Home Президентски избори Каракачанов: Враговете на България се страхуват от обединените патриоти

Каракачанов: Враговете на България се страхуват от обединените патриоти

Нацията е изправена пред изпитание, имигрантска вълна залива Европа. Това заяви пред симпатизанти в Плевен кандидатът за президент на Обединените патриоти Красимир Каракачанов. Срещата се проведе в препълнената с хора зала на читалище „Съгласие”.

Кандидатът за президент, издигнат от НФСБ, АТАКА и ВМРО, посети града заедно с кандидатът за вицепрезидента и заместник-председател на Народното събрание Явор Нотев, лидерът на АТАКА Волен Сидеров и депутатите Явор Хайтов и Борис Ячев.

Каракачанов заяви, че като президент ще се бори за връщането на наборната военна служба от 6 месеца за грамотните младежи и една година за неграмотните младежи от малцинствата.

Разбира се, ние не отричаме наличието на платена армия в някои родове войска, които изискват по-дълго обучение и професионална подготовки, като например ракетните войски и специалните сили, добави лидерът на ВМРО.

Той очерта и приоритетите си в законодателната сфера.

По думите му Българската армия трябва да охранява границите на страната, като използва включително и сила, за да не допуска нелегални мигранти. Като се позова на конституцията, Каракачанов добави, че българските младежи трябва да бъдат обучени за защита на Отечеството. По думите му 6 месеца ще бъдат нужни за грамотните младежи, а 12 месеца – за неграмотните. Той ще настоява и за промени в Наказателния кодекс, които да признават действията при неизбежната самоотбрана, както и допълнителни мерки срещу битовата престъпност.

Ние не разчитаме на мургавите избиратели, за купуването на чиито гласове се борят партиите от статуквото, добави Каракачанов. Той подчерта, че като президент ще инициира отмяната на всички лобистки закони във вреда на българския народ, приети през последните години.

Нямаме какво да губим, ножът е опрял до кокала, заяви Каракачанов, чиято реч бе прекъсвана на няколко пъти от възгласи „Да живее България” и „Победа”.

Ние нямаме началници в Брюксел, както казва премиерът, добави Каракачанов и обяви, че ВМРО не се отчита нито на ЕС, нито в Ню Йорк, нито в Москва. Нашият началник е българският народ, подчерта той и допълни, че враговете на България са изключително уплашени от обединението на българските патриоти и патриотичната вълна, обхванала цяла Европа ще достигне и нашата страна.

България ще води балансирана външна политика с всички държави, които са фактори, включително с Русия и Китай, допълни Красимир Каракачанов.

Ако ние, българите, не си запретнем ръкавите сами да си решаваме проблемите, да променим статуквото, нито Брюксел, нито Вашингтон, нито Москва ще ни ги реши, допълни той.

От своя страна кандидатът за вицепрезидент, уважаван юрист и конституционалист, Явор Нотев точно и категорично обяви приоритетите си и обеща пред наследниците на славния ІV пехотен плевенски полк начело с генерал Вазов да ги спази и след като поеме поста.

Срещите с уморените от разединение хора ни показват, че избраната от нас посока, обединението на патриотичните сили, е правилната, посочи в речта си кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев.

Той изрази надеждата си, че с Каракачанов ще получат доверието на гражданите и заедно ще променят хода на историята.

Красимир Каракачанов обяви, че кампанията на Обединените патриоти не е за едни президентски избори, а поход за спасението на България.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Чествания и филм за 100 години от убийството на Стоян Мълчанков

Град Гоце Делчев беше домакин на мероприятията по почитане на паметта на големия войвода на ВМРО Стоян Мълчанков. На лобното му място,...

100 г. от убийството на Стоян Мълчанков ще бъде отбелязано в Гоце Делчев

Утре, 19 септември 2020 г. (събота), от 11.00 ч. на лобното място на Стоян Мълчанков (местността Купена, Буково, до главния път за...

Юлиан Ангелов: Щеше да има много по-малко невалидни бюлетини, ако бе прието да няма номер пред партиите

Коментар на депутата от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти” Юлиан Ангелов в ефира на НОВА. Промените в Изборния...

Машинно гласуване? Само във Венецуела, не и в Европа

Възрастните хора щели да предпочетат хартиената бюлетина Ще има и машини, и бюлетини. Така просто...

Александър Сиди: „Зелената сделка“ ще обрече на смърт стотици хиляди хора от малките населени места

Европейският парламент вчера направи предложение чрез председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен за промени в „Зелената сделка“, касаещи нивата на...

Каракачанов към ЕП: Правите опити да наложите коминтерновски тези за „македонско малцинство“. Няма да го позволя!

В същото време оказвате системен натиск срещу България като национална държава и срещу християнството у нас като хилядолетна ценностна система

Красимир Богданов, „В мрежата“ – 17.09.2020

Красимир Богданов, депутат от ВМРО, коментира окончателно приетите от парламента поправки в Изборния кодекс. Ще гарантират ли те честни избори? Може ли...

Коментари