https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Карлос Контрера: Къде са министърът и главният секретар да защитят служителя на МВР? -
Начало Новини Карлос Контрера: Къде са министърът и главният секретар да защитят служителя на...

Карлос Контрера: Къде са министърът и главният секретар да защитят служителя на МВР?

Кой е жертвата и кой е престъпникът?!

Заради политическа коректност се прави опит за изпиране на случая, като се разменят местата на престъпника и жертвата,

убеден е общинският съветник в СОС и председател на ВМРО – София Карлос Контрера. В своя позиция той твърдо се обявява в подкрепа на служителя на реда, който при преследване е произвел изстрел, довел до смъртта на нарушителя.

Много лошо впечатление прави, че някои лица в медиите сугестират общественото мнение в посока в стил Джордж Флойд – че едва ли не нарушителят е жертва, а полицаите са насилници, зли расисти, които мачкат безправните различни. Това вече е пошло, пише Контрера. Той пита и защо не се чуват гласове в защита на нападаните от застреляния жени.

Категорично възразявам срещу опитите да се подмени истината с внушения на тоя или оня по националните медии! Категорично заставам зад служителите на МВР във връзка с този случай! Крайно време е и обществото, и политиците да защитим служителите на реда, включително и от негативни кампании, подбуждани от политическа коректност. Призовавам министърът и главният секретар веднага да защитят служителя на МВР, заявява още председателят на ВМРО – София.

Цялата позиция на Карлос Контрера:

Каква е тази държава, в която полицаите не могат или не трябва да стрелят?! Случаят с простреляния и починал бандит умело се ползва от някои среди и медийното им лоби за поредната пропагандна кампания. Ситуацията, довела до смъртта на 18-годишния млад, но явно закоравял криминален тип, е долу-горе ясна.

Поне от изнесената информация от същите медии става ясно, че полицейският патрул е преследвал бягащ, издирван за тежко престъпление човек, за когото са подадени данни, че е възможно да е въоръжен. Е, какво да направи друго служителят освен да стреля, след като преследвания не се подчинява, а посяга към чантата си и може да застраши живота на служителите?

Други въпроси изплуват обаче. Къде е министърът на вътрешните работи и защо не излезе да защити полицая? Къде е главният секретар – професионалното ръководство на МВР, защо не излезе да защити служителите? Ясно е, че имат пълната информация какво е станало, ясно е, че не излизат по политически съображения, защото простреляният е циганин. А това прави случая политически некоректен. Ако беше млад бял мъж нещата щяха да са други.

Много лошо впечатление прави, че някои лица в медиите сугестират общественото мнение в посока в стил Джордж Флойд – че едва ли не той е жертва, а полицаите са насилници, зли расисти, които мачкат безправните различни. Това вече е пошло!

Съвсем видимо е, че се прави опит за т.нар. изпиране на случая, като се разменят местата на престъпника и жертвата. За въпросната банда, част от която е убитият, стана ясно, че е нападала невинни жени, нанасяла им е удари, имали са и предишни провинения. Сега обаче не чувам гласове в защита на пострадалите жени, а чуваме опити да се изкара престъпникът жертва.

Грабежът е тежко престъпление, така че тук става дума за хора с явно и последователно антисоциално, криминално поведение.

Кой е жертвата и кой е престъпникът?!

Категорично възразявам срещу опитите да се подмени истината с внушения на тоя или оня по националните медии! Категорично заставам зад служителите на МВР във връзка с този случай! Крайно време е и обществото, и политиците да защитим служителите на реда, включително и от негативни кампании, подбуждани от политическа коректност.

Призовавам министърът и главният секретар веднага да защитят служителя на МВР!

Последни Новини

Каракачанов: Безгръбначни натегачи подарявят БТР-и на Украйна и купуват „Страйкъри“ на тройна цена

Най-вероятно крият какво дават, за да не стане ясно, че извършват престъпление, заяви  бившият министър на отбраната  Бившият министър...

Контрера: Наредбата за нискоемисионните зони само премества трафика и няма да подобри качеството на въздуха

Наредбата за нискоемисионните зони само премества трафика и няма да подобри качеството на въздуха. Позицията на ВМРО е ясна, забраната за стари...

Каракачанов: Няма да произлезе нищо от ветото за БТР-ите, защото мнозинството „Магнитски“ в НС отдавна е сложило наколенките

От това вето няма да произлезе нищо, защото мнозинството „Магнитски” в парламента отдавна е сложило наколенките и твърдо е решило да жертва...

Ангел Джамбазки: Страните, от които зависи влизането ни в Шенген, не се интересуват от българската тема

Моето очакване от срещата на вътрешните министри от ЕС в Брюксел е решението да не е добро за страната ни относно Шенген....

Д-р Красимир Каракачанов представи в Стара Загора новата си книга „Външнополитическата дейност на ВМРО (1893-1944 г.)“

Д-р Красимир Каракачанов, почетен председател на ВМРО, и Александър Сиди, съпредседател на ВМРО, бяха гости на поредната среща, организирана от Дискусионен клуб...

Карлос Контрера: Блокажът в СОС ще продължи, защото големите групи се пазят от сглобка

Блокажът в Столичния общински съвет ще продължи, защото големите групи в градския парламент се пазят от явна или неявна сглобка.

Ангел Джамбазки: Като махнем пропагандата със знамето на дъгата, остава Шенген

Тошко Йорданов: Границите на Италия и Гърция са като дантели спрямо българската, но обвиняват нас за миграцията и ни държат извън Шенген....

Коментари