Начало Европейски парламент Джамбазки: Родопите са български, а не на Доган

Джамбазки: Родопите са български, а не на Доган

Некадърни политици прогониха българите зад граница. Същите тези трябва да си понесат отговорността за това, че в Родопите селата са обезлюдени, че няма здравеопазване, образование, духовност и култура, че няма самосъзнание. За сметка на това има една формация – ДПС, която се държи като едноличен собственик на района.

С тези думи заместник-председателят на ВМРО и кандидат за представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки се обърна към гражданите на Смолян. Партньорите от коалиция „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“ посетиха града, за да се срещнат с местните хора.

Джамбазки бе категоричен, че с помощта на подлостта и лицемерието на останалите политици на прехода, ДПС наложи своя монопол над Родопите и обхвана региона в смъртоносен обръч, най-вече икономически.

Тази етническа партия държи родопчани с изкупуването на тютюна и картофите– или трябва да ги продадат на прекупвач от ДПС, или ще изгният, заяви той.

Партии като БСП, настоящ коалиционен партньор на ДПС, като ГЕРБ и редица други политически мерзавци подпомагаха безобразията на тази формация, наричайки криминално проявения и осъждан Ахмед Демир Доган с ага, султан и други почетни турски титли.

Джамбазки припомни в с. Кочан през 2009 г. как протурският лидер заяви, че той разпределя порциите в държавата, с което подпомогна за високия резултат на ГЕРБ на парламентарните избори.

Някой от вас да е ял от порциите на Доган, запита присъстващите Джамбазки.

Заместник-председателят на ВМРО посочи, че от ДПС стават все по-нагли и злоупотребяват с чувствата и страха на българите-мюсюлмани.

Разлика между българите-християни и тези, които са мюсюлмани, няма. Няма нужда да бъдат противопоставяни българи на българи. Голямата опасност в изконно българската територия на Родопите всъщност е нашествието на радикалния ислям, чужд за българите-мохамедани.

Не забравяйте, че ние сме на първо място българи, а чак след това религиозно обвързани. Знайте, че Родопите не са нечии, не са на Ахмед Доган. Родопите са на Майка България, завърши емоционалната си реч Джамбазки.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Нелегалната миграция ще доведе до халифат в Европа, предупреждава Джамбазки

Нелегалната миграция ще доведе до установяване на халифат в Европа. Вие, колеги от лявата част на залата, подкрепяте и продължавате да подкрепяте...

Михов: Отбраната на България е приоритет и задача на всяко правителство

Отбраната на България е национален приоритет и задача на всяко правителство. Отбраната на България се модернизира! Факт е, че...

Борис Вангелов: Кирилицата е съставена на територията на Царство България

Кирилицата е българска азбука, категорични са от ВМРО Миналата седмица учени и политици обсъдиха предложението на „Обединените патриоти“ за...

ВМРО скочи срещу строеж в Пловдив, оттеглиха предложението

Строеж на временен паркинг на „Пещерско шосе“ бе поводът ВМРО - Пловдив остро се противопостави на предложението. То е за отдаването под...

Сандански е кандидат за Европейски град на спорта 2021

Кметът на Община Сандански Атанас Стоянов представи на онлайн заседание кандидатурата на град Сандански за Европейски град на спорта 2021.

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Коментари