https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Д-р Султанка Петрова: Ще работя за това да задържим младите хора в Перник -
Начало Блог Д-р Султанка Петрова: Ще работя за това да задържим младите хора в...

Д-р Султанка Петрова: Ще работя за това да задържим младите хора в Перник

За тази вече трета подред кампания научих много за жителите на пернишкия регион. Перничани са хора с големи сърца. Една от основните ми задачи, ако бъда избрана за народен представител от 14 МИР Перник, е да проведа политики, за да задържим младите хора в град Перник и региона.

Това заяви председателят на Националната женска организация на ВМРО и водач на листата с кандидати за народни представители на партията в 14 МИР Перник Д-р Султанка Петрова в ефира на ТВ Кракра.

Мото, под което ще работя, е „Моят град е моят дом“. За мен е много важно младите да се чувстват добре в града си. Предлагам иновативен модел, чрез който да постигнем основните цели. Посланията, които отправям към жителите на Перник и региона е да бъдат позитивни, да бъдат добри. Наша задача е чрез политика да направим така, че хората да се чувстват щастливи. Отговорните политици ще кажат на хората реалните проблеми – те са свързани със социалната среда, и ще предложат адекватно решение на тези проблеми, коментира Петрова.

За да изградим социално отговорни личности, трябва да говорим за социални каузи и да дадем възможност на младите хора да се включат и да работят по социални проекти. Трябва да създадем добра среда, в която да растат българските деца – бъдещето на страната ни, заяви още тя и допълни, че акцент в работата ѝ ще са и проблемите на възрастните хора.

Друго, за което ще работи д-р Султанка Петрова, е въвежданото на т.нар. Исландски модел, който помага да децата да останат в училище, намалява агресията среда. Тя е категорична, че трябва да се работи в посока нито едно дете да не бъде изключено от образователната система.

Ние от ВМРО винаги сме настоявали обучението на децата в детските ясли и градини да бъде безплатно. Ако искаме да имаме здрава и образована нация, това е необходимо, посочи тя.

Бих предложила да се създаде независим консултативен орган към общинския съвет, който да работи по важни обществени проблеми – свързани с околна среда, инфраструктура, образование, здравеопазване. Защото сега винаги има политическа намеса, заяви Петрова.

Относно развитието на бизнеса тя предлага намаляване на административните пречки и за фирмите всичко да се случва на „едно гише“. Така ще се спомогне да се развиват малките и средни предприятия, семейния бизнес също, смята водачът на листата на ВМРО за Перник. Общината има отговорност към хората, които искат да развиват бизнес в този прекрасен град, допълни тя.

Д-р Султанка Петрова е категорична, че е необходима подкрепа за младите семейства, които остават да живеят тук и тук отглеждат своите деца.

Последни Новини

Ангел Джамбазки: България трябва да бъде лидер и да налага политики, гледайки националния си интерес

София е домакин на шестата конференция „Западни Балкани“ тази събота „Западните Балкани са част от Европа и трябва да...

ВМРО – София: Нискоемисионната зона да се отмени!

От началото бяхме против въвеждането ВМРО - София смята, че нискоемисионната зона е безсмислена, несправедлива и неефективна. Наредбата, която...

Слабаков: Нелегален трафик на мигранти има в Нидерландия, Австрия, Франция и Германия – справете се с този проблем!

България и Румъния трябва да са член на Шенгенското пространство, защото така границите ни ще станат по-сигурни. Не е вярно, че в...

София отново поставя развитието на Западните Балкани във фокуса на Европа

Руската агресия срещу Украйна върна разширяването като основен приоритет на европейския дневен ред Развитието на Западните Балкани, ще бъде...

Долу ръцете от децата! Джендър пропагандата няма място в българските училища!

От ВМРО неведнъж сме изразявали категоричната си позиция срещу джендър пропагандата и налудничавите идеи за промяна на пола. Резултатите от подобни политики...

ВМРО към ПП-ДБ: Не виждаме никаква промяна в чистотата на София. Столичните улици са блато!

ВМРО - София в сряда ще обсъжда предложението на кмета Васил Терзиев за почистването на София. Припомняме, че администрацията на ПП-ДБ-Спаси София...

Факелно шествие в Русе напомни за Ньойския диктат

За 27-а година във вечерта на 27 ноември с факелно шествие ВМРО - Русе отбеляза 104-годишнината от налагането на Ньойския диктат. 

Коментари