Начало Блог Искрен Веселинов: Избори по сценарий от „Козяк“. До кога?

Искрен Веселинов: Избори по сценарий от „Козяк“. До кога?

Нужна е алтернатива. Държавата не е маса за покер!

Така определи трагикомичната ситуация около преговорите за кабинет с мандата на БСП съпредседателят на ВМРО Искрен Веселинов. В пост, качен на неговата страница във Фейсбук той отправи остри забележки към всички участници на политическата сцена, като ги обвини в хазартност на гърба на обществото.

От самото си начало приличаха (преговорите-бел.ред) на покер-партия, в която участват всеизвестни измамници. Залогът беше общественото нежелание за нови избори и всички се включиха в игра, която знаят, че трябва да разтурят. Въпросът беше, кой ще намери повод да изкрещи „измамници“ и да посегне към кобура. Направи го Слави и логично ще извлече някакъв дивидент от позата си на оскърбена невинност, обрисува картината Веселинов и отправя апел към българския народ:

Вярвам в българския народ, че ще изненада авторите на грозния сценарий и ще намери трети път. Послушание нито на Изток, нито на Запад, а отстояване на националния интерес!

Прилагаме пълния текст на поста на съпредседателя на ВМРО Искрен Веселинов, публикуван във Фейсбук:

Преговорите за кабинет с третия мандат приключиха. Те и бяха обречени, предвид характеропатиите на участниците, както вече няколко пъти писах.

От самото си начало приличаха на покер-партия, в която участват всеизвестни измамници. Залогът беше общественото нежелание за нови избори и всички се включиха в игра, която знаят, че трябва да разтурят. Въпросът беше, кой ще намери повод да изкрещи „измамници“ и да посегне към кобура. Направи го Слави и логично ще извлече някакъв дивидент от позата си на оскърбена невинност.

За ПП-тата ще остане неудобното обяснение защо все пак са го допуснали до масата, та нали беше мафия⁉ За ДБ и БСП трагикомичният им опит за брак заради властта.

За народа омерзение и измамени надежди.

И избори, чиито резултат няма значение, защото раждането на следващото управление се бабува в едно посолство на Козяк и следва да събере днешните антагонисти.

На който не му се харесва това, му сочат за алтернатива рубладжиите и путинизма.

Вярвам в българския народ, че ще изненада авторите на грозния сценарий и ще намери трети път. Послушание нито на Изток, нито на Запад, а отстояване на националния интерес!

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протестно автошествие срещу съкращаването на 12 хил. човека в Старозагорско

„Зелената сделка“ унищожава енергетиката в Източномаришкия басейн 12 хиляди работещи в комплекса „Марица-Изток“ ще бъдат освободени според новия регионален...

ВМРО се регистрира в ЦИК: Отиваме на избори с платформа, която е основана на защита на българския интерес!

ВМРО се регистрира за самостоятелно явяване на предсрочните парламентарни избори. Отиваме на избори с...

Закриването на 12 хил. работни места в Старозагорско без алтернатива е равносилно на геноцид

Позицията на Организацията ще бъде представена в цялост на пресконференция днес – 16 август 2022 г. от 16.00 ч. в пресклуба на...

Джамбазки: ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот

ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот.  Има решение на Организационния съвет, който натоварва Изпълнителния комитет да извърши действията по регистрация...

ВМРО в Ситово за 110 г. от Балканската война

Съпредседателите на ВМРО Ангел Джамбазки и Александър Сиди бяха гости на традиционния събор на село Ситово, община Родопи. Двамата присъстваха на честванията за...

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Коментари