Начало Парламентарни избори - 2021 Кандидатът за вицепрезидент на ВМРО Мария Цветкова ще води листата на партията...

Кандидатът за вицепрезидент на ВМРО Мария Цветкова ще води листата на партията в Ямбол

Патриотите регистрираха кандидатите си за народни представители в 31 МИР Ямбол

Членове на областното ямболско ръководство на ВМРО и кандидати за народни представители внесоха в РИК документите за регистрация на листата си в Ямбол. Бившият ямболски депутат от 44-ото НС Мария Цветкова е водач на листата на войводите за парламентарните избори на 14 ноември. През мандата си Мария Цветкова успя да се наложи като депутат, който милее за родния си град и се бори за интересите на своите съграждани.

Цветкова е издигната от ВМРО – БНД и за кандидат за вицепрезидент заедно с кандидата за президент доц. Милен Михов.

Благодаря за доверието на Областния комитет и членовете на ВМРО – Ямбол, че отново ме издигнаха за водач в родния ми град. Гордея се, че в нашата листа има трима юристи и студент по политология, които са млади, интелигентни, честни и достойни хора, заяви Цветкова след регистрацията.

Областният председател на ВМРО в Ямбол Тодор Налбантов и кмет на с. Маломир заяви при представянето на кандидатите, че това е листата на младостта, опита и разума.

Ето и пълната листа на ВМРО в Ямбол:

1. Мария Йорданова Цветкова – родена в гр. Ямбол, семейна с едно дете. Завършила ТМТ „Иван Райнов“ в родния си град, а по-късно СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност магистър по международна журналистика и НСА. Журналист с 20-годишен телевизионен опит в новини и публицистика, автор на военноисторически документални филми. Народен представител от ВМРО в 44-то НС, избрана от Ямболския регион.

2. адв. Доника Панайотова Панайотова-Цонева – родена в гр. Ямбол, семейна с едно дете. С висше юридическо образование, адвокат към АК-Ямбол с над 16 годишен юридически стаж. Председател на Женската организация на ВМРО в Ямбол и секретар на областния комитет. Владее френски и английски език.

3. адв. Михаил Иванов Петров – роден в гр. Сливен, с ямболски корени, семеен с едно дете. Завършил право в СУ „Св. Климент Охридски”, със самостоятелна адвокатска практика. От 2015 до 2020 г. е председател на Националния младежки комитет на ВМРО. Понастоящем е общински съветник в Столичния общински съвет.

4. Калина Михова Манева – родена в гр. Ямбол. Завършила ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ с магистърски степени по специалностите  „Български и руски език“ и „Право“. С юридически и административен опит в образованието, работила като учител. Зам.-председател на женската организация на ВМРО в Бургас.

5. Георги Иванов Янузов – на 21 години, роден в град Елхово.  Изучава Политология в ПУ „Паисий Хилендарски“. Общински председател на ВМРО – БНД за община Елхово.

Приоритети на кандидатите на ВМРО в Ямбол ще бъдат доходите на хората, защита на семейните християнски ценности, сигурността, българската кауза в Македония и отстояването на българския национален интерес.

ВМРО е кауза, ВМРО е вяра, ВМРО е битка!

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Божидар Бурнев: Всеки глас за ВМРО е глас в името на морала и свободата ни

Божидар Бурнев е най-младият в кандидатската листа на ВМРО в старопрестолния град Велико Търново. Самият той признава, че младостта му и липсата...

Сиди пита: Кой накара Кацаров да се извърти като фурнаджийска лопата

Политикът на ВМРО дава примери как Кирил Петков и Мария Касимова - Моасе газят Конституцията, за да се докопат до властта

ВМРО към Радев: Вземете страна и накарайте кабинета си да приравни антителата към зеления сертификат

Ние от ВМРО категорично продължаваме да настояваме да се предприемат адекватни мерки и да спре това насилствено противопоставяне на обществото. Очевидно е,...

Искрен Веселинов: Борбата с корупцията твърде много се политизира

Корупцията не е само смяна на пари между заинтересовани страни и представители на властта. Корупцията е „развал“ на властта. Виновна за това...

128 години ВМРО (ОБЗОР)

Вчера се навършиха 128 години от основаването на ВМРО. По традиция в цялата страна се проведоха различни акции и събития, чрез които...

Албена Кръстева: Гласът за ВМРО е глас за бъдещето на децата ни

Мисълта за България е в сърцето ми от малка. Така съм възпитана и така съм пораснала. Родена съм в село Черни вит...

Карлос Контрера: Ние не желаем да се превръщаме в мигрантското гето на Европа

Петков и Василев са еднодневки, тунизийски пирати и джендъри. Те ще просъществуват 2-3 години в българския живот Карлос Контрера,...

Коментари