https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Каракачанов зове кандидата за столичен съветник Зографски да даде отговори пред българското общество -
Начало Блог Каракачанов зове кандидата за столичен съветник Зографски да даде отговори пред българското...

Каракачанов зове кандидата за столичен съветник Зографски да даде отговори пред българското общество

Според Вас българите фашисти и татари ли са? България фашистки окупатор на Македония ли е? Има ли македонско малцинство в България и трябва ли България да признае такова? След като получихте българско гражданство през 2019 г. все още ли сте гражданин и на РС Македония?

Тези въпроси към кандидата на ПП-ДБ за общински съветник в София Андрей Зографски отправи чрез социалните мрежи почетният председател на ВМРО д-р Красимир Каракачанов.

Майката на Зографски Солза Грчева е македонски политик, бивш депутат в скопския парламент, известна с яростните си позиции срещу България. Според нея, тя самата е „чистокръвна македонка“ и няма нищо общо с България. 

Как така една чистокръвна македонка може да роди българин? Как така майката разгръща яростна антибългарска кампания в Скопие, а синът тихомълком се е нагласил да управлява София, пита Красимир Каракачанов.

Той е убеден в правото на българските избиратели на информиран избор. Затова и призовава кандидата Зографски да отговори на поставените въпроси. Задължението Ви като кандидат за публична длъжност изисква да предоставите всякаква информация за своите убеждения и възгледи. Неведнъж граждани на Македония се молят за българско гражданство и го получават, но вместо да са благодарни на България – те хулят и обиждат своята истинска Родина, пише още Каракачанов. 

Цялата публикация на Красимир Каракачанов:

Атаката на розовите либерали срещу България става все по-яростна. Основната платформа на антибългарската кампания са листите на ПП-ДБ. Конкретно в софийската им листа има един интересен кандидат за общински съветник. 

Това е Андрей Зографски, роден в Скопие и получил българско гражданство през 2019 г. Интересно как го е получил, след като неговата майка Солза Грчева е известна като яростен враг на България и на българите в Македония. 

Според нея, тя самата е „чистокръвна македонка“ и няма нищо общо с България. Как така една чистокръвна македонка може да роди българин? Как така майката разгръща яростна антибългарска кампания в Скопие, а синът тихомълком се е нагласил да управлява София?

Солза Грчева е политик, бивш депутат в македонския парламент. Тя многократно публично е заявявала, че българите са фашистки окупатори, че в Македония не трябва да се признават права на българите, но България трябва да признае съществуването на македонско малцинство у нас. Ето и няколко цитата от публикации на Грчева, които са публично видими в профила ѝ във Фейсбук: „Ламбе, ти си нашиот нов херој… На Ванчо Михајлов не му е местото никаде во Македонија!“, „А фашистот Ванчо Михајлов бил достоен следбеник на Гоце и Даме… Ова ни го кажуваат во среде Битола тие кои живееа во најголемата диктатура на Тодор Живков. Понижени и увредени, бедни и уплашени со децении. Полни со комплекси во однос на нас.“, „Македонци кои живееле и работеле во тогашната бугарска држава, тврдат дека биле Бугари. Така и за Вапцаров. Е не е така. И тогаш, како и сега Бугарија има устав во кој, кај нив се сите Бугари. Од таму и Македонците во Бугарија биле бугарски државјани …“, „Единствено исправно референдумско прашање, кое треба да биде јасно и кусо, без мешање на ЕУ, е: „Дали сте за раскинување на Договорот помеѓу Република Македонија и Република Бугарија од 1 август 2017 година?”“, … „бугарскиот договор треба да се искине (или запали, сеедно), а не да се чека од непријателска држава милост…“

Да, разбирам, че всеки живее свой живот и има право на свои възгледи. Възможно е възгледите на Зографски да са различни от възгледите на Грчева. Но до този момент никой не е чувал какви са възгледите на Зографски. 

И тъй като българските гласоподаватели имат право на информиран избор, публично задавам следните въпроси на кандидат-съветника от ПП-ДБ Андрей Зографски: 

Споделяте ли клеветите на майка Ви срещу България, или подкрепяте нейната омраза? 

Според Вас, българите фашисти и татари ли са? 

Според Вас, България фашистки окупатор на Македония ли е?

Според Вас, има ли македонско малцинство в България и трябва ли България да признае такова?

След като получихте българско гражданство през 2019 г. все още ли сте гражданин и на РС Македония?

Задавам всички тези въпроси поради три причини:

1. Правото на българските гласоподаватели на информиран избор. 

2. Задължението Ви като кандидат за публична длъжност да предоставите всякаква информация за своите убеждения и възгледи.

3. Неведнъж граждани на Македония се молят за българско гражданство и го получават, но вместо да са благодарни на България – те хулят и обиждат своята истинска Родина. 

Затова цялото българско общество очаква Вашите отговори. 

Ако изберете мълчанието, цяла България ще знае, че крушата не пада по-далеч от дървото и че Вие ще използвате позицията на български общински съветник, за да рушите България отвътре. 

Последни Новини

Слабаков: Нелегален трафик на мигранти има в Нидерландия, Австрия, Франция и Германия – справете се с този проблем!

България и Румъния трябва да са член на Шенгенското пространство, защото така границите ни ще станат по-сигурни. Не е вярно, че в...

София отново поставя развитието на Западните Балкани във фокуса на Европа

Руската агресия срещу Украйна върна разширяването като основен приоритет на европейския дневен ред Развитието на Западните Балкани, ще бъде...

Долу ръцете от децата! Джендър пропагандата няма място в българските училища!

От ВМРО неведнъж сме изразявали категоричната си позиция срещу джендър пропагандата и налудничавите идеи за промяна на пола. Резултатите от подобни политики...

ВМРО към ПП-ДБ: Не виждаме никаква промяна в чистотата на София. Столичните улици са блато!

ВМРО - София в сряда ще обсъжда предложението на кмета Васил Терзиев за почистването на София. Припомняме, че администрацията на ПП-ДБ-Спаси София...

Факелно шествие в Русе напомни за Ньойския диктат

За 27-а година във вечерта на 27 ноември с факелно шествие ВМРО - Русе отбеляза 104-годишнината от налагането на Ньойския диктат. 

Във Враца отбелязаха годишнината от Ньойския договор с паметна вечер

Въпреки изключително тежките зимни условия, за пореден път ВМРО - Враца отбеляза годишнината от позорния Ньойски договор. Тази година...

104 години по-късно: Български марш огласи София с „Долу Ньой“

На 27 ноември 2023 г. се навършват 104 години от подписването на Ньойския договор, който откъсва от Родината изконни български територии. Ньойският...

Коментари