Начало Европейски парламент Джамбазки: Родопите са български, а не на Доган

Джамбазки: Родопите са български, а не на Доган

Некадърни политици прогониха българите зад граница. Същите тези трябва да си понесат отговорността за това, че в Родопите селата са обезлюдени, че няма здравеопазване, образование, духовност и култура, че няма самосъзнание. За сметка на това има една формация – ДПС, която се държи като едноличен собственик на района.

С тези думи заместник-председателят на ВМРО и кандидат за представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки се обърна към гражданите на Смолян. Партньорите от коалиция „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“ посетиха града, за да се срещнат с местните хора.

Джамбазки бе категоричен, че с помощта на подлостта и лицемерието на останалите политици на прехода, ДПС наложи своя монопол над Родопите и обхвана региона в смъртоносен обръч, най-вече икономически.

Тази етническа партия държи родопчани с изкупуването на тютюна и картофите– или трябва да ги продадат на прекупвач от ДПС, или ще изгният, заяви той.

Партии като БСП, настоящ коалиционен партньор на ДПС, като ГЕРБ и редица други политически мерзавци подпомагаха безобразията на тази формация, наричайки криминално проявения и осъждан Ахмед Демир Доган с ага, султан и други почетни турски титли.

Джамбазки припомни в с. Кочан през 2009 г. как протурският лидер заяви, че той разпределя порциите в държавата, с което подпомогна за високия резултат на ГЕРБ на парламентарните избори.

Някой от вас да е ял от порциите на Доган, запита присъстващите Джамбазки.

Заместник-председателят на ВМРО посочи, че от ДПС стават все по-нагли и злоупотребяват с чувствата и страха на българите-мюсюлмани.

Разлика между българите-християни и тези, които са мюсюлмани, няма. Няма нужда да бъдат противопоставяни българи на българи. Голямата опасност в изконно българската територия на Родопите всъщност е нашествието на радикалния ислям, чужд за българите-мохамедани.

Не забравяйте, че ние сме на първо място българи, а чак след това религиозно обвързани. Знайте, че Родопите не са нечии, не са на Ахмед Доган. Родопите са на Майка България, завърши емоционалната си реч Джамбазки.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Красимир Каракачанов: Провежда се най-мащабното учение на Сухопътните войски през последните 20 години

Учение „Балканска стена - 2020” на Сухопътните войски , което се провежда в момента на учебен полигон „Корен“, е

Веселинов: ВМРО е единствената партия, която се опитва да помогне на туристическия бранш

На Общинската конференция на ВМРО - Варна Искрен Веселинов представи пакет от мерки за подпомагане на туристическия бранш Подпомагане...

Каракачанов пред „Сител“: По време на Титова Югославия, ако говориш за ВМРО – отиваш в „Идризово“

По повод празника 23 октомври, датата на основаване на ВМРО, лидерът на Организацията Красимир Каракачанов даде интервю за македонската телевизия „Сител“.

127 години ВМРО (ОБЗОР)

На 23 октомври 2020 г. се навършиха 127 години от създаването на родолюбивата, българска, патриотична организация ВМРО. По този...

ВМРО – Карлово с пореден жест към медицинските лица

Поредно дарение на защитни средства направиха общинските съветници от ВМРО - Карлово. То бе заинфекциозното отделение в...

ВМРО откри паметна плоча на Гено Димитров в село Струпец

Навръх годишнината на родолюбивата, българска патриотична организация ВМРО в село Струпец беше открита паметна плоча на революционера Гено Димитров. Тя е изработена...

Д-р Петрова се включи в раздаване на хранителни продукти на хора от област Плевен

Д-р Султанка Петрова се включи в раздаването на пакети с хранителни продукти от първа необходимост в градовете Долна Митрополия, Долни Дъбник и...

Коментари