Начало По места Доц. Милен Михов с благотворителен жест и подкрепа за кампанията „ЕТЪР –...

Доц. Милен Михов с благотворителен жест и подкрепа за кампанията „ЕТЪР – ТОВА СИ ТИ!“

Доц. д-р Милен Михов прави благотворителен жест към възпитаниците на двата центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания – Център 1 и Център 2 във Велико Търново. Със закупените от него билети децата ще могат да гледат домакинския мач на стадион „Ивайло“ между ФК „Етър“ и „Дунав“ на 11 юни (четвъртък) от 20:30 ч.

Със закупуването на билетите за футболната среща доц. Михов подкрепя и кампанията „ЕТЪР – ТОВА СИ ТИ!“ за набиране на средства в подкрепа на представителния отбор на В. Търново и детско-юношеската школа на клуба, които бяха засегнати от създалата се ситуация с коронавируса.

Крайната цел на кампанията, която ще продължи и след мача с „Дунав”, е сумата от 100 000 лв. Привилегията за всеки, закупил билет на място, ще е уникалната възможност да се снима с шампионската купа, спечелена от ,,Етър” през 1991 г., която ще бъде поставена в магазина за периода, в който тече кампанията.

Изключително сме доволни от инициативата и децата ще бъдат много щастливи, защото вече 3 месеца не са излизали никъде заради карантината. На събитието ще присъстват големите деца от 14 до 17 г. Децата ходят на футболни турнири, на всички състезания в „Арена армеец“ и ще бъдат изключително доволни и щастливи да отидат на този мач, каза Албена Кръстева, възпитател в Центъра.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари