Начало Местни избори Каракачанов, Нотев и Цветкова се срещнаха със симпатизанти в „Младост“

Каракачанов, Нотев и Цветкова се срещнаха със симпатизанти в „Младост“

Не искам който и да е квартал на София да бъде бетонно гето. Това каза кандидат-президентът Красимир Каракачанов на откриването на кампанията на кандидата за кмет на район „Младост“ на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Мария Цветкова.

Познавам Мария поне от 10 години като пламенен журналист, смел човек, който се бори, не крие истината. София 25 години се управлява мърляшки. Последните години ни запознават само с репортажчета от откриването на метростанции, булевардчета и рязане на лентички. Искаме да се запознаем с това колко пари са отишли на вятъра или в джоба на някого. Защо 25 години тези проблеми, за които се говори – липсата на детски градини и площадки, липсата на паркинги, липсата на сигурност – не се разрешиха. Къде отидоха парите за това, попита от трибуната лидерът на ВМРО.

Не приемам хвалбите им, че са много добри управници на София. София е мръсна, независимо, че я чистим непрекъснато. Вижте бюджета за почистването ѝ и си представете колко от тези пари не са отишли по предназначение. Само вземете за пример р-н „Младост“. Колко пъти имаше скандали за незаконното застрояване на тревни площи – многократно. ГЕРБ два пъти се провалиха в „Младост“. Не вярвам, че когато два пъти статуквото, което управлява столицата, се провали на едно и също място, трети път ще има резултат, заяви Каракачанов. Той подчерта, че в лицето на кандидата за кмет на „Младост“ от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Мария Цветкова жителите на района ще имат една енергична жена, която има опита, но и сърцето и отношението към проблемите на хората.

Мария Цветкова на свой ред допълни, че като районен кмет ще обърне сериозно внимание на незаконното строителство, презастрояването и лошото сметопочистване.

Проблемите в района са много, но аз искам да се знае, че ще направя всичко възможно учебните занятия в районните училища да започват с химна на Република България и с издигането на българското знаме. Трябва да учим децата и на морал и ценности, заяви Цветкова.

Кандидатът за президент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“  Красимир Каракачанов продължи изказването си с акцент върху президентската надпревара.

Президентската кампания е по средата си. Уплашихме всички, както е видно. Страх ги е, че като отидем на балотаж, печелим изборите. Мисля, че ще отида на балотаж, защото знам, че българският народ иска президент-патриот, а не марионетка, която премиерът бие зад врата. Аз нямам амбиция да ставам военен министър. Патриотизмът е кауза и не се продава за постове. След като спечелим президентските избори, България ще има правителство, в което патриотите ще бъдат основен фактор, подчерта Каракачанов.

За пореден път обърна внимание, че проблемът с българските общности зад граница се „покрива“ от управляващите. Проблемът с българите в Украйна е голям. Те нямат достъп до българско радио и телевизия, но държавата си затваря очите заради американското влияние там. В Западните покрайнини също има наши сънародници, но държавата мълчи, защото сръбското правителство било прозападно. За Македония нищо не се говори, защото там няма секции, каза Каракачанов. Отново подчерта, че Патриотичният фронт никога не е искал да се закриват секции и да се ограничава правото на глас на българите зад граница. Единствената цел е да бъдат спрени манипулациите с гласовете от Турция, поясни той.

Кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев заяви, че освен купуването и продаването на гласове, и плагиатството е престъплението.

Не може да се повтарят идеите на Каракачанов на следващия ден. Не може всеки да се изкарва патриот, когато това му е удобно, насочи вниманието Нотев към псевдопатриотичното говорене, което стана модерно за политиците в последните дни.

Президентът в своята дейност се подпомага от вицепрезидент. Моето обещание е, че ще бъда част от екипа на президентството. И ще изпълня със смисъл тази институция. Красимир Каракачанов ще има неотклонна и твърда подкрепа в мое лице. Заедно можем да бъдем полезни и да решим натрупаните в социалната сфера проблеми, защото справянето с бедността е въпрос на национална сигурност. Ще се борим срещу външните опасности и вредното чуждо влияние, каза още Явор Нотев.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари