Начало Видео Каракачанов в Добрич: Йордан Йорданов с № 21 заслужава доверието на добруджанци!

Каракачанов в Добрич: Йордан Йорданов с № 21 заслужава доверието на добруджанци!

Красимир Каракачанов посети Добрич на 18.10.2021, срещна се и разговаря с граждани и заяви своята пълна подкрепа за добруджанската листа с кандидати за народни представители на ВМРО за област Добрич за парламентарните избори на 14.11.2021.

Водачът на листата ни в Добрич Йордан Йорданов е човек със сериозен опит като общественик, със стабилна професия и семейство. Той е един от добрите ни депутати в предишното Народно събрание и заслужава доверието на добруджанци, заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов. Той бе на посещение в областта  и се срещна с членове и симпатизанти на партията в Добрич, Тервел и Балчик.

Красимир Каракачанов отбеляза, че по традиция в област Добрич листата на ВМРО е съставена изцяло от местни хора. Той е уверен, че ако партията получи нужната подкрепа от българския народ на 14 ноември, ВМРО ще има депутат от 8-и МИР – Добрич.

Самостоятелното участие е по-правилното. Явно беше грешка предишната прибързана коалиция и нашите избиратели бяха разочаровани. Надявам се със самостоятелното участие да дадем един положителен сигнал на всички онези български патриоти, които ни подкрепяха преди, но на последните избори си останаха вкъщи, сподели Красимир Каракачанов.

За мен е чест и отговорност да бъда водач на листа, съставена изцяло от добруджанци. Чест е, защото бях номиниран от всички структури в областта. Отговорност е, защото се оказва, че съм единственият водач на листа, който е роден, израснал и продължава да живее в Добрич от всички парламентарно представени партии в 44-ото, 45-ото и 46-ото Народно събрание и от тези, на които им дават шанс да влязат в следващото, заяви първият в листата на ВМРО за област Добрич Йордан Йорданов.

Негови регионални приоритети като народен представител ще бъдат земеделие, туризъм, инфраструктура и работни места. Да си народен представител от Добрич за мен не е професия, а кауза, която чувствам със сърцето си, сподели Йордан Йорданов.

Националните приоритетите на ВМРО в следващия парламент традиционно ще бъдат доходите, борбата с престъпността, разрешаването на демографската криза и на проблема с неинтегрираното циганско население. Спешно в дневния ред на обществото трябва да бъде вкарана и икономическата криза, вследствие на ковид кризата, защото служебното правителство изтърва положението и спекулата се развихри още преди да влязат в сила новите цени на тока, заяви Красимир Каракачанов. Изграждането на АЕЦ – Белене или седми блок в Козлодуй са варианти за независима енергетика, смята той. В следващия парламент ВМРО ще настоява за премахването на т. нар. свободна борса за ел. енергия и на КЕВР.

Няма евроатлантически ценности, има национални и християнски ценности, и трябва да защитаваме нашата икономика и българския бизнес – така, както го правят другите европейски държави, категоричен е Красимир Каракачанов. Без държавна протекция и държавна помощ много фирми ще фалират и много хора ще останат без работа и ще напуснат България, смята председателят на ВМРО. Никога не сме предавали българските национални интереси и винаги сме се борили за тяхното отстояване, подчерта Красимир Каракачанов.

Хората трябва да си спомнят, че когато ВМРО е била част от управлението е имало стабилност в България, припомни Йордан Йорданов.

Визитата на Красимир Каракачанов в Добрич започна с посещение на изложбата „Освобождението на Добруджа по време на Първата световна война 1916 – 1917 г.“ в музея в градския парк.

Източник: Медийна група Добруджа

Видео >>>

Снимки >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Александър Сиди: Предложението на Макрон е толкова отвратително, че не е добро нито за нас, нито за Северна Македония

Предложението на Макрон е толкова отвратително, че не е добро нито за нас, нито за Северна Македония. Това заяви...

Ангел Джамбазки сигнализира Европейската комисия за нарушени права на българите в Молдова

Правителството на Молдова е взело решение за сливане на Тараклийския държавен университет с Държавния педагогически университет в Кишинев. По тази причина българският...

ВМРО е твърдо против партийна чистка в здравеопазването на принципа „стани, за да седне моят човек“

Министърът да посочи мотиви за отстраняването на директори на болници През последните дни ставаме свидетели на безпрецедентни уволнения на...

Красимир Каракачанов: На България ѝ трябва грамотно, а не раболепно и папагалско правителство

На България ѝ трябва грамотно, а не раболепно и папагалско правителство. Българският народ е тотално разединен и противопоставен....

Сиди: 170 национални предатели задоволиха болното его на френския президент

Решението на парламента за РСМ е обидно и разочароващо. Денят, в който се случи това национално предателство, истината е, че костите на...

Искрен Веселинов: Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори

Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори. Въобще не изключвам, както и самият Кирил Петров намекна, за някакво коалиране на ПП...

ВМРО предлага да се издигне паметник на Тодор Александров в Стара Загора

Съветниците от групата на ВМРО в Общинския съвет на Стара Загора внасят предложение за финансиране и изграждане на паметник на видния български...

Коментари