Начало Президентски избори Каракачанов: Враговете на България се страхуват от обединените патриоти

Каракачанов: Враговете на България се страхуват от обединените патриоти

Нацията е изправена пред изпитание, имигрантска вълна залива Европа. Това заяви пред симпатизанти в Плевен кандидатът за президент на Обединените патриоти Красимир Каракачанов. Срещата се проведе в препълнената с хора зала на читалище „Съгласие”.

Кандидатът за президент, издигнат от НФСБ, АТАКА и ВМРО, посети града заедно с кандидатът за вицепрезидента и заместник-председател на Народното събрание Явор Нотев, лидерът на АТАКА Волен Сидеров и депутатите Явор Хайтов и Борис Ячев.

Каракачанов заяви, че като президент ще се бори за връщането на наборната военна служба от 6 месеца за грамотните младежи и една година за неграмотните младежи от малцинствата.

Разбира се, ние не отричаме наличието на платена армия в някои родове войска, които изискват по-дълго обучение и професионална подготовки, като например ракетните войски и специалните сили, добави лидерът на ВМРО.

Той очерта и приоритетите си в законодателната сфера.

По думите му Българската армия трябва да охранява границите на страната, като използва включително и сила, за да не допуска нелегални мигранти. Като се позова на конституцията, Каракачанов добави, че българските младежи трябва да бъдат обучени за защита на Отечеството. По думите му 6 месеца ще бъдат нужни за грамотните младежи, а 12 месеца – за неграмотните. Той ще настоява и за промени в Наказателния кодекс, които да признават действията при неизбежната самоотбрана, както и допълнителни мерки срещу битовата престъпност.

Ние не разчитаме на мургавите избиратели, за купуването на чиито гласове се борят партиите от статуквото, добави Каракачанов. Той подчерта, че като президент ще инициира отмяната на всички лобистки закони във вреда на българския народ, приети през последните години.

Нямаме какво да губим, ножът е опрял до кокала, заяви Каракачанов, чиято реч бе прекъсвана на няколко пъти от възгласи „Да живее България” и „Победа”.

Ние нямаме началници в Брюксел, както казва премиерът, добави Каракачанов и обяви, че ВМРО не се отчита нито на ЕС, нито в Ню Йорк, нито в Москва. Нашият началник е българският народ, подчерта той и допълни, че враговете на България са изключително уплашени от обединението на българските патриоти и патриотичната вълна, обхванала цяла Европа ще достигне и нашата страна.

България ще води балансирана външна политика с всички държави, които са фактори, включително с Русия и Китай, допълни Красимир Каракачанов.

Ако ние, българите, не си запретнем ръкавите сами да си решаваме проблемите, да променим статуквото, нито Брюксел, нито Вашингтон, нито Москва ще ни ги реши, допълни той.

От своя страна кандидатът за вицепрезидент, уважаван юрист и конституционалист, Явор Нотев точно и категорично обяви приоритетите си и обеща пред наследниците на славния ІV пехотен плевенски полк начело с генерал Вазов да ги спази и след като поеме поста.

Срещите с уморените от разединение хора ни показват, че избраната от нас посока, обединението на патриотичните сили, е правилната, посочи в речта си кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев.

Той изрази надеждата си, че с Каракачанов ще получат доверието на гражданите и заедно ще променят хода на историята.

Красимир Каракачанов обяви, че кампанията на Обединените патриоти не е за едни президентски избори, а поход за спасението на България.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Крепост Европа срещу нелегална миграция, иска Ангел Джамбазки

Крепост Европа Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска...

Тазгодишната награда на НЖО „Достойнство и чест“ е за Райна Дрангова и Евгения Гешева

Националната женска организация на ВМРО не се уморява да търси и показва достойни за пример хора в българското общество. Тази година с...

Законът за личния фалит влезе в парламента

ВМРО внесе в НС закона за личния фалит Тази мярка ще избави много хора от капана „вечен длъжник“

Доц. Михов: За първи път тази година пенсиите са приоритет в бюджета

Приоритет ще имат и учителите, чиято заплата ще бъде с 20% над средната през следващата година, заяви депутатът

Паметна плоча извади от забвение търновски войвода в Илинденското въстание

Плоча на подпоручик Александър Панайотов бе официално поставена Плоча на подп. Александър Панайотов бе официално поставена на едноименната улица...

За новата вълна на коронавируса говори д-р Калин Поповски

Самият аз не очаквах да е толкова „стръмна“ новата вълна на коронавируса, споделя лекарят и депутат от ВМРО В...

Висока оценка за „Балканска стена 2020“

Тактическото учение се провежда на учебен полигон „Корен“ Висока оценка на подготовката и способностите на участниците в учение „Балканска...

Коментари