Начало Народно събрание За какво ще работи Богданов в Народното събрание

За какво ще работи Богданов в Народното събрание

С какви амбиции влизат депутатите от Врачанско в парламента разкрива северозападният вестник „Конкурент“.

Красимир Богданов е роден във Враца. Завършил е ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий” с квалификация магистър по история от 2001 г. През 2003-2007 година е общински съветник в Криводол. В мандат 2007-2011 г. е заместник-председател в общинския съвет, а от 2011 г. е заместник-кмет на община Враца по образование, култура, спорт и туризъм. Женен, има дъщеря.

Ето какво пише изданието за темите, които ще отстоява народният представител на Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО за Врачанско Красимир Богданов, цитирайки неговите думи:

Като народен представител ще продължавам да работя за постигането на вече поставените цели, които стоят пред мен. Една от тях е пълното възстановяване на военното поделение във Враца, в което вече пристигнаха първите военни.

Ще работя и за развитие на мощностите на АЕЦ „Козлодуй“.

Ще настоявам за създаването на закон за Северозапада, в който да са предвидени инвестиционни програми, свързани с инфраструктурата и други важни проблеми.

Ще работя за това във всяка община да има делегирани фондове за асистирана репродукция. Ще се боря с демографската катастрофа, обезлюдяването и обезбългаряването на Северозапада чрез редица мерки за насърчаване на раждаемостта сред семейства, които са изрядни граждани и данъкоплатци.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари