Начало Блог Карлос Контрера отново поиска МВР да забрани „София прайд“

Карлос Контрера отново поиска МВР да забрани „София прайд“

Общинският съветник от ВМРО в Столичния общински съвет и председател на „Патриоти за София“ Карлос Контрера в свое изказване от Фейсбук профила си заяви, че на 20 май е внесъл писмо до министъра на вътрешните работи с искане парадът да бъде забранен, защото има опасност за обществения ред. Това се доказва от броя полицаи, които го охраняват – над 1300 души.

Припомняме, че Контрера постави и декларация в Столичния общински съвет от името на „Патриоти за София“ срещу провеждането на гей парад в столицата. Съветникът от ВМРО определи този т.нар. парад като аморално събитие и призова столичния кмет да застане на страната на нормалността.

А ето и още какво каза Контрера:

Столична община съгласува провеждането на „София прайд“, тъй нареченият гей парад за 12 юни. Всяка година около това мероприятие има жестоки спорове. Лично аз като общински съветник мисля, че гей парадът трябва да бъде забранен. Нито му е мястото, защото идеите, които той пропагандира, не импонират на българското общество. Защо обаче сме пред сградата на Министерството на вътрешните работи? На 20 май внесох писмо до министъра на вътрешните работи Бойко Рашков с искане провеждането на гей парада на 12 юни да бъде забранен. Защо всяка година ни се обяснява че това шествие е не представлява заплаха за обществения ред?

Фактите обаче в годините говорят за точно обратното. Години наред полицаите, които охраняват това мероприятие, се увеличават. Говорим за над 1 300 души полицаи и служители на МВР от дирекция „Жандармерия“ и от СДВР, които са охранявали мероприятието, за което уж няма никакви рискове за сигурността на гражданите. В последните години бройката на полицаи, които го охраняват, се увеличава още, което означава на първо време риск за обществения ред.

„София прайд“ не следва да бъде допуснат. Отделен е въпросът колко харчи държавата, за да пази така наречения гей прайд. Става въпрос за стотици хиляди левове, които се плащат от бюджета, за да може този парад на извратените ценности, една откровено либерална пропаганда, да се случва в центъра на нашата столица. Повдигаме и един друг въпрос, ние съветниците от групата „Патриоти за София“ в Общинския съвет, съгласни ли сме като общество по този начин чужди организации да се опитват да подменят дневния ред на българската държава и българските граждани. Защото, забележете, всяка година този парад се случва благодарение на щедрото финансиране на чужди НПО. Не знам дали знаете, но организатор на гей парада е Българският хелзинкски комитет, една категорично антибългарска организация, която се занимава с това систематично подменяне на ценностите на българското общество.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

ВМРО кани на открит форум всички българофилски формации, милеещи за благото на Родината ни

Срещата ще се проведе на 9 август (вторник) 2022 г. от 14.00 ч. на ул. „Пиротска“ № 5 На...

Искрен Веселинов: Една от задачите на ВМРО е да има представителство от българофили в следващия парламент

ВМРО смята да влезе в парламента с представяне на идеите, с които смятаме, че са актуални и  със защитаване на тезата, че...

Коментари