Начало Европейски парламент Джамбазки: Родопите са български, а не на Доган

Джамбазки: Родопите са български, а не на Доган

Некадърни политици прогониха българите зад граница. Същите тези трябва да си понесат отговорността за това, че в Родопите селата са обезлюдени, че няма здравеопазване, образование, духовност и култура, че няма самосъзнание. За сметка на това има една формация – ДПС, която се държи като едноличен собственик на района.

С тези думи заместник-председателят на ВМРО и кандидат за представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки се обърна към гражданите на Смолян. Партньорите от коалиция „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“ посетиха града, за да се срещнат с местните хора.

Джамбазки бе категоричен, че с помощта на подлостта и лицемерието на останалите политици на прехода, ДПС наложи своя монопол над Родопите и обхвана региона в смъртоносен обръч, най-вече икономически.

Тази етническа партия държи родопчани с изкупуването на тютюна и картофите– или трябва да ги продадат на прекупвач от ДПС, или ще изгният, заяви той.

Партии като БСП, настоящ коалиционен партньор на ДПС, като ГЕРБ и редица други политически мерзавци подпомагаха безобразията на тази формация, наричайки криминално проявения и осъждан Ахмед Демир Доган с ага, султан и други почетни турски титли.

Джамбазки припомни в с. Кочан през 2009 г. как протурският лидер заяви, че той разпределя порциите в държавата, с което подпомогна за високия резултат на ГЕРБ на парламентарните избори.

Някой от вас да е ял от порциите на Доган, запита присъстващите Джамбазки.

Заместник-председателят на ВМРО посочи, че от ДПС стават все по-нагли и злоупотребяват с чувствата и страха на българите-мюсюлмани.

Разлика между българите-християни и тези, които са мюсюлмани, няма. Няма нужда да бъдат противопоставяни българи на българи. Голямата опасност в изконно българската територия на Родопите всъщност е нашествието на радикалния ислям, чужд за българите-мохамедани.

Не забравяйте, че ние сме на първо място българи, а чак след това религиозно обвързани. Знайте, че Родопите не са нечии, не са на Ахмед Доган. Родопите са на Майка България, завърши емоционалната си реч Джамбазки.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО постави паметен знак на Иван Вазов в Бургас

По повод 100 години от смъртта на Иван Вазов днес в Бургас бе открита възпоменателна табела в негова памет. Тя бе поставена...

Каракачанов: Нека си пожелаем лидери с идеи и характер, а не поредните проектчета за власт на чужди интереси над вътрешните

Днешните политици са станали абсолютни измекяри, робуващи на външни фактори и не смеят да изразят собствена воля Това написа...

Контрера: Ако този шоков ръст на цени не бъде овладян бързо, следва обедняване на хората и срив на икономиката

Това са проблемите, не ПП „ПП“, драмите на Манолова и ДБ. Те достатъчно се постараха да ни вкарат в тази криза!

Кузман Илиев: „Продължаваме промяната“, ДБ и ГЕРБ ще търсят диалог помежду си

Академичната мисъл в Харвард олевява до марксизъм Планът за възстановяване е реверанс към ВЕИ олигарси

ВМРО: Излизаме на протест пред Министерство на енергетиката срещу непоносимата цена на тока!

Това е част от националната кампания против спекулативния скок и на горивата, и на стоките от първа необходимост Протестът...

Каракачанов: За ВМРО участието в избори не е бизнес проект

За ВМРО участието в избори не е бизнес проект, ние влизаме в тази битка, за да защитаваме идеите и каузите, за които...

Армията трябва да е символ на държавността

Словакия се готви да купи военна техника за повече от 2 милиарда евро. Държава в сърцето на Европа, чийто единствен съсед, който...

Коментари