Начало По места За 10-а поредна година ВМРО избра най-патриотичен дом в община Септември

За 10-а поредна година ВМРО избра най-патриотичен дом в община Септември

Председателят на общинския комитет на ВМРО Кузо Божинов връчи наградите на победителите

ВМРО – Септември за десета поредна година награди победителите в съревнованието за най-патриотичен дом. Специални гости на събитието бяха активисти на ВМРО от Радилово и Капитан Димитриево. За най-патриотичен дом за 2021 бе избран домът на семейство Атанасови от село Симеоновец. Семейството получи грамота и луксозен плакет с образа на Левски, книга за българските владетели, жития на светците, бутилка червено вино, вечеря за двама в ресторант „Секвоите“, семейно посещение на археологическия музей и други предметни и парични награди. Г-жа Атанасова пък спечели приза за патриотичен кулинар в общината за вкусната пита, която очарова всички присъстващи.

По случай десетата година от започване на патриотичното съревнование бе определен и най- патриотичен дом на отминалото десетилетие. Победителят бе избран измежду спечелилите приза за най-патриотичен дом от миналите години. Най-патриотичен дом на десетилетието стана домът на семейство Гущерови от Виноградец. Семейството получи грамота, луксозен плакет, икона, картина, книги, бутилка вино, вечеря в ресторант „Секвоите“ и множество парични и предметни награди.

На присъстващите в залата на читалище „Будители“ бяха прожектирани кадри от провеждането на съревнованието по години. Победителите през отминалите години получиха поздравителен адрес от общинския комитет на ВМРО, защото техният патриотизъм не е ограничен в една година, той е продължителен, силен и заразителен.

За доброто настроение на присъстващите бе проведена и патриотична викторина с въпроси от българската история, а отговорилите получиха книги и други предметни награди. Всички отличили се активисти на ВМРО бяха наградени с книгата на Красимир Каракачанов „Забравените апостоли на Македония“.

Организаторите изказват специални благодарности на всички спомоществователи на събитието: Изпълнителния комитет на ВМРО, кмета на Община Септември Васка Рачева, Иванка Крумова и фирма „Борса“, Археологическия музей в Септември, семейство Гюрови и магазин „Роял-маркет“, Илиян Кузманов и фондация „Арт Ангел“, Влади Попов и фирма „Чистолино“, Иванка Стойнова и работилница „Сладкодъвка“. 

Нека патриотизма да се множи и става все по-силен и значим, за да я има България и да пребъде българският народ! Нека българщината достигне до повече български сърца, за да работят за възхода на Родината, споделят организаторите от ВМРО – Септември.

Снимки >>>

Повече за конкурса през годините:

ВМРО – Септември избра най-патриотичен дом за девета поредна година

За осма поредна година в Септември връчиха награда за най-патриотичен дом

ВМРО – Септември награди победителите от конкурса „Най-патриотичен дом за 2018 г.“

Семейство Торбанови е най-новият победител в конкурса за „Най-патриотичен дом“

Домът на журналист грабна приза за най-патриотичен дом за 2016 г.

ВМРО – Септември награди деца за патриотични рисунки

За трета поредна година ВМРО връчи награда за най-патриотичен дом

ВМРО – Септември отново избира най-патриотичния дом

ВМРО връчи награда за най-патриотичен дом

Последни Новини

Балабанов: Случаят с прострелян мигрант на границата ни е зле скроена комбинация и цели да компрометира България

Случаят с простреляния мигрант е зле скроена комбинация, която да компрометира България пред различни европейски и световни институции. Интересно ми е как...

Българите от РСМ атакуваха в съда дискриминационните закони срещу тях

Сдружението за македонско-българско приятелство в гр. Скопие внесе жалба в Конституционния съд на РС Македония с искане да бъде обявен за противоконституционен...

С кръгла маса бяха отбелязани 100 години от акцията на ВМРО в Кюстендил

С кръгла маса, посветена на събитията от началото на декември 1922 година, когато Кюстендил е окупиран от четите на ВМРО, водени от...

Джамбазки за Шенген: Лицемерие и двуличие от част от западните държави

11 години западните страни се държат със София и Букурещ като с държави втора ръка, подчерта евродепутатът. Въпросът на...

Джамбазки за Шенген: Когато т.нар. „българска политическа класа“ се държи като обслужващ персонал към Европа, ще получаваме такова отношение!

В продължение на 11 години западноевропейските държави доказват двуличното си отношение към България Позицията на...

Двама еврокомисари ще вземат участие в конференцията „Западни Балкани“, организирана от Ангел Джамбазки

Мария Габриел, Оливер Вархей, евродепутати, политици от региона, професори, журналисти и общественици ще се включат в събитието Двама еврокомисари...

Юлиан Ангелов: „Циркът – кодове, бюлетини, машини“ не обслужва интереса на българите

Случващото се в момента в Народното събрание е пълен цирк, който не работи за решаване на проблемите на българските граждани.

Коментари