https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Карлос Контрера: ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета -
Начало Блог Карлос Контрера: ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не...

Карлос Контрера: ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета

ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета. Има начини за това. Защото в София има зони и квартали, които са опасни – няма видеонаблюдение, не са добре осветени улиците, не са предприети мерки за пътната безопасност.

Това заяви като приоритет кандидатът на ВМРО за кмет на София Карлос Контрера в ефира на БНТ. Неговата кампания е под мотото „Сигурност и ред“.

Изключително рискова по отношение на кражби и разпространение на наркотици е зоната около Женския пазар – необходимо е 100% видеонаблюдение и усилване на патрулите нощно време, каза още Карлос Контрера.

Той е категоричен, че „Общински полиция“ трябва да осъществява контрол и да бъде пращана и по кварталите, а не само да следи за реда в централните райони на столицата. Контрера напомни и как по предложение на ВМРО „Общинска полиция“ се е заела с проблема във Виетнамските общежития.

Според него трябва да има социални придобивки за работещите в ОП, за да бъдат привлечени служители, защото в момента има недостиг. Например на служителите да бъдат давани общински жилища.

Твърде са либерални и Терзиев, и Хекимян. Вратата за разговори е затворена още отсега, няма как да ги подкрепим на евентуален балотаж, заяви Карлос Контрера в отговор на въпрос дали ВМРО ще подкрепи някой от кандидатите на ДБ или ГЕРБ в София на втори тур.

На изборите 2019 г. подкрепихме Фандъкова на балотажа за кмет с ясния призив да не спечели левият кандидат. И с подкрепата на ВМРО реално не позволихме София да има ляв кмет, обясни той.

Според него разграничението с ГЕРБ в общината от последните месеци стана факт, защото се насложи сериозно напрежение. Още от началото на годината беше видно, че те предпочетоха да прехвърлят националната сглобка на местно ниво – в Столичния общински съвет, и предпочетоха да работят с ДБ и Спаси София, посочи още той.

Помните ли че ГЕРБ и ДБ изтеглиха заем 120 млн. за тротоари. ВМРО не подкрепи това решение, защото нямаше правила за разпределението на средствата. Такива правила още няма, въпреки обещанията. А защо тогава ДБ подкрепиха ГЕРБ – много просто, защото част от парите отидоха при техните районни кметове. Това ли е опозиция, запита Контрера.

Инвестициите в южните районни, предимно управлявани от ДБ, са много повече, отколкото в северните райони на столицата, посочи той.

Вижте интервюто с Контрера във видеото >>>

Последни Новини

Каракачанов: Безгръбначни натегачи подарявят БТР-и на Украйна и купуват „Страйкъри“ на тройна цена

Най-вероятно крият какво дават, за да не стане ясно, че извършват престъпление, заяви  бившият министър на отбраната  Бившият министър...

Контрера: Наредбата за нискоемисионните зони само премества трафика и няма да подобри качеството на въздуха

Наредбата за нискоемисионните зони само премества трафика и няма да подобри качеството на въздуха. Позицията на ВМРО е ясна, забраната за стари...

Каракачанов: Няма да произлезе нищо от ветото за БТР-ите, защото мнозинството „Магнитски“ в НС отдавна е сложило наколенките

От това вето няма да произлезе нищо, защото мнозинството „Магнитски” в парламента отдавна е сложило наколенките и твърдо е решило да жертва...

Ангел Джамбазки: Страните, от които зависи влизането ни в Шенген, не се интересуват от българската тема

Моето очакване от срещата на вътрешните министри от ЕС в Брюксел е решението да не е добро за страната ни относно Шенген....

Д-р Красимир Каракачанов представи в Стара Загора новата си книга „Външнополитическата дейност на ВМРО (1893-1944 г.)“

Д-р Красимир Каракачанов, почетен председател на ВМРО, и Александър Сиди, съпредседател на ВМРО, бяха гости на поредната среща, организирана от Дискусионен клуб...

Карлос Контрера: Блокажът в СОС ще продължи, защото големите групи се пазят от сглобка

Блокажът в Столичния общински съвет ще продължи, защото големите групи в градския парламент се пазят от явна или неявна сглобка.

Ангел Джамбазки: Като махнем пропагандата със знамето на дъгата, остава Шенген

Тошко Йорданов: Границите на Италия и Гърция са като дантели спрямо българската, но обвиняват нас за миграцията и ни държат извън Шенген....

Коментари