Начало Блог Доц. Милен Михов: С прилагането на т.нар. политика на интеграция доникъде няма...

Доц. Милен Михов: С прилагането на т.нар. политика на интеграция доникъде няма да стигнем

Цигани са нападнали с мачете млад мъж от Роман, сигнализират от ВМРО. Жертвата е Калин Христов, а ситуацията се развива на 14 септември.

Според разказа на пострадалия в следобедните часове той видял млад циганин да се навърта около къщата му.

Млад мъж е нападнат от група за това, че е потърсил обяснение за посегателство над собствения си имот. Тази група, позната под названието „Лисиците“, е доста добре позната на органите на реда, коментира заместник-председателят на ВМРО и депутат в ПГ „Обединени патриоти“ доц. Милен Михов в „Денят ON AIR“.

По думите му любопитното в този случай е, че става въпрос за здрав мъж, който може да се защитава. Той е бил охранител и е притежавал законно оръжие, но не е посегнал към него, за да се защити.

На въпроса защо не е използвал оръжието си да се защити при заплахата за неговия живот той е отговорил, че ако стреля, ще бъде осъден, а на циганите нищо няма да им направят, допълни Михов.

Заместник-председателят на ВМРО отбеляза, че дори със законно оръжие българските граждани не посягат да се защитят поради недоверието към държава, а нападателите са убедени, че на тях ще им се размине.

Говорим за един много сериозен проблем. За сетен път ние поставяме въпроса за приемането на концепцията на Каракачанов. С прилагането на т.нар. политика на интеграция доникъде няма да стигнем, категоричен бе той.

Доц. Михов коментира и конфронтацията на президента и премиера.

Ние сме дълбоко убедени, че в името на българските граждани не можем да разделим хората по начина, по който си говорят премиерът и президентът. Това не е пътят за решаване на криза. Ние предлагаме нещо важно – преходно правителство с парламентарна подкрепа, заяви той.

Вижте целия разговор във видеото >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Красимир Каракачанов: Провежда се най-мащабното учение на Сухопътните войски през последните 20 години

Учение „Балканска стена - 2020” на Сухопътните войски , което се провежда в момента на учебен полигон „Корен“, е

Веселинов: ВМРО е единствената партия, която се опитва да помогне на туристическия бранш

На Общинската конференция на ВМРО - Варна Искрен Веселинов представи пакет от мерки за подпомагане на туристическия бранш Подпомагане...

Каракачанов пред „Сител“: По време на Титова Югославия, ако говориш за ВМРО – отиваш в „Идризово“

По повод празника 23 октомври, датата на основаване на ВМРО, лидерът на Организацията Красимир Каракачанов даде интервю за македонската телевизия „Сител“.

127 години ВМРО (ОБЗОР)

На 23 октомври 2020 г. се навършиха 127 години от създаването на родолюбивата, българска, патриотична организация ВМРО. По този...

ВМРО – Карлово с пореден жест към медицинските лица

Поредно дарение на защитни средства направиха общинските съветници от ВМРО - Карлово. То бе заинфекциозното отделение в...

ВМРО откри паметна плоча на Гено Димитров в село Струпец

Навръх годишнината на родолюбивата, българска патриотична организация ВМРО в село Струпец беше открита паметна плоча на революционера Гено Димитров. Тя е изработена...

Д-р Петрова се включи в раздаване на хранителни продукти на хора от област Плевен

Д-р Султанка Петрова се включи в раздаването на пакети с хранителни продукти от първа необходимост в градовете Долна Митрополия, Долни Дъбник и...

Коментари