Начало Блог Искрен Веселинов: Състоянието на свободно падане на българската държавност продължава

Искрен Веселинов: Състоянието на свободно падане на българската държавност продължава

Състоянието на свободно падане на българската държавност продължава. Никой не е нанасял по-сериозна щета върху усещането за държавност у българите от победилата т.нар. протестна вълна.

Това заяви заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов в ефира на България 24.

Той обясни, че всъщност тази „протестна“ вълна е съставена от стари политически муцуни, които експлоатираха народното недоволство и превърнаха парламента в тази тъжна картина, на която сме свидетели сега. Според него трябва да се търси отговор на подобен тип поведение именно чрез партии като ВМРО, които са за реда, отговорността и знаят как трябва да се управлява държавата.

Напоследък появяващите политически субекти се градят около някаква личност, конструират се от някакви архитекти, хвърлят се в нищото и трябва да изкарат няколко сезона, за да направят създателите си богати. Такова нещо при ВМРО няма, ВМРО не е еднолична партия, а е общество на съмишленици, заяви Веселинов.

Решение дали ВМРО ще се яви самостоятелно на поредните предсрочни парламентарни избори ще се вземе на заседание на Организационния съвет, който ще се проведе до две седмици, стана ясно от думите на Искрен Веселинов. Задали сме на местните структури да проведат обсъждане по темата за парламентарните и президентските избори, каза той.

Като лидер в патриотичното пространство отговорностите пред ВМРО са много големи, заяви заместник-председателят на партията и допълни, че именно ВМРО е организацията, която е задала посоката по най-важните за националното ни бъдеще теми като например историческата истина за Македония, отстояване на нормалността по отношение на възпитанието на децата, запазване на семейните ценности.

Когато хората гласуват за ВМРО, знаят за какво гласуват – гласуват за ценности. Когато гласуват например за усмивката на някого, неговата критичност към другите или страстната му омраза, те получават едно политическо менте – често съвсем различно от това, което са очаквали, коментира Веселинов.

По думите му т.нар. протестни партии в 45-ото и 46-ото Народно събрание са сътворили безумия.

Целия разговор проследете във видеото >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Новото правителство ще клекне пред натиска на САЩ да пуснем РС Македония в ЕС

Странно е съчетанието от интересите на кръга „Капитал” с Радев, казва лидерът на ВМРО пред Валерия Велева за „Епицентър“.

Венцислав Сивов: Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт

Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт на Варна, коментира за Varna24.bg Венцислав Сивов, председател...

Каракачанов: Отдавна не се правят партии, а проекти, защото няма каузи и идеи – всичко е за власт

От типичната байганьовщина да не би да разсърдим „големия брат“, много време са се опитвали да прикрият инцидента Чешнегирово

ВМРО направи опит да влезе в Министерството на енергетиката. В момента входът е обсаден

Започваме неподчинение и ще покажем какво трябва да се направи, за да изринем мафията от КЕВР Представители на ВМРО,...

Няма ляво, няма дясно – всичко е демагогия

Анализ на Кузман Илиев за в. „Труд“ Истината е, че не може да предприемеш политическо действие, без то да...

Красимир Богданов: Озадачаващо е как хората биха дали доверието си на кредит за нов политически проект

В България стана традиция вместо политически сили и партии, които имат идеология, история и имат принос в развитието на страната, да се...

Красимир Каракачанов: Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно

Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно. Промяната доведе до липса на диалог в обществото и див реваншизъм.

Коментари