Начало По места Кандидатите на ВМРО за община Мизия – местни, свестни и известни

Кандидатите на ВМРО за община Мизия – местни, свестни и известни

На 20 септември 2019 г. ВМРО – Българско национално движение одобри и издигна кандидатурите за Общински съветници в Община Мизия, както и кандидатите за кметове на кметства в същата община.

Професионалните качества и умения, честност и отговорност, са отличителните черти на кандидатите за общински съветници и кметове на кметства в Община Мизия.

Водач на листата за общински съветници към Община Мизия е полковник Теменужка Маринова Желязкова. Тя беше успешен общински съветник с мандат 2015-2019 г.

Г-жа Желязкова ще продължи работата си в полза на гражданите на Община Мизия, използвайки богатия си професионален опит в различни области: европейски програми за развитие, икономика, околна среда, култура, образование, селско стопанство, ред и сигурност, социални дейности и др. Кандидат-листата на общинските съветници за мандат 2019-2023 г. продължава с имената на: Анна Костова Иванова-Бузова, Офелия Крумова Спасова, Цветанка Николаева Манова, Христо Еленков Христов, Ванко Петров Христов, които са доказани професионалисти в своята област и могат да бъдат изключително полезни за гражданите на Община Мизия.

Полковник Желязкова е кандидат за кмет на кметство с. Софрониево. Нямаме  никакво съмнение в нейните качества и възможности относно реализацията на важни проекти за развитието на с. Софрониево в различните области. Нейната дипломатичност и умения са изключително важни за обединяване на гражданското общество в Софрониево. Основната нейна идея е: граждански контрол с представители от различни групи от населението на с. Софрониево, при реализиране на различни проекти от местно и европейско естество.

Г-н Христо Еленков Христов е кандидат за кмет на с. Крушовица. Очевидно е неговото позитивно желание да бъде полезен за съгражданите си. Честен, работлив и подреден, така го познават хората от с. Крушовица, а това вдъхва доверие и шанс за успех.

Пожелаваме успех на всички кандидати за общински съветници от кандидат-листата на ВМРО – БНД, както и на кандидатите за кметове на кметства в с. Софрониево и с. Крушовица, общ. Мизия!

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Красимир Каракачанов: Провежда се най-мащабното учение на Сухопътните войски през последните 20 години

Учение „Балканска стена - 2020” на Сухопътните войски , което се провежда в момента на учебен полигон „Корен“, е

Веселинов: ВМРО е единствената партия, която се опитва да помогне на туристическия бранш

На Общинската конференция на ВМРО - Варна Искрен Веселинов представи пакет от мерки за подпомагане на туристическия бранш Подпомагане...

Каракачанов пред „Сител“: По време на Титова Югославия, ако говориш за ВМРО – отиваш в „Идризово“

По повод празника 23 октомври, датата на основаване на ВМРО, лидерът на Организацията Красимир Каракачанов даде интервю за македонската телевизия „Сител“.

127 години ВМРО (ОБЗОР)

На 23 октомври 2020 г. се навършиха 127 години от създаването на родолюбивата, българска, патриотична организация ВМРО. По този...

ВМРО – Карлово с пореден жест към медицинските лица

Поредно дарение на защитни средства направиха общинските съветници от ВМРО - Карлово. То бе заинфекциозното отделение в...

ВМРО откри паметна плоча на Гено Димитров в село Струпец

Навръх годишнината на родолюбивата, българска патриотична организация ВМРО в село Струпец беше открита паметна плоча на революционера Гено Димитров. Тя е изработена...

Д-р Петрова се включи в раздаване на хранителни продукти на хора от област Плевен

Д-р Султанка Петрова се включи в раздаването на пакети с хранителни продукти от първа необходимост в градовете Долна Митрополия, Долни Дъбник и...

Коментари