заснел Борат, убеден съм. Само той може да измисли подобна абсурдна клоунада. И те така. Со здраве, завършва Джамбазки.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

ВМРО кани на открит форум всички българофилски формации, милеещи за благото на Родината ни

Срещата ще се проведе на 9 август (вторник) 2022 г. от 14.00 ч. на ул. „Пиротска“ № 5 На...

Искрен Веселинов: Една от задачите на ВМРО е да има представителство от българофили в следващия парламент

ВМРО смята да влезе в парламента с представяне на идеите, с които смятаме, че са актуални и  със защитаване на тезата, че...

Коментари