https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Карлос Контрера към Фандъкова: Изберете София с нормалните ли ще бъде или с ненормалните -
Начало По места Карлос Контрера към Фандъкова: Изберете София с нормалните ли ще бъде...

Карлос Контрера към Фандъкова: Изберете София с нормалните ли ще бъде или с ненормалните

Общинският съветник от ВМРО с остра декларация срещу „София прайд“

Гей парад може, а шествие за един български генерал – не. „София прайд“ е целенасочена демонстрация на групово психично отклонение. Столична община всяка година участва и съучаства в тези аморални действия. Настоявам Вие, госпожо кмет, и Вашата администрация да застанете най-сетне по тази тема на страната на нормалността. От „Патриоти за София“ ще поискаме и МВР, СДВР да си влязат във функциите и откажат да охраняват това безумие. Ако няма опасност за обществения ред, що щат хиляди полицаи  да пазят прайда?! Нали няма заплаха за обществения ред?! Нали било просто любов, това заяви днес общинският съветник от ВМРО и председател на „Патриоти за София“ в Столичния  общински съвет Карлос Контрера.

Контрера постави остра декларация от името на Патриотите в СОС срещу провеждането за пореден път на гей парад в столицата.

Ето текста на декларацията >>>

След няколко ще отбележим един от най-красивите български празници – 24-ти май, Ден на българската писменост, ден в който почитаме светите братя Кирил и Методий и тяхното дело.

Ще отбележим празника на българската азбука, на която днес четат и пишат десетки национални държави. Дни като 24 май са повод за гордост, но и повод да поговорим за ценности. Какви сме, откъде идваме и накъде отиваме.  Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици. Новото „модерно“, което в своя див прогресивизъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина.

Точно след деня на светите братя Кирил и Методий София ще стане арена на едно псевдокултурно, срамно събитие, което е еманация на всичко онова „ново, модерно, прогресивно“ – говоря за „София прайд“, т.нар. гей парад.

Това ли са новите ни ценности – публична демонстрация на хомосексуализъм, шествия с вой за признаване на трети, пети, десети пол, гей бракове. Това ценности ли са или манифестация на групови психични отклонения. Защото „София прайд“ е точно това – целенасочена демонстрация на групово психично отклонение. И не ми говорете, че става дума за нечии права. Всеки сам избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем открито – този прайд, тези гей паради, се случват и продуцират от НПО-та с неясно чуждо, външно финансиране с активното съучастие на няколко посолства. Да, това е налагане на нов ред и на „нови“ ценности отвън чрез няколко местни проксита и храненици на заплата, прощавайте, на грантове.

Аз едновременно се учудвам и негодувам, че години наред Столична община участва и съучаства в тези аморални действия, помага за случването на гей паради и всякакви подобни събития. Общината е взела на хранилка същите тези НПО-та и техни активисти, обслужва ги, обгрижва ги с парите на всички останали нормални граждани.

И тази година, госпожо кмет, вместо да забраните това шествие на позора, Вие го съгласувате. Съгласявате се с подписа си то да се случи въпреки недоволството на огромна част от обществото. На 12 юни пак ще затворите целия център на столицата, МВР ще докара кохорти полиция и жандармерия да блокират централната градска част, за да пазят така важния и необходим пърформанс на хомосексуализма. Безспорно това е изключително „ценно събитие“, в което едни объркани хора, харчейки американските долари на своите спонсори, ни убеждават, че нормалността е да крещиш по улиците, че си гей. И не само да ни убеждават, но и да държат сметка, че им се полага като малцинство нещо повече – привилегии. Това представлява „София прайд“. В същото време възпоминателно шествие за един български генерал не може. В същото време една година незаконни протести, затваряне на кръстовища, анархия може. Общината трябва да реши – с нормалните ли ще бъде или с ненормалните.

Групата „Патриоти за София“ изразява категорична позиция, че това мероприятие – „София прайд“, трябва да се забрани. И за пореден път остро настояваме Вие, госпожо кмет, и Вашата администрация да застанете най-сетне по тази тема на страната на нормалността. Години наред същите тези хора открито Ви се подиграват и Ви оплюват с онази характерна за болните души злоба, а Вие продължавате да съучаствате на вредните им идеи. Да, ние от групата „Патриоти за София“ ще поискаме и МВР, СДВР да си влязат във функциите и откажат да охраняват това безумие. Ако няма опасност за обществения ред, що щат хиляди полицаи  да пазят прайда?! Нали няма заплаха за обществения ред?! Нали било просто любов?

„София прайд“ не бива да бъде допускан! Той е вредно и аморално събитие, което струва стотици хиляди левове на гражданите само за охраната му. 

Последни Новини

Слабаков: Нелегален трафик на мигранти има в Нидерландия, Австрия, Франция и Германия – справете се с този проблем!

България и Румъния трябва да са член на Шенгенското пространство, защото така границите ни ще станат по-сигурни. Не е вярно, че в...

София отново поставя развитието на Западните Балкани във фокуса на Европа

Руската агресия срещу Украйна върна разширяването като основен приоритет на европейския дневен ред Развитието на Западните Балкани, ще бъде...

Долу ръцете от децата! Джендър пропагандата няма място в българските училища!

От ВМРО неведнъж сме изразявали категоричната си позиция срещу джендър пропагандата и налудничавите идеи за промяна на пола. Резултатите от подобни политики...

ВМРО към ПП-ДБ: Не виждаме никаква промяна в чистотата на София. Столичните улици са блато!

ВМРО - София в сряда ще обсъжда предложението на кмета Васил Терзиев за почистването на София. Припомняме, че администрацията на ПП-ДБ-Спаси София...

Факелно шествие в Русе напомни за Ньойския диктат

За 27-а година във вечерта на 27 ноември с факелно шествие ВМРО - Русе отбеляза 104-годишнината от налагането на Ньойския диктат. 

Във Враца отбелязаха годишнината от Ньойския договор с паметна вечер

Въпреки изключително тежките зимни условия, за пореден път ВМРО - Враца отбеляза годишнината от позорния Ньойски договор. Тази година...

104 години по-късно: Български марш огласи София с „Долу Ньой“

На 27 ноември 2023 г. се навършват 104 години от подписването на Ньойския договор, който откъсва от Родината изконни български територии. Ньойският...

Коментари