Начало Блог Карлос Контрера: МВР трябва да влезе със сила в гетата!

Карлос Контрера: МВР трябва да влезе със сила в гетата!

При циганите израстна едно поколение, скъсало връзките си с държавата, категоричен е общинският съветник от ВМРО

В събота 12 роми от ботевградското село Врачеш бяха задържани след сблъсък с полицаи. Напрежението дошло, след като екип на жандармерията се отзовал на сигнал за силна музика в селото.

Един от обитателите на махалата отказал да си даде личната карта за проверка, след което блъснал един от униформените. Когато се опитали да го задържат, 30 души заобиколили полицаите и се опитали по всякакъв начин да осуетят задържането. За да се избегнат сблъсъци, един от полицаите произвел предупредителен изстрел във въздуха, а освен това бил използван лютив спрей за разпръскване.

За пореден път в рамките на няколко дни ескалира напрежението между цигани и полицаи, имаме си работа с примитивни хора. Те упражняват насилие по всеки един случаи. При всеки скандал те изкарват брадвите, коментира общинският съветник от ВМРО и председател на „Патриоти за София“ в Столичния общински съвет Карлос Контрера в ефира на България ОН ЕР.

Според него, в циганските гета е израснало едно поколение, което е скъсало връзката си с държавата. Освен това, Контрера е сигурен, че циганите са загубили усета, че живеят в общество и в правова държава.

Проблемът е в грешката, която се допусна с културното многообразие. В началото на 90-те години циганите разбраха, че имат само права, а забравиха за своите задължения. Те се вклиниха в социалната система. Този либерализъм създаде парадоксът – вместо еволюция, получава се регресия, категоричен е общинският съветник от ВМРО.

По думите му, положението може да бъде овладяно само със сила, защото циганските тълпи нямат морални задръжки. 

Ако полицаите не са стреляли, е могло да се стигне и до фатален случай. Ако българското общество се озлоби много, може да се стигне до страшни картини. Работата на МВР е да влезе със сила и да наложи ред в гетата, завърши Контрера.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Доходи, семейство, сигурност. ВМРО ще продължи да отстоява нормалността и в 45-ото Народно събрание

За нас номер 1 винаги е била и ще бъде България! С тези послания лидерът на Организацията Красимир Каракачанов...

Владимир Кисьов в Карлово: Българинът има голяма нужда от самочувствие, за да бъде по-силен

Водачът на листата на ВМРО в Пловдив област инж. Владимир Кисьов, който е от гражданската квота, се срещна с активисти на воеводите...

В Пловдив откриха предизборната кампания: Искаме бъдеще без гей бракове

С молебен в църквата „Света Троица“ в район „Южен“ ВМРО - Пловдив откри предизборната си кампания, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Във Варна предизборната кампания стартира с водосвет за здраве, успех и благоденствие

ВМРО – Българско национално движение - Варна, стартира днес официално предизборната си кампания с водосвет за здраве, успешни начинания и благоденствие, съобщава...

Александър Сабанов представи листата за Хасково

ВМРО - БНД има като основен приоритет в следващите четири години средната заплата да се повиши до 2 500 лева, а минималната...

Красимир Каракачанов: Проектът за придобиване на нов тип бойна бронирана машина за Сухопътните войски не е прекратен

Проектът за придобиване на нов тип бойна бронирана машина за Сухопътните войски не е прекратен. Предложил съм стартираната процедура да  бъде прекратена...

ВМРО открива официално кампанията си на 6 март с ансамбъл „Българе“ и тенора Веселин Вачев

За начало на изборната битка войводите са избрали емблематичната Западна порта на стара Сердика. Уважаеми колеги,

Коментари