Начало Блог Д-р Султанка Петрова: Ние от ВМРО сме близо до хората

Д-р Султанка Петрова: Ние от ВМРО сме близо до хората

Ние от ВМРО сме близо до хората и разбираме техните проблеми. Аз, влизайки за трети път в битката на изборите за народни представители от район Перник, смятам, че наистина съм много по-наясно какво искат хората, как да се промени животът им и съответно ще бъда много по-полезна в своята работа.

Това заяви д-р Султанка Петрова – водач на листата на ВМРО в 14 МИР Перник, в предизборно студио в ефира на ТВ „Струма“.

Галопиращото увеличение на цените на тока, на храните, пандемичната обстановка в страната – това са големите проблеми пред хората. Затова и от ВМРО сме мотивирани да бъдем част от 47-ото Народно събрание, защото видяхме, че предишните два парламента не свършиха нищо полезно за българите, заяви тя.

Свидетели бяхме как партиите на промяната, партиите на протеста работиха единствено и само за облаги. Дано българските граждани извадят своите изводи и осъзнаят, че трябва да гласуват за хора, които ще работят за техния интерес, посочи д-р Петрова.

Тя изброи постигнатото от ВМРО в 43-ия и 44-ия парламент, с което партията е доказала своята отговорност към българските граждани.

В пернишката листа с кандидати за народни представители има изключителни професионалисти, млади хора, с много опит и енергия, подготвени да посрещат предизвикателствата, заяви д-р Петрова.

Водачът на листата на ВМРО за Перник каза, че един от приоритетите на партията е свързан със здравето на хората и пандемичната обстановка в страната. България е пред ново предизвикателство. Нас ни притеснява, че много набързо бе предложен зеленият сертификат, без да имат хората възможност да се подготвят, посочи тя.

Според Петрова предложенията на министъра на здравеопазването и министъра на образованието, касаещи учениците, са също много закъснели. Още отдавна математиците бяха изчислили, че ни чака четвърта вълна, но служебното правителство пренебрегна тези предупреждения.

Цифрите на заболели и загубили живота си от ковид са ужасяващо стряскащи, заяви Султанка Петрова. Министърът на здравеопазването, служебният министър-председател и президентът да не продължават да се крият. Мерките, насочени към децата, трябваше да бъдат взети своевременно, а не в последния момент, натърти тя.

Последни Новини

Каракачанов: Смяната на Трети март е опит да се пренапише историята

Всички държави в света и в Европа празнуват деня, в който са се създали като държава. Опитът беше конюнктура и типично слугински,...

ВМРО – Шумен регистрира листа за изборите в Деня на Независимостта

На 22 септември 2023 г., в Деня на Независимостта, бе регистрирана листата на ПП „ВМРО – Българско национално движение за участие в...

Атанас Стоянов бе единодушно подкрепен за кмет на Сандански

 Инициативен комитет от авторитетни за града личности и няколко партии подкрепят Стоянов На събрание в четвъртък общинската организация на...

Карлос Контрера: София трябва да има зам.-кмет по сигурността

По думите му служителите на полицията трябва да ползват общински жилища Като кандидат за кмет на столицата Карлос...

ВМРО – Троян подкрепя кандидатурата на Донка Михайлова за кмет

На проведеното събрание на членовете на ВМРО – Троян на 20 септември 2023 г. бе решено кандидатурата на Донка Михайлова да бъде...

С венци и цветя ВМРО почете 120 г. от смъртта на Александър Панайотов

С поднасяне на венци и цветя пред паметната плоча на подпоручик Александър Панайотов във Велико Търново ВМРО почете 12-ата годишнина от трагичната...

Карлос Контрера: Къде са министърът и главният секретар да защитят служителя на МВР?

Кой е жертвата и кой е престъпникът?! Заради политическа коректност се прави опит за изпиране на случая, като...

Коментари