Начало Президентски избори Каракачанов и Нотев: Връщаме България на българите

Каракачанов и Нотев: Връщаме България на българите

Системните партии ограбват държавата. Техните боричкания за власт, кражбите, корупцията по високите етажи на властта доведоха България до разруха. Ние не сме системни играчи, защото се борим срещу това статукво. Ние от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ ще сложим край на тяхното безчинство!

Това заяви кандидатът за президент Красимир Каракачанов по време на срещите си с жителите на Сандански и Петрич.

Пред стотиците хора, които изпълваха залите, кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев изложиха своите възгледи за надпартийно и пробългарско управление на държавата.

На срещата присъстваха и заместник-председателят на „Народен съюз“ и на 43-ото Народно събрание Явор Хайтов, заместник-председателят на НФСБ и депутат Борис Ячев, заместник-председателят на ВМРО и депутат Атанас Стоянов, както и депутатът от АТАКА Илиян Тодоров.

Красимир Каракачанов отговори остро на призива на лидера на партия ДОСТ Лютви Местан всички системни партии да се обединят срещу патриотите. Лидерът на ВМРО беше категоричен, че един измислен политик, който говори от името на Ердоган и е проводник на турските интереси, няма право да раздава морал в българската политика.

Ние сме несистемни играчи, защото искаме да спрем грабежа и разрухата на България. И т.нар. леви, и т.нар. десни 27 години се гаврят с българския народ. Техните началници отвън им казват да нарежат ракетите и те ги режат. Казват им да спрат блоковете на АЕЦ „Козлодуй“, която произвеждаше най-евтиния ток в Европа, и те ги спират. И сега – електроенергията скочи над 200%, подчерта отново Каракачанов.

Кандидатът за президент беше категоричен, че част от битката със системните партии е спешното намаляване на държавната администрация поне с 50%. Той подчерта, че в сегашния и вид тя е неефективна, тромава, некомпетентна и корумпирана. И отново заяви, че като президент на България той ще поведе хората срещу статуквото в битка за социална справедливост и ще окаже натиск чрез лостовете, с които президентската институция разполага, и ще върне България на българите.

Явор Нотев допълни думите му с призив хората да не се залъгват, че слагайки знак в квадратчето „не гласувам за никого“, реално правят своя свободен избор. Свободата е право, но и отговорност – към децата ни, към обществото и бъдещето на България – подчерта кандидатът на вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

Отидете и гласувайте за България! Тънките сметки на управляващите така ще се обезсмислят. Аз зная, че при честни избори Вашите гласове ще са мнозинство, беше категоричен Нотев.

Вижте кандидатите на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев. Има ли по-достойни и честни хора от тях, които заедно да изпратим в президентството, запита заместник-председателят на „Народен съюз“ Явор Хайтов.

Думите му бяха подкрепени от Илиян Тодоров от АТАКА, който изтъкна, че сред кандидатите за „Дондуков“ 2 има двама бивши висши военни – Румен Радев и Пламен Манушев, които са ръководели важни звена в Българската армия – Военновъздушните сили и Военноморските сили, но полза от тях не е имало.

Какво направиха те през военната си кариера? Днес имаме два самолета и един ръждясал кораб. Как тези хора ще ръководят цял народ, продължи изказването си Тодоров.

Емоционалните изказвания на ораторите вдигнаха нееднократно на крака жителите на Сандански и Петрич с възгласи „Победа“ и „България“.

Гласувайте с номер 19 в бюлетината, за да подкрепите Красимир Каракачанов за президент и Явор Нотев за вицепрезидент на изборите на 6 ноември.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари