Начало По места Карлос Контрера: БСП готви „революция“ в транспорта, но тя се случи единствено...

Карлос Контрера: БСП готви „революция“ в транспорта, но тя се случи единствено в нейните редици

Ако някой червен гуру социалист си мисли, че със сценарии и малко джангър пред Столична община ще постави целия град в шах – не е познал.

Това написа в страницата си във Фейсбук общинският съветник от ВМРО в групата на „Патриоти за София“ и председател на ПК по „Транспорт и пътна безопасност“ Карлос Контрера.

След като Мая Манолова се изказа по темата за градския транспорт в София (неуспешно, неубедително и със заекване), сега…

Публикувахте от Карлос Контрера в Вторник, 29 септември 2020 г.

Тези негови думи идват от исканията на един полуфантомен синдикат в столичния транспорт, който апелира за вдигане на заплатите на работещите в сектора. Любопитното е да се спомене, че този синдикат дори няма обявени в интернет страницата си членовете на Управителния съвет. А в същото време играят ролята на борци за правдата. Или по-скоро „полезни идиоти“ от няколко десетки души, които да играят масовката на този предстоящ пърформанс, споделя Контрера. И добавя:

 „Открай време „Позитано“ и въпросната госпожа Манолова силно желаят да се месят и бъркат в градския транспорт на София и да го ползват за свои цели“.

Тази революционност трябва да легитимира социалистите, да ги извади от ступора с протестите, защото противно на техните очаквания революцията се случи, но само в техните редици, категоричен бе Контрера.

Ето и цялата публикация във Фейсбук профила на Контрера:

След като Мая Манолова се изказа по темата за градския транспорт в София (неуспешно, неубедително и със заекване), сега социалисти и следовниците на Манолова са подготвили нов пърформанс – този път с въвличането на обществения превоз на пътници в низ от скандали. Целта е ясна – да се създава хаос и напрежение навсякъде. Стар троцкистки прийом – изнасяме революция.

В ролята на „полезни идиоти“ този път са подготвени няколко десетки души от един полуфантомен синдикат в столичния транспорт, който да осигури пушечното месо, т.е. масовката. Открай време „Позитано“ и въпросната госпожа Манолова силно желаят да се месят, бъркат и ползват за свои цели градския транспорт на София. И сега се прибягва до познатата и от преди формула да се изкарат едни 20-30-50 човека от общо 4000-5000 души, работещи в градския транспорт в столицата, да викат пред сградата на „Московска“ 33, да дойдат телевизионните камери и хоп  – да направят скандал. След което дежурните „радетели“ за обществен транспорт и мними защитници на работещите в сектора да се набутат да дават интервюта и да призовават хората на бъдат чути. Такива постановки не са чужди за „Позитано“ 20 и производните им (например Мая Манолова).

Тази революционност трябва да легитимира социалистите, да ги извади от ступора с протестите, защото противно на техните очаквания революцията се случи, но само в техните редици.

Един съвет към тези, които на 1 октомври или малко след това ще излязат да вдигат джангъри пред общината с жълти жилетки и да искат 1800 лв. основана заплата – замислете се дали не сте употребени. Влиза ли Ви се в ролята на латексов контрацептив за кефа на няколко червени софийски гаулайтери от ул. „Леге“ или заради една червена кукувица? Смятате ли, че на фона на всички трудности столичани ще погледнат на Вашите искания с добро око?

Времената са интересни, някои хора няма да се спрат пред нищо, за да се отъркат в някаква власт. Но заиграването с обществения транспорт е контрапродуктивно. Ако някой червен гуру социалист си мисли, че със сценарии и малко джангър пред Столична община, ще постави целия град в шах – не е познал.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Красимир Каракачанов: Провежда се най-мащабното учение на Сухопътните войски през последните 20 години

Учение „Балканска стена - 2020” на Сухопътните войски , което се провежда в момента на учебен полигон „Корен“, е

Веселинов: ВМРО е единствената партия, която се опитва да помогне на туристическия бранш

На Общинската конференция на ВМРО - Варна Искрен Веселинов представи пакет от мерки за подпомагане на туристическия бранш Подпомагане...

Каракачанов пред „Сител“: По време на Титова Югославия, ако говориш за ВМРО – отиваш в „Идризово“

По повод празника 23 октомври, датата на основаване на ВМРО, лидерът на Организацията Красимир Каракачанов даде интервю за македонската телевизия „Сител“.

127 години ВМРО (ОБЗОР)

На 23 октомври 2020 г. се навършиха 127 години от създаването на родолюбивата, българска, патриотична организация ВМРО. По този...

ВМРО – Карлово с пореден жест към медицинските лица

Поредно дарение на защитни средства направиха общинските съветници от ВМРО - Карлово. То бе заинфекциозното отделение в...

ВМРО откри паметна плоча на Гено Димитров в село Струпец

Навръх годишнината на родолюбивата, българска патриотична организация ВМРО в село Струпец беше открита паметна плоча на революционера Гено Димитров. Тя е изработена...

Д-р Петрова се включи в раздаване на хранителни продукти на хора от област Плевен

Д-р Султанка Петрова се включи в раздаването на пакети с хранителни продукти от първа необходимост в градовете Долна Митрополия, Долни Дъбник и...

Коментари