Начало Парламентарни избори - 2021 Кандидатпрезидентската двойка на ВМРО обиколи Добружанския край

Кандидатпрезидентската двойка на ВМРО обиколи Добружанския край

Кандидатите за президент и вицепрезидент доц. д-р Милен Михов и Мария Цветкова посетиха Добружанския край.

Началото на обиколката им започна от нос Шабла – най-източната точка в границите на днешна България. Заедно с Михов и Цветкова бяха и водачът на листата на ВМРО в Добрич Йордан Йорданов и кандидатите за народни представители Красимир Кирилов и Светослав Спиров.

Във видеообръщение Цветкова  заяви, че за нея и Михов нос Шабла е само географско съвременно понятие и в нашите сърца и умове границите на България са далеч по на север. От Шабла гледаме към Кубадин, Кюстенджа, Бабадаг и Тулча, където имаме богато културно-историческо наследство и българска памет, защото Северна Добруджа е част от българското етническо землище.

Ние сме кандидатпрезидентската двойка, която милее за българите от Охрид до Тулча и Черно море, и от Дунав до Бяло море.

Обиколката им продължи към гр. Каварна, където се срещнаха с кмета на града Елена Балтаджиева. Тема на срещата бяха местните и национални проблеми.

След Шабла и Каварна Михов и Цветкова посетиха и Балчик. Бяха посрещнати сърдечно от местната структура на ВМРО и от кандидата за народен представител от Балчик Атанас Атанасов.

Кандидатът за президент Доц. д-р Милен Михов беше изненадан с подарък – макет на кораб, с пожелание за попътен вятър на кандидатпрезидентската двойка в кампанията.

На срещата присъства водачът на листата на ВМРО в Добрич Йордан Йорданов и кандидатът за народен представител Красимир Кирилов.

Краят на обиколката на Михов и Цветкова завърши в град Добрич. Те пожелаха успех на кандидатите за народни представители от ВМРО в областта и на трудолюбивия и достоен водач на добруджанската листа Йордан Йорданов.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

Коментари