https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Иво Пазарджиев: ВМРО е против продажба на БДЖ, залагаме на възраждането на ЖП транспорта -
Начало Блог Иво Пазарджиев: ВМРО е против продажба на БДЖ, залагаме на възраждането на...

Иво Пазарджиев: ВМРО е против продажба на БДЖ, залагаме на възраждането на ЖП транспорта

Ще инициирам депутатско лоби за магистрала Черно море

ВМРО залага на възраждането на ЖП транспорта и е категорично против продажбата на БДЖ, заяви третият в листата на партията във Варна – Иво Пазарджиев в „Пресечна точка“ по NOVA. Той участва в предизборна дискусия, посветена на темите вътрешни работи, правосъдие, транспорт и инфраструктура. 

ВМРО ще работи за ускорено изграждане на инфраструктурата, защото България изостава изключително много, в сравнение с европейските държави. Към момента, благодарение на активната ни политика, се изгражда скоростен път между Видин и Ботевград, който е в процес на изпълнение и в голяма част от отсечката той има характер на магистрала, продължи кандидатът на войводите.

Благодарение на активната политика на председателя на комисията по регионално развитие в 44-ото НС Искрен Веселинов и зам.-председател на ВМРО ще бъде изградена магистрала Русе-Велико Търново. Считаме, че трябва да се обърне сериозно внимание на ЖП инфраструктурата. ВМРО е категорично против продажбата на БДЖ, подчерта още Пазарджиев. 

Българските граждани са изключително ощетени, в сравнение с европейските, по отношение на ЖП транспорта, който трябва да бъде модернизиран. В следващия мандат това ще бъде един от акцентите на ВМРО – възраждане на ЖП транспорта, както на товарния, така и на пътническия. 

Ще инициирам депутатско лоби между депутатите от Варна, Добрич и Бургас, които да започнат решителни действия за изграждане на магистрала Черно море, обяви представителят на войводите във варненската листа, където водач е лидерът на ВМРО.

ВМРО поставя акцента върху сигурността

Сигурността е едно от най-важните неща за хората, особено в малките населени места, където години наред маргинални групи тормозеха населението, тормозеха нашите възрастни родители, баби и дядовци, които бяха ограбвани от тях, заяви по темата Иво Пазарджиев. 

Той изтъкна, че до участието на войводите в управлението години наред този проблем е подминаван с нехайство. Има какво още да се желае, в тази посока са и нашите ангажименти, които ние сме поели към българския избирател, а именно – навлизането на доброволните отряди в малките населени места. За съжаление, тази стъпка не беше приета от по-големия партньор в лицето на ГЕРБ, но в следващото Народно събрание ние отново ще работим в тази посока, декларира Пазарджиев. В малките населени места това е единственият начин за гарантиране на сигурността, живота и здравето на българските граждани, които трябва да бъдат спокойни за себе си и своите близки. Време е да се приключи с това определени маргинални групи да тормозят населението, да бият лекари, които са отишли на адреса, за да им окажат спешна медицинска помощ, категоричен беше кандидатът за доверието на варненци.

Гражданите имат усещането за липса на правосъдие

В последните години българските граждани имат все по-голямо усещане за липса на правосъдие, за бавно правосъдие или за некачествено правосъдие, посочи адвокатът. Той направи уговорката, че в същото време в съдебната система има много подготвени и качествени съдии и прокурори, които са честни и почтени и правораздават по начин, по който трябва да го правят. 

Трябва да има реформа в сферата на правосъдието и ВМРО е подкрепяло всички разумни решения. Има нужда от сериозен дебат в професионалните гилдии по отношение на модела за реформа, възприет от съдийската колегия към ВСС, а именно – окръжните съдилища да започнат да разглеждат по-голямата част от делата, а районните да се преструктурират и да се превърнат в териториални поделения за определен тип дела. Това не е добре, защото ще деквалифицира голяма част от съдиите, категоричен е юристът. 

През годините ВМРО искаше да спаси българите от порочната практика банките да се възползват от текста в ГПК, който позволява да се издават заповеди за изпълнение само на база извлечение от техните книги. За съжаление, Мая Манолова беше един от стожерите за това, припомни Пазарджиев на опонента си в студиото от нейната формация и бивш депутат от РБ Димитър Делчев. Г-жа Манолова беше от хората, които защитиха банките, подчерта той по повод тогавашните действия на бившия омбудсман.

Трите стълба в програмата на ВМРО са доходи, семейство, сигурност, заключи Иво Пазарджиев, на трето място в листата на МИР Варна.

Разговорът вижте тук >>>

Последни Новини

Ангел Джамбазки: България трябва да бъде лидер и да налага политики, гледайки националния си интерес

София е домакин на шестата конференция „Западни Балкани“ тази събота „Западните Балкани са част от Европа и трябва да...

ВМРО – София: Нискоемисионната зона да се отмени!

От началото бяхме против въвеждането ВМРО - София смята, че нискоемисионната зона е безсмислена, несправедлива и неефективна. Наредбата, която...

Слабаков: Нелегален трафик на мигранти има в Нидерландия, Австрия, Франция и Германия – справете се с този проблем!

България и Румъния трябва да са член на Шенгенското пространство, защото така границите ни ще станат по-сигурни. Не е вярно, че в...

София отново поставя развитието на Западните Балкани във фокуса на Европа

Руската агресия срещу Украйна върна разширяването като основен приоритет на европейския дневен ред Развитието на Западните Балкани, ще бъде...

Долу ръцете от децата! Джендър пропагандата няма място в българските училища!

От ВМРО неведнъж сме изразявали категоричната си позиция срещу джендър пропагандата и налудничавите идеи за промяна на пола. Резултатите от подобни политики...

ВМРО към ПП-ДБ: Не виждаме никаква промяна в чистотата на София. Столичните улици са блато!

ВМРО - София в сряда ще обсъжда предложението на кмета Васил Терзиев за почистването на София. Припомняме, че администрацията на ПП-ДБ-Спаси София...

Факелно шествие в Русе напомни за Ньойския диктат

За 27-а година във вечерта на 27 ноември с факелно шествие ВМРО - Русе отбеляза 104-годишнината от налагането на Ньойския диктат. 

Коментари