Начало По места Кандидатът за кмет Димитър Трендафилов – шанс на Силистра за развитие и...

Кандидатът за кмет Димитър Трендафилов – шанс на Силистра за развитие и ефективно управление

Подполковникът от резерва Димитър Трендафилов е кандидатът за кмет на Местната коалиция „Алтернативата на гражданите“ за предстоящите местни избори. Коалицията е съставена от партиите „ВМРО – Българско национално движение“, „Партия на зелените“, „Земеделски народен съюз“ и коалиция от партии „Алтернативата на гражданите“, съобщава местният информационен портал „Паралел 44“.

В навечерието на Деня на независимостта на България кандидат-кметът Димитър Трендафилов бе представен пред медии от народния представител Александър Сабанов от ВМРО.

Редът, дисциплината във всички сфери на обществено-икономическия живот и развитието на изостаналата икономика са важните приоритети за община Силистра, заяви Александър Сабанов.

Нищо от това силистренци не са видели през последните 8 години, смята депутатът. Затова той е убеден, че гражданите ще подкрепят Димитър Трендафилов и листата за общински съветници на коалицията.

Заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов изрази категоричната подкрепа на партията за гражданската кандидатура на Димитър Трендафилов.

Той е човек, който в своята биография събира всички качества, които трябва да притежава един градоначалник. Уменията да работи с хора, създадени в армията, добър организатор, който поставя целите и контролира тяхното изпълнение, и не на последно място – стопанската грамотност. Като частен предприемач е дал работа на много хора и знае как да го прави. Кандидатурата на Димитър Трендафилов е един шанс на Силистра за развитие, нов начин на управление на града и залог за успешна реализация на силистренци, заяви Искрен Веселинов.

Поканен съм да бъда кандидат кмет на Силистра като човек, който иска да възроди града, да го събуди и да го видим такъв, какъвто беше преди двадесетина години – с много жители, работни места и щастливи хора, заяви Димитър Трендафилов.

Нашите усилия ще бъдат насочени най-вече към привличането на инвестиции и създаването на нови работни места за хората, които да потребяват това, което е създадено до момента. За съжаление той все повече опустява и направените подобрения остават напразни, заяви кандидат-кметът Димитър Трендафилов.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Красимир Каракачанов: Провежда се най-мащабното учение на Сухопътните войски през последните 20 години

Учение „Балканска стена - 2020” на Сухопътните войски , което се провежда в момента на учебен полигон „Корен“, е

Веселинов: ВМРО е единствената партия, която се опитва да помогне на туристическия бранш

На Общинската конференция на ВМРО - Варна Искрен Веселинов представи пакет от мерки за подпомагане на туристическия бранш Подпомагане...

Каракачанов пред „Сител“: По време на Титова Югославия, ако говориш за ВМРО – отиваш в „Идризово“

По повод празника 23 октомври, датата на основаване на ВМРО, лидерът на Организацията Красимир Каракачанов даде интервю за македонската телевизия „Сител“.

127 години ВМРО (ОБЗОР)

На 23 октомври 2020 г. се навършиха 127 години от създаването на родолюбивата, българска, патриотична организация ВМРО. По този...

ВМРО – Карлово с пореден жест към медицинските лица

Поредно дарение на защитни средства направиха общинските съветници от ВМРО - Карлово. То бе заинфекциозното отделение в...

ВМРО откри паметна плоча на Гено Димитров в село Струпец

Навръх годишнината на родолюбивата, българска патриотична организация ВМРО в село Струпец беше открита паметна плоча на революционера Гено Димитров. Тя е изработена...

Д-р Петрова се включи в раздаване на хранителни продукти на хора от област Плевен

Д-р Султанка Петрова се включи в раздаването на пакети с хранителни продукти от първа необходимост в градовете Долна Митрополия, Долни Дъбник и...

Коментари