Начало Парламентарни избори - 2021 Искрен Веселинов в Тетово: Българското село има нужда от силно земеделие!

Искрен Веселинов в Тетово: Българското село има нужда от силно земеделие!

Кандидатите за народни представители от КП „БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ се срещнаха с жители на село Тетово. На срещата присъстваха водачът на листата Искрен Веселинов, както и кандидатите за народни представители Галин Григоров и Траян Тотев, съобщават от „Кис 13“.

Пред присъстващите Веселинов говори за приоритетите на патриотите в следващото Народно събрание. Той наблегна върху нуждата от пълнокръвно българско земеделие, като посочи основните проблеми, върху които трябва да се наблегне, за да бъде съхранено то. Най-спешните мерки, които трябва да бъдат предприети касаят преодоляването на протичащото масово окрупняване на обработваемата земя и концертирането ѝ в ръцете на няколко човека. Най-ефективно това може да случи чрез данъчни мерки и политика за целево субсидиране.

В духа на острата нужда от връщането на българите към онова, което столетия ни е запазило като народ, а именно земеделието, водачът на листата на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ изтъкна, че държавата трябва да започне да оказва подкрепа за семейните стопанства.

На присъстващите бе припомнена огромната „заслуга“ на Миглена Кунева, която като главен преговарящ се съгласи европейските субсидии за българското земеделие да бъдат по-малки, отколкото на всички останали в ЕС. Това на практика изправя пред екзистенциална криза ония, които активно се занимават с този поминък. Трябва да бъдат изравнени субсидиите на българските земеделци с тези на европейските, каза Веселинов.

Водачът на листата изтъкна и присъдружното поведение, което т.нар. „нови“ партии демонстрират към ДПС. Той припомни на жителите на Тетово, че за краткото време, което 45-ото НС функционира, прие единствено увеличение заплатите на народните представители и промени Изборния кодекс, с което драстично увеличи изборните секции в Турция до 121.

Онова, което и Атанас Атанасов от „Демократична България“ и Татяна Дончева от „Изправи се, мутри вън!“ заявиха преди няколко дни, а именно че са готови да получат подкрепа от ДПС, за да управляват заедно, е недопустимо за КП „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“.

Патриотизмът не търпи компромиси с националните интереси, категоричен е Веселинов.

Българските патриоти са с №16 в машината и в интегралната бюлетина.

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - №16
БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО ВОЛЯ И НФСБ – №16

Последни Новини

Пълно безхаберие на „сглобката“ по темата с нелегалната имиграция

ВМРО настоява за справяне с нелегалната имиграция и отбрана на свещената българска граница! В момента така наречената „сглобка“, която управлява България, не...

С номер 4 ВМРО – Българско национално движение тръгва на избори

С  номер 4 в бюлетината ПП „ВМРО – Българско национално движение“ тръгва на местните избори, които ще се проведат на 29 октомври...

Въпросите на Карлос Контрера към другите кандидати за кмет на столицата

Карлос Контрера, кандидат за кмет на София от ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 26.09.2023 г. Илиана...

ВМРО регистрира своята кандидатска листа за общински съветници на местните избори в община Мездра

Политическа партия „ВМРО - Българско национално движение“ регистрира в Общинска избирателна комисия - Мездра своята кандидатска листа за общински съветници за участие...

Искрен Веселинов: Хекимян е от най-либералните журналисти. Пирон на ГЕРБ в ковчега на демокрацията

Какво издава кандидатурата на герб на Антон Хекимян за кмет на София? Какви са скритите договорки на ГЕРБ и...

Карлос Контрера: ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета

ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета. Има начини за това. Защото в София има...

Светлозар Янков е кандидатът на ВМРО за кмет на Карлово

Общинският съветник от ВМРО в Карлово Светлозар Янков е канидат за кмет на общината. Янков е областен...

Коментари