https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Кандидати от листата на ВМРО за Хасково се срещнаха с представители на местния бизнес -
Начало Парламентарни избори - 2021 Кандидати от листата на ВМРО за Хасково се срещнаха с представители на...

Кандидати от листата на ВМРО за Хасково се срещнаха с представители на местния бизнес

Кандидатите за депутати от листата на ВМРО – БНД за област Хасково посетиха местни фирми за производство и продажба на дрехи и модни аксесоари в Хасково, Димитровград, Харманли и Свиленград, съобщава „Хасково.инфо“.

В разговора си с хората кандидатите затвърдиха представата си, че проблемите на местните граждани могат да бъдат решени с добра воля, труд и изменение на законовите уредби и се ангажираха да работят за промотирането на местното производство и проправянето на търговски пътеки за икономически растеж и стабилност на бизнеса. Набелязаха план за стабилно и съществено увеличаване на средните нива на работната заплата в сектора на модата, чрез устойчиви икономически политики.

Сред кандидатите за депутати бе и известната ценителка на модата и красотата Жени Калканджиева. Тя оцени по достойнство качествата на местното производство на облекла. Изключително впечатлена остана и от местния бизнес климат и възможностите, които предлага пазара за развитие на производството и модата в областта.

Хората са прекрасни и изключително мили. Производствените артикули са с изключително качество и вкус, подходящи за най-изисканите подиуми по света. Смятам, че на местния бизнес му трябва само малко помощ в лансирането на произведената стока и мисля, че за това мога да бъда изключително полезна с контактите, които имам в модните среди, заяви Жени Калканджиева.

Александър Сабанов, водач на листата на ВМРО за Хасково, който към момента е в карантина, заяви във видеоконферентна връзка, че се е ангажирал политически и идейно за създаването на нови възможности за бизнеса в областта и да подобри чрез действията си икономическото благосъстояние на всеки един отделен човек. В допълнение Жени Калканджиева заяви също, че напълно застава зад лидера на листата Александър Сабанов и вярва, че е способен да защити местния бизнес и да доведе до неговото развитие, както вече е доказал това в други области в страната.

Представителката на местния бизнес адв. Силвия Стаматова-Маркова заяви, че в Хасковска област има голям потенциал за развитие на туризма – селски, бизнес, винен, като за целта трябва бъде подобрена и инфраструктурата в областта ни и че е избрала именно ВМРО – БНД, тъй като цялостната програма на партията е тясно свързана с нейните виждания за подпомагане и на хората и на бизнеса като цяло.

Антикризисните мерки, които са заложени в програмата на партията са насочени към облекчаване и подпомагане на бизнеса и ще бъдат изключително важни в близките години. Няма как да не бъдеш съпричастен и да не желаеш да бъдеш част от организация, която се стреми да подпомогне семействата като всяко българско дете да има право на безплатно посещаване на ясла и детска градина, да има право на безплатни учебници и учебни помагала за всички ученици до 12-и клас, да се увеличат парите за втората година майчинство и т.н. Политика, която е насочена към подкрепа на младите семейства, към поощряването и стимулирането им да останат в държавата, към запазване на традициите и езика ни, е правилната политика, за която си струва да се борим, заяви Силвия Стаматова-Маркова.

Антон Иванов, Недялка Иванова и Живко Проданов изразиха становището, че бизнесът в областта отдавна се нуждае от внимание и подкрепа особено във времена като настоящите, в които се изисква гъвкавост в решенията, подкрепа от страна на държавата и контакти за реализация на продукцията. Те дадоха конкретни предложения, които да помагат на бизнеса на местно ниво в Хасково, Харманли и Свиленград и заявиха, че ще работят за прилагането на тези идеи на практика.

Трябва да се обърне особено внимание на инфраструктурата в селските райони, с което да се подобрят условията за местните производители. Допълнителна помощ за местния бизнес следва да бъдат нарочно изготвени програми, които да бъдат насочени директно към личните сметки на работниците по подобие на случващото се в други страни, категорични са кандидатите за народни представители на ВМРО – БНД в Хасково.

България над всичко!
България над всичко!

Последни Новини

Слабаков: Нелегален трафик на мигранти има в Нидерландия, Австрия, Франция и Германия – справете се с този проблем!

България и Румъния трябва да са член на Шенгенското пространство, защото така границите ни ще станат по-сигурни. Не е вярно, че в...

София отново поставя развитието на Западните Балкани във фокуса на Европа

Руската агресия срещу Украйна върна разширяването като основен приоритет на европейския дневен ред Развитието на Западните Балкани, ще бъде...

Долу ръцете от децата! Джендър пропагандата няма място в българските училища!

От ВМРО неведнъж сме изразявали категоричната си позиция срещу джендър пропагандата и налудничавите идеи за промяна на пола. Резултатите от подобни политики...

ВМРО към ПП-ДБ: Не виждаме никаква промяна в чистотата на София. Столичните улици са блато!

ВМРО - София в сряда ще обсъжда предложението на кмета Васил Терзиев за почистването на София. Припомняме, че администрацията на ПП-ДБ-Спаси София...

Факелно шествие в Русе напомни за Ньойския диктат

За 27-а година във вечерта на 27 ноември с факелно шествие ВМРО - Русе отбеляза 104-годишнината от налагането на Ньойския диктат. 

Във Враца отбелязаха годишнината от Ньойския договор с паметна вечер

Въпреки изключително тежките зимни условия, за пореден път ВМРО - Враца отбеляза годишнината от позорния Ньойски договор. Тази година...

104 години по-късно: Български марш огласи София с „Долу Ньой“

На 27 ноември 2023 г. се навършват 104 години от подписването на Ньойския договор, който откъсва от Родината изконни български територии. Ньойският...

Коментари