Начало По места За 10-а поредна година ВМРО избра най-патриотичен дом в община Септември

За 10-а поредна година ВМРО избра най-патриотичен дом в община Септември

Председателят на общинския комитет на ВМРО Кузо Божинов връчи наградите на победителите

ВМРО – Септември за десета поредна година награди победителите в съревнованието за най-патриотичен дом. Специални гости на събитието бяха активисти на ВМРО от Радилово и Капитан Димитриево. За най-патриотичен дом за 2021 бе избран домът на семейство Атанасови от село Симеоновец. Семейството получи грамота и луксозен плакет с образа на Левски, книга за българските владетели, жития на светците, бутилка червено вино, вечеря за двама в ресторант „Секвоите“, семейно посещение на археологическия музей и други предметни и парични награди. Г-жа Атанасова пък спечели приза за патриотичен кулинар в общината за вкусната пита, която очарова всички присъстващи.

По случай десетата година от започване на патриотичното съревнование бе определен и най- патриотичен дом на отминалото десетилетие. Победителят бе избран измежду спечелилите приза за най-патриотичен дом от миналите години. Най-патриотичен дом на десетилетието стана домът на семейство Гущерови от Виноградец. Семейството получи грамота, луксозен плакет, икона, картина, книги, бутилка вино, вечеря в ресторант „Секвоите“ и множество парични и предметни награди.

На присъстващите в залата на читалище „Будители“ бяха прожектирани кадри от провеждането на съревнованието по години. Победителите през отминалите години получиха поздравителен адрес от общинския комитет на ВМРО, защото техният патриотизъм не е ограничен в една година, той е продължителен, силен и заразителен.

За доброто настроение на присъстващите бе проведена и патриотична викторина с въпроси от българската история, а отговорилите получиха книги и други предметни награди. Всички отличили се активисти на ВМРО бяха наградени с книгата на Красимир Каракачанов „Забравените апостоли на Македония“.

Организаторите изказват специални благодарности на всички спомоществователи на събитието: Изпълнителния комитет на ВМРО, кмета на Община Септември Васка Рачева, Иванка Крумова и фирма „Борса“, Археологическия музей в Септември, семейство Гюрови и магазин „Роял-маркет“, Илиян Кузманов и фондация „Арт Ангел“, Влади Попов и фирма „Чистолино“, Иванка Стойнова и работилница „Сладкодъвка“. 

Нека патриотизма да се множи и става все по-силен и значим, за да я има България и да пребъде българският народ! Нека българщината достигне до повече български сърца, за да работят за възхода на Родината, споделят организаторите от ВМРО – Септември.

Снимки >>>

Повече за конкурса през годините:

ВМРО – Септември избра най-патриотичен дом за девета поредна година

За осма поредна година в Септември връчиха награда за най-патриотичен дом

ВМРО – Септември награди победителите от конкурса „Най-патриотичен дом за 2018 г.“

Семейство Торбанови е най-новият победител в конкурса за „Най-патриотичен дом“

Домът на журналист грабна приза за най-патриотичен дом за 2016 г.

ВМРО – Септември награди деца за патриотични рисунки

За трета поредна година ВМРО връчи награда за най-патриотичен дом

ВМРО – Септември отново избира най-патриотичния дом

ВМРО връчи награда за най-патриотичен дом

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

Коментари