Начало Блог Карлос Контрера: ВМРО получи висок кредит на доверие и това ни задължава...

Карлос Контрера: ВМРО получи висок кредит на доверие и това ни задължава да продължим напред

ВМРО получи подкрепа от над 115 000 български граждани. Това е висок кредит на доверие. Това задължава да продължим напред, отстоявайки тези идеи, които развивахме в кампанията.

Това написа общинският съветник в Столичния общински съвет Карлос Контрера, който бе водач на листата с кандидати за народни представители в 24 МИР София.

Контрера продължава с коментара си:

Аз няма да бъда лицемер – обичам да казвам фактите, дори когато не са в моя полза. Днес спечелиха хората, които отричат, които мразят, които градят бъдещето си на евтиното охулване на довчерашните си сътрапезници. Буквално и преносно. Именно поради това политиката в България е осмисляна в категориите на мимолетното прелъстяване, завършващо с поредната драма. Новите победители, разбира се, имат пълното право и пълната възможност да докажат обратното. И нацията се надява да е така.

ВМРО върви по своя път. Трънлив път, но наш си път. Не на някой друг, заради някой друг. Аз мисля, че дадената нам подкрепа, доверие и вяра от над 100 000 българи задължава. Задължава ни да продължим да се борим за семейството, за доходите на българите, за ценностите и културата, за предприемача, за работещия, за младите и старите, за малките населени места и големите квартали. България е наша съдба и наша отговорност. Такава каквато я направим, такава ще я имаме. Такава ще я завещаем на следващите поколения, които вървят по нашите стъпките напред, категоричен е Контрера.

Може би днешното е по-добро от старото, може и да е обратното. Но ние сме длъжни в името на нашия род и родина, колкото и да се караме, да спорим, да се сблъскваме винаги да имаме наум, че България е над всичко и над всички нас. Обичайте я, призовава той.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари