Начало Парламентарни избори - 2021 Кандидатът за вицепрезидент на ВМРО Мария Цветкова ще води листата на партията...

Кандидатът за вицепрезидент на ВМРО Мария Цветкова ще води листата на партията в Ямбол

Патриотите регистрираха кандидатите си за народни представители в 31 МИР Ямбол

Членове на областното ямболско ръководство на ВМРО и кандидати за народни представители внесоха в РИК документите за регистрация на листата си в Ямбол. Бившият ямболски депутат от 44-ото НС Мария Цветкова е водач на листата на войводите за парламентарните избори на 14 ноември. През мандата си Мария Цветкова успя да се наложи като депутат, който милее за родния си град и се бори за интересите на своите съграждани.

Цветкова е издигната от ВМРО – БНД и за кандидат за вицепрезидент заедно с кандидата за президент доц. Милен Михов.

Благодаря за доверието на Областния комитет и членовете на ВМРО – Ямбол, че отново ме издигнаха за водач в родния ми град. Гордея се, че в нашата листа има трима юристи и студент по политология, които са млади, интелигентни, честни и достойни хора, заяви Цветкова след регистрацията.

Областният председател на ВМРО в Ямбол Тодор Налбантов и кмет на с. Маломир заяви при представянето на кандидатите, че това е листата на младостта, опита и разума.

Ето и пълната листа на ВМРО в Ямбол:

1. Мария Йорданова Цветкова – родена в гр. Ямбол, семейна с едно дете. Завършила ТМТ „Иван Райнов“ в родния си град, а по-късно СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност магистър по международна журналистика и НСА. Журналист с 20-годишен телевизионен опит в новини и публицистика, автор на военноисторически документални филми. Народен представител от ВМРО в 44-то НС, избрана от Ямболския регион.

2. адв. Доника Панайотова Панайотова-Цонева – родена в гр. Ямбол, семейна с едно дете. С висше юридическо образование, адвокат към АК-Ямбол с над 16 годишен юридически стаж. Председател на Женската организация на ВМРО в Ямбол и секретар на областния комитет. Владее френски и английски език.

3. адв. Михаил Иванов Петров – роден в гр. Сливен, с ямболски корени, семеен с едно дете. Завършил право в СУ „Св. Климент Охридски”, със самостоятелна адвокатска практика. От 2015 до 2020 г. е председател на Националния младежки комитет на ВМРО. Понастоящем е общински съветник в Столичния общински съвет.

4. Калина Михова Манева – родена в гр. Ямбол. Завършила ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ с магистърски степени по специалностите  „Български и руски език“ и „Право“. С юридически и административен опит в образованието, работила като учител. Зам.-председател на женската организация на ВМРО в Бургас.

5. Георги Иванов Янузов – на 21 години, роден в град Елхово.  Изучава Политология в ПУ „Паисий Хилендарски“. Общински председател на ВМРО – БНД за община Елхово.

Приоритети на кандидатите на ВМРО в Ямбол ще бъдат доходите на хората, защита на семейните християнски ценности, сигурността, българската кауза в Македония и отстояването на българския национален интерес.

ВМРО е кауза, ВМРО е вяра, ВМРО е битка!

Последни Новини

ВМРО в СОС към Фандъкова: Има бум на кърлежи в София заради неокосената трева

Вземете спешни мерки за разрешаването на този сериозен проблем и кажете кой е отговорен! За това апелират в писмо...

Прокуратурата образува проверка по сигнала ни за престъпление против републиката срещу ПП

Скандалът беше изнесен чрез видеозапис на пресконференция от депутатът от ПГ на ПП-ДБ Радостин Василев в петък Припомняме...

В Брюксел беше представен документален филм, разобличаващ македонска кинолъжа

По покана на Ангел Джамбазки в сградата на Европейския парламент в Брюксел беше излъчен документалният филм „Последно полувреме“. Българският представител в Европейския...

ВМРО внесе сигнал до Главния прокурор за престъпление против републиката след пресконференцията на Радостин Василев

За пореден път се потвърждава, че хора от „Промяната“ работят срещу националния интерес и грубо нарушават българските закони Днешната...

По доклад на ВМРО СОС одобри конкретни срокове за възстановяването на Мемориала на Първи и Шести пехотни полкове

източник: БГНЕС Столичният общински съвет взе решение, регламентиращо процедурата и сроковете за възстановяване на Мемориала на Първи и Шести...

Контрера, ВМРО към ГЕРБ и ДБ в СОС: В болест и здраве, в радост и мъка, докато следващата коалиция Ви раздели…

А новото сватбарско мнозинство ще се погрижи ли за проблемите на София? Ние напълно разбираме колко е трудно до...

Честит Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност!

Честит „Букър“ на Георги Господинов – историческа победа за българската писменост в навечерието на 24 май Днес е двоен...

Коментари