Начало Европейски парламент Доц. Михов: Патриоти, а не туристи, ще изпратим в Брюксел

Доц. Михов: Патриоти, а не туристи, ще изпратим в Брюксел

Свищов бе поредната спирка на турнето „Реванш за българския народ“

Коалиционните партньори от ВМРО, ББЦ и ЗНС се срещнаха с гражданите на Свищов в салона на най-старото българско читалище „Еленка и Кирил Д. Аврамови“.

Всички ни казват, че България загива и че българите се изселват, аз бих казал, че българите се изправят. С тези обнадеждаващи думи доц. Милен Михов, член на ръководството на ВМРО, се обърна към присъстващите в залата.

Той обясни, че в България има едно младо поколение, надъхано с ентусиазъм да живее по-добре.

Имаме българи, които работят, а не чакат помощи, имаме пенсионери, които макар и бедно, живеят достойно. С нашия труд и почтеност ще изправим България, силна и обединена, стожер на Европа и на Балканите, допълни Михов.

Нашето призвание е да изпратим в Брюксел не туристи, а патриоти – европейски представили на България, които да защитават националните ни каузи и да работят за доброто на българския народ, посочи още представителят на ВМРО.

От сцената председателят на „България без цензура“ Николай Бареков прочете бележка, връчена му от гражданин на Свищов. В нея е написано, че хората искат възмездие за политиците от прехода.

Това е нашата задача, обясни Бареков – да донесем това възмездие на хората, всички грабители на държавата трябва да понесат вината си. Длъжни сме да задържим младите в България, а това ще стане чрез работни места и достойно заплащане – за това и ще работим, допълни още той.

Певицата Деси Добрева и ансамбъла на Нешка Робева поднесоха на свищовлии емоционално представление, повдигащо българското национално самочувствие.

След края на културната програма Николай Бареков, Милен Михов, Борислав Панайотов от ЗНС, Калина Крумова от „Евромайки“, заместник-председателите на ББЦ Росен Петров и Ангел Славчев и народният представител Светлин Танчев разговаряха неформално с много от гостите на спектакъла. 

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО в СОС иска комисия за ревизия на дейността в гробищните паркове

Общинарите виждат нарушения и грубо погазване на законите при извършване на тъжните ритуали Темата стана особено актуална след скандалните...

Клетва и отчетно-изборно събрание проведе ВМРО в Брацигово

На 24 май в град Брацигово ВМРО проведе клетва за прием на нови членове. Според старата традиция новите членове се заклеха да...

ВМРО отбеляза празника на българския дух – 24 май

Враца Представители на ВМРО се включиха в общоградското шествие във Враца по повод 24-ти...

Българите зад граница не са евтин PR, а постоянно задължение на държавата

Красимир Богданов от националното ръководство на ВМРО проведе срещи в гр. Корча и в Мала Преспа с представители на българската общност в...

Слабаков: Албания още преди 2 г. изпълни критериите за ЕС и сега ще чака РСМ още 20 г.

Ако приемем РСМ в този ѝ вид, вместо да получим пълноправен член, ще получим тумор, категоричен е Слабаков. В...

Състезанието „Русезнание 2022” излъчи своите победители

Вчера, 23 май, в късния следобед в зала „Батенберг” в Регионалния исторически музей - Русе приключи „Русезнание 2022”.  Участие в XV издание...

Каракачанов: Държавата трябва да помисли за изхранването на населението и за здравеопазването и да предприеме бързи мерки

Важният проблем е какво ще се случва с европейската икономика, според почетния председател на ВМРО Два може да са...

Коментари