Начало Новини Карлос Контрера към БХК: Вие промотирате убийци, гейове, лесбийки и родоотстъпници

Карлос Контрера към БХК: Вие промотирате убийци, гейове, лесбийки и родоотстъпници

Има дълбока грешка в матрицата!

За Вас „хора на годината“ са убиецът Джок Полфрийман и насилникът на болни хора – травеститът Емили

Това са „ценностите“ на Българския хелзинкски комитет и неговите кресливи говорители, категоричен е Карлос Контрера от ВМРО. След като снощи той написа гневен пост във „Фейсбук“, днес пусна и отворено писмо до „правозащитната“ организация, която е под патронажа на Красимир Кънев.

Повод за крайната реакция е скандално видео, разпространено в интернет, на което се вижда как травеститът Емили (номиниран/а/о за „Човек на годината“ от БХК!) води на каишка момче с видими ментални дефицити и му подхвърля предмети, които то да носи като куче. Всичко това се разиграва под зорките погледи на „Чеченеца“ и „Тошо куката“ в пловдивски МОЛ.

За никого вече не е тайна, че вместо да защитавате правата на човека, Вие промоцирате убийци, гейове, лесбийки и родоотстъпници, подчертава Контрера.

Председателят на групата общински съветници от ВМРО в Столичния общински съвет  обръща внимание на наградите, които БХК раздава на „заслужили“ фигури в България. Сред тях е убиецът на българско момче Джок Полфрийман, освободен предсрочно от затвора, благодарение на правната защита на Кънев и подопечното му НПО и Емили Йорданова. Последното стана скандално известно със системното нарушаване на законите, карайки тротинетка с превишена скорост по магистралата. За това то/той/тя вместо наказание, получи публично поощрение от БХК.

Тази година може да наградите Чеченеца и Тошо куката. Догодина може да връчите награда и на някой наркодилър или изнасилвач, Ваше право е да затъвате в моралната тиня, в която се въргаляте и грухтите със задоволство. Емили ги направи известни с това, че участват във видеото и дават добър пример на нашите деца. Чеченеца и Куката са насилници, идеален контингент за Вашата човеколюбива организация, гневи се още в писмото си Контрера.

Въпреки посочените обществено недопустими примери за насърчаване на противозаконните прояви на контингента на БХК, общинският съветник от ВМРО се обръща към Красимир Кънев с апел:

… Очаквам от Вас веднъж поне да постъпите като хора и публично да заклеймите поведението на разбеснелия се рус травестит, както и да отнемете публично наградата „човек на годината“ от това същество, за да бъде срамът Ви поне малко по-малко.

Припомняме, че Карлос Контрера беше сред първите публични личности, които вчера реагираха по скандалния случай. В своя профил във „Фейсбук“ той призова държавата, в лицето на всички, имащи отношение институции, да реагира и да приложи цялата тежест на закона.

 Днес  на редовното заседание на СОС като председател на групата на ВМРО той ще повдигне темата и пред колегите си от Столична община.

Прилагаме и пълния текст на писмото на Карлос Контрера до БХК:

Отворено писмо

Неуважаеми г-н Кънев,

Вашата организация, наречена Български хелзинкски комитет, за пореден път доказа своята несъстоятелност. За никого вече не е тайна, че вместо да защитавате правата на човека, Вие промотирате убийци, гейове, лесбийки и родоотстъпници.

Неуважаеми г-н Кънев, награденият от Вас с грамота „Номинация за човек на годината“ – по същество травестит Емили Йорданова, заедно със своите приятели „Чеченеца“ и „Тошо куката“ и други видимо криминални типове се гавриха публично с човек, повтарям човек, със специални нужди. Завързаха го и го разхождаха като куче. Хвърляха му предмети, за да им ги носи като куче. Извършиха това със заплахи и натиск. Извършиха го на публично място, заснеха и пуснаха тази гавра в социалните мрежи. Всичко това за сеир. Всичко това за повече лайкове и повече внимание.

Неуважаеми г-н Кънев, след като Вашата организация преди няколко години номинира убиеца Джок Полфрийман, сега има още с кого да се похвалите –  Емили Йорданова, борец за правата на човека. Наградили сте я с грамота през 2021 г. и тя се гордее с това. Тази година може да наградите Чеченеца и Тошо куката. Догодина може да връчите награда и на някой наркодилър или изнасилвач, Ваше право е да затъвате в моралната тиня, в която се въргаляте и грухтите със задоволство. Емили ги направи известни с това, че участват във видеото и дават добър пример на нашите деца. Чеченеца и Куката са насилници, идеален контингент за Вашата човеколюбива организация.

Гордеете ли се г-н Кънев? Защитихте ли правата на човека? Защитихте ли правата на това дете и достойнството на неговите родители? Утре, когато пак излезете да менторствате по медиите за права на човека, си спомнете за лицето Тихомир/Емили/Мелиса и за неговото поведение.

В заключение, макар без особена надежда, очаквам от Вас веднъж поне да постъпите като хора и публично да заклеймите поведението на разбеснелия се рус травестит, както и да отнемете публично наградата „човек на годината“ от това същество, за да бъде срамът Ви поне малко по-малко.

Последни Новини

Пълно безхаберие на „сглобката“ по темата с нелегалната имиграция

ВМРО настоява за справяне с нелегалната имиграция и отбрана на свещената българска граница! В момента така наречената „сглобка“, която управлява България, не...

С номер 4 ВМРО – Българско национално движение тръгва на избори

С  номер 4 в бюлетината ПП „ВМРО – Българско национално движение“ тръгва на местните избори, които ще се проведат на 29 октомври...

Въпросите на Карлос Контрера към другите кандидати за кмет на столицата

Карлос Контрера, кандидат за кмет на София от ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 26.09.2023 г. Илиана...

ВМРО регистрира своята кандидатска листа за общински съветници на местните избори в община Мездра

Политическа партия „ВМРО - Българско национално движение“ регистрира в Общинска избирателна комисия - Мездра своята кандидатска листа за общински съветници за участие...

Искрен Веселинов: Хекимян е от най-либералните журналисти. Пирон на ГЕРБ в ковчега на демокрацията

Какво издава кандидатурата на герб на Антон Хекимян за кмет на София? Какви са скритите договорки на ГЕРБ и...

Карлос Контрера: ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета

ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета. Има начини за това. Защото в София има...

Светлозар Янков е кандидатът на ВМРО за кмет на Карлово

Общинският съветник от ВМРО в Карлово Светлозар Янков е канидат за кмет на общината. Янков е областен...

Коментари