Начало Блог Д-р Султанка Петрова: Ние от ВМРО сме близо до хората

Д-р Султанка Петрова: Ние от ВМРО сме близо до хората

Ние от ВМРО сме близо до хората и разбираме техните проблеми. Аз, влизайки за трети път в битката на изборите за народни представители от район Перник, смятам, че наистина съм много по-наясно какво искат хората, как да се промени животът им и съответно ще бъда много по-полезна в своята работа.

Това заяви д-р Султанка Петрова – водач на листата на ВМРО в 14 МИР Перник, в предизборно студио в ефира на ТВ „Струма“.

Галопиращото увеличение на цените на тока, на храните, пандемичната обстановка в страната – това са големите проблеми пред хората. Затова и от ВМРО сме мотивирани да бъдем част от 47-ото Народно събрание, защото видяхме, че предишните два парламента не свършиха нищо полезно за българите, заяви тя.

Свидетели бяхме как партиите на промяната, партиите на протеста работиха единствено и само за облаги. Дано българските граждани извадят своите изводи и осъзнаят, че трябва да гласуват за хора, които ще работят за техния интерес, посочи д-р Петрова.

Тя изброи постигнатото от ВМРО в 43-ия и 44-ия парламент, с което партията е доказала своята отговорност към българските граждани.

В пернишката листа с кандидати за народни представители има изключителни професионалисти, млади хора, с много опит и енергия, подготвени да посрещат предизвикателствата, заяви д-р Петрова.

Водачът на листата на ВМРО за Перник каза, че един от приоритетите на партията е свързан със здравето на хората и пандемичната обстановка в страната. България е пред ново предизвикателство. Нас ни притеснява, че много набързо бе предложен зеленият сертификат, без да имат хората възможност да се подготвят, посочи тя.

Според Петрова предложенията на министъра на здравеопазването и министъра на образованието, касаещи учениците, са също много закъснели. Още отдавна математиците бяха изчислили, че ни чака четвърта вълна, но служебното правителство пренебрегна тези предупреждения.

Цифрите на заболели и загубили живота си от ковид са ужасяващо стряскащи, заяви Султанка Петрова. Министърът на здравеопазването, служебният министър-председател и президентът да не продължават да се крият. Мерките, насочени към децата, трябваше да бъдат взети своевременно, а не в последния момент, натърти тя.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Александър Сиди: Предложението на Макрон е толкова отвратително, че не е добро нито за нас, нито за Северна Македония

Предложението на Макрон е толкова отвратително, че не е добро нито за нас, нито за Северна Македония. Това заяви...

Ангел Джамбазки сигнализира Европейската комисия за нарушени права на българите в Молдова

Правителството на Молдова е взело решение за сливане на Тараклийския държавен университет с Държавния педагогически университет в Кишинев. По тази причина българският...

ВМРО е твърдо против партийна чистка в здравеопазването на принципа „стани, за да седне моят човек“

Министърът да посочи мотиви за отстраняването на директори на болници През последните дни ставаме свидетели на безпрецедентни уволнения на...

Красимир Каракачанов: На България ѝ трябва грамотно, а не раболепно и папагалско правителство

На България ѝ трябва грамотно, а не раболепно и папагалско правителство. Българският народ е тотално разединен и противопоставен....

Сиди: 170 национални предатели задоволиха болното его на френския президент

Решението на парламента за РСМ е обидно и разочароващо. Денят, в който се случи това национално предателство, истината е, че костите на...

Искрен Веселинов: Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори

Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори. Въобще не изключвам, както и самият Кирил Петров намекна, за някакво коалиране на ПП...

ВМРО предлага да се издигне паметник на Тодор Александров в Стара Загора

Съветниците от групата на ВМРО в Общинския съвет на Стара Загора внасят предложение за финансиране и изграждане на паметник на видния български...

Коментари