Начало Видео Каракачанов в Добрич: Йордан Йорданов с № 21 заслужава доверието на добруджанци!

Каракачанов в Добрич: Йордан Йорданов с № 21 заслужава доверието на добруджанци!

Красимир Каракачанов посети Добрич на 18.10.2021, срещна се и разговаря с граждани и заяви своята пълна подкрепа за добруджанската листа с кандидати за народни представители на ВМРО за област Добрич за парламентарните избори на 14.11.2021.

Водачът на листата ни в Добрич Йордан Йорданов е човек със сериозен опит като общественик, със стабилна професия и семейство. Той е един от добрите ни депутати в предишното Народно събрание и заслужава доверието на добруджанци, заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов. Той бе на посещение в областта  и се срещна с членове и симпатизанти на партията в Добрич, Тервел и Балчик.

Красимир Каракачанов отбеляза, че по традиция в област Добрич листата на ВМРО е съставена изцяло от местни хора. Той е уверен, че ако партията получи нужната подкрепа от българския народ на 14 ноември, ВМРО ще има депутат от 8-и МИР – Добрич.

Самостоятелното участие е по-правилното. Явно беше грешка предишната прибързана коалиция и нашите избиратели бяха разочаровани. Надявам се със самостоятелното участие да дадем един положителен сигнал на всички онези български патриоти, които ни подкрепяха преди, но на последните избори си останаха вкъщи, сподели Красимир Каракачанов.

За мен е чест и отговорност да бъда водач на листа, съставена изцяло от добруджанци. Чест е, защото бях номиниран от всички структури в областта. Отговорност е, защото се оказва, че съм единственият водач на листа, който е роден, израснал и продължава да живее в Добрич от всички парламентарно представени партии в 44-ото, 45-ото и 46-ото Народно събрание и от тези, на които им дават шанс да влязат в следващото, заяви първият в листата на ВМРО за област Добрич Йордан Йорданов.

Негови регионални приоритети като народен представител ще бъдат земеделие, туризъм, инфраструктура и работни места. Да си народен представител от Добрич за мен не е професия, а кауза, която чувствам със сърцето си, сподели Йордан Йорданов.

Националните приоритетите на ВМРО в следващия парламент традиционно ще бъдат доходите, борбата с престъпността, разрешаването на демографската криза и на проблема с неинтегрираното циганско население. Спешно в дневния ред на обществото трябва да бъде вкарана и икономическата криза, вследствие на ковид кризата, защото служебното правителство изтърва положението и спекулата се развихри още преди да влязат в сила новите цени на тока, заяви Красимир Каракачанов. Изграждането на АЕЦ – Белене или седми блок в Козлодуй са варианти за независима енергетика, смята той. В следващия парламент ВМРО ще настоява за премахването на т. нар. свободна борса за ел. енергия и на КЕВР.

Няма евроатлантически ценности, има национални и християнски ценности, и трябва да защитаваме нашата икономика и българския бизнес – така, както го правят другите европейски държави, категоричен е Красимир Каракачанов. Без държавна протекция и държавна помощ много фирми ще фалират и много хора ще останат без работа и ще напуснат България, смята председателят на ВМРО. Никога не сме предавали българските национални интереси и винаги сме се борили за тяхното отстояване, подчерта Красимир Каракачанов.

Хората трябва да си спомнят, че когато ВМРО е била част от управлението е имало стабилност в България, припомни Йордан Йорданов.

Визитата на Красимир Каракачанов в Добрич започна с посещение на изложбата „Освобождението на Добруджа по време на Първата световна война 1916 – 1917 г.“ в музея в градския парк.

Източник: Медийна група Добруджа

Видео >>>

Снимки >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Ангел Джамбазки: Северна Македония е добре дошла в ЕС, когато прекрати кражбата на българска история

Северна Македония трябва да изпълни най-малко базовите критерии, които самият Европейски съюз залага за запазване на човешките права в държавата. Когато тези...

Константин Стаев: Маските паднаха в 47-ото Народно събрание

Как да носиш маска в магазин, в който има 5 човека, когато в зала с над 240 няма кой да направи забележка...

Отиде си председателят на „За честта на пагона“ ген. Петър Илиев

ВМРО изказва най-искрени съболезнования по повод кончината на председателя на Национално сдружение на клубовете на запасното войнство „За честта на пагона“ ген. Петър...

Вицепремиер на Косово и еврокомисари се включват в конференцията „Западни Балкани“, организирана от Ангел Джамбазки

Вицепремиерът на Република Косово Емилия Реджепи, еврокомисарят по съседство и разширяване Оливер Вархеи, специалният представител на ЕС по диалога Прищина – Белград Мирослав...

Д-р Калин Поповски: Нека извадим от Търговския регистър първо държавните болници

Според д-р Калин Поповски от ВМРО, който е и действащ лекар, ще бъде трудно всички болници в страната да не бъдат вече...

Андрей Слабаков: Образованието е ключово, време е да се справим с неграмотността в Европа

Единствената качествена и дълготрайна инвестиция в бъдещето е чрез културата и образованието. Всякаква друга помощ е само краткотрайно наливане на пари от...

ВАС окончателно забрани пропаганда от „Свидетели на Йехова“ по домовете в Шумен

Върховният административен съд със свое окончателно решение забрани на сектата „Свидетели на Йехова“ да извършва пропаганда по домовете на хората в Шумен.

Коментари