https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Каракачанов не смята, че ще има оставки в правителството, защото „от посолството не са им разрешили“ -
Начало Блог Каракачанов не смята, че ще има оставки в правителството, защото „от посолството...

Каракачанов не смята, че ще има оставки в правителството, защото „от посолството не са им разрешили“

Неудачите в българския футбол дразнят феновете. А нивото на българския футбол е на нивото на държавата. Нула.

Това коментира в „Делници“ по Евроком почетният председател на ВМРО и бивш вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Той определи като глупаво и егоистично решението на ръководството на Българския футболен съюз да не бъде допусната публика на стадиона за  мача България – Унгария, за да си спести критики и освирквания. Това е довело и до протеста на феновете и ескалирането му.

Измества се фокусът на вниманието – медиите бистрят дали е имало или не превишаване на полицейските правомощия или дали феновете са мятали бомби и коктейли „Молотов“. А фокусът всъщност е какво не се случва в държавата, другото – полицейската палка и коктейлите „Молотов“, са следствие. В последните две и половина години в държавата не се случва нищо нормално, категоричен е Каракачанов.

Винаги съм защитавал полицията, защото всеки негодник в политиката се опитва да си „бърше ръцете“ с полицаите. И в последния случай отново полицията излиза виновна. Някои от медиите пускат само част от кадрите. Обществото беше възпитавано в последните 30 години да мрази органите на реда, коментира той, като напомни, че на протестите от 2020 г. един сега действащ политик палеше със слама полицейските автомобили и това се е приемало като героизъм и борба за демокрация. Но в държавите, които същите тези смятат за демократични и евроатлантически – като Германия, Франция, Америка, никой не може да си позволи да вдигне ръка на полицай, даде пример Каракачанов.

Феновете имат цялото право да са недоволни от лошото управление на БФС, но това не означава, че трябва да трошат чужда собственост и да атакуват полицията. Никой няма право да атакува полицията на Република България, заяви Красимир Каракачанов.

Циркът Денков – Борисов е ясен. Единият иска оставката на министъра на МВР – който се държи доста неадекватно в ситуацията. А ДПС и ГЕРБ искат максимум да хвърлят вината за всичко случващо се върху ПП и ДБ. Факт е, че ПП и ДБ са некадърници и министрите им абсолютно не са в час, но е и факт, че ДПС и ГЕРБ са също в това управление. Много вероятно е министърът на вътрешните работи да е тяхно предложение и затова го бранят. Не вярвам Денков да подаде оставка с мотива, че не иска да е министър-председател на държава, в която полицията бие протестиращите, посочи той и в тази връзка запита: а може ли да е министър-председател на държава, в която парламентарните групи се борят помежду си кой ще приватизира едно чуждо предприятие като „Лукойл“? А може ли да бъде министър-председател на държава, която постоянно вдига цените на тока, на парното, на горивата? Защо да не си премиер на държава, в която полицията използва сила, а да си на такава, в която анархията е майка на реда?

По думите му не се искат сериозно оставки, защото „явно от посолството не са им разрешили“.

Сглобката между тези, които уж щяха да се чегъртат помежду си, е всъщност за обслужване на външнополитическите интереси на Щатите, причината е войната в Украйна, посочи Каракачанов.

Случващото се с Лукойл е афера, в която виждаме как едни мераклиите да купят предприятието са готови да ни направят горивата 4-5 лв. Политиците казват едно, а експертите – друго. Факт е обаче, че това предприятие в годините назад злоупотребява с монополно положение, контрабанда и невнасяне на пари в бюджета, коментира още Каракачанов.

Почетният председател на ВМРО напомни, че същите политици, които 25 г. работиха с Лукойл – сега искат дерогацията. Тогава далаверата беше да работят с Лукойл, а сега – да се опитат да вземат цялото предприятие. Това, украсено с евроатлантически панделки, може би на част от хората им изглежда добре, но ако се махне украсата – лъсва може би една от най-големите афери в новата история на България, заяви той.

И да си го кажем в прав текст – битката не е дали да се смени министърът на МВР, не е дали има или няма полицейско насилие. В „сглобката“ се ритат по кокалчетата, когато не са се разбрали за някое по-голямо парче от баницата, категоричен е Красимир Каракачанов.  

Вижте повече във видеото >>>

Последни Новини

Каракачанов: Безгръбначни натегачи подарявят БТР-и на Украйна и купуват „Страйкъри“ на тройна цена

Най-вероятно крият какво дават, за да не стане ясно, че извършват престъпление, заяви  бившият министър на отбраната  Бившият министър...

Контрера: Наредбата за нискоемисионните зони само премества трафика и няма да подобри качеството на въздуха

Наредбата за нискоемисионните зони само премества трафика и няма да подобри качеството на въздуха. Позицията на ВМРО е ясна, забраната за стари...

Каракачанов: Няма да произлезе нищо от ветото за БТР-ите, защото мнозинството „Магнитски“ в НС отдавна е сложило наколенките

От това вето няма да произлезе нищо, защото мнозинството „Магнитски” в парламента отдавна е сложило наколенките и твърдо е решило да жертва...

Ангел Джамбазки: Страните, от които зависи влизането ни в Шенген, не се интересуват от българската тема

Моето очакване от срещата на вътрешните министри от ЕС в Брюксел е решението да не е добро за страната ни относно Шенген....

Д-р Красимир Каракачанов представи в Стара Загора новата си книга „Външнополитическата дейност на ВМРО (1893-1944 г.)“

Д-р Красимир Каракачанов, почетен председател на ВМРО, и Александър Сиди, съпредседател на ВМРО, бяха гости на поредната среща, организирана от Дискусионен клуб...

Карлос Контрера: Блокажът в СОС ще продължи, защото големите групи се пазят от сглобка

Блокажът в Столичния общински съвет ще продължи, защото големите групи в градския парламент се пазят от явна или неявна сглобка.

Ангел Джамбазки: Като махнем пропагандата със знамето на дъгата, остава Шенген

Тошко Йорданов: Границите на Италия и Гърция са като дантели спрямо българската, но обвиняват нас за миграцията и ни държат извън Шенген....

Коментари