Начало Блог Карлос Контрера: Явяваме се на тези избори, за да ги спечелим

Карлос Контрера: Явяваме се на тези избори, за да ги спечелим

Какви са шансовете на ВМРО, след като избра едно от най-популярните си лица за битката в София, на каква подкрепа ще разчита и защо от партията реагираха с остра позиция по казуса „Полфрийман“?  Тези въпроси коментира в „Темите“ по ТВ Европа общинският съветник от ВМРО в столицата Карлос Контрера.

Запитан защо ВМРО се е спряла на личността на Ангел Джамбазки за кандидат-кмет за София, както и на водач на листата с кандидати за общински съветници, Карлос Контрера отговори:

Г-н Джамбазки има богата биография като общински съветник именно в Столичния общински съвет. Той е един от „виновниците“ хората да разберат, че има Общински съвет в София, заради това, че беше много активен в работата си.

С оглед оповестените имена за кмет на столицата Карлос Контрера изрази категоричното си мнение, че кандидатурата на Ангел Джамбазки стои най-силно, най-разумно, най-прагматично. Това е много силна кандидатура и пак да кажа – не е задължително балотажът в София да е между двете дами, подчерта той.

По повод подкрепа за кандидатурата на Манолова от БСП и от десни малки партии Контрера иронизира, че това звучи като оксиморон.

ВМРО разчита на собствени сили и отправените послания, което кореспондира с разумността на хората. Управлението на столицата не е прост процес и кандидатът за кмет са явява заедно със своя екип, който ще носи отговорност за изпълнението на управленската си програма.

По думите му партията има своето силно позициониране в доста от районите, в които ще има избор на районни кметове. На 27 октомври дали софиянци ще подкрепят кандидата за кмет и листата на ВМРО ще се реши на база разумност на предложенията и на програмата на патриотите. Самият той отбеляза, че не вижда нищо съществено, което да е предложено от фаворизираните кандидати за кмет на София. Той коментира:

Всички се борят с мръсния въздух на думи, всички говорят за крайните квартали, но, уверявам Ви, една част от тези хора стъпват там само по време на избори.

Не е малко, че г-жа Фандъкова има 10 години опит, но все пак всяко управление се изхабява, отбеляза още той.

Ние няма да си позволим черна кампания и удари под кръста. Истеризирането в стил „Корнелия Нинова“ е вредно за изборния процес, смята Карлос Контрера.

Ангел Джамбазки, ако бъде избран от столичани, ще стане кмет на София. Съвсем нормално е и той да води листата, това показва че застава начело на отбора. Явяваме се на тези избори, за да ги спечелим, категоричен е представителят на ВМРО.

Като юрист съм изключително възмутен от аргументите за предсрочното освобождаване на убиеца Джок Полфрийман. Изчетох документите много внимателно, сподели Контрера. 

Правосъдната система трябва да пази всички нас именно от такива опасни хора, но за каква справедливост говорим, след като този човек е пуснат предсрочно, без да е покрил критериите за това и със съдействието на една неправителствена организация – БХК. Къде е справедливостта, запита общинският съветник.

Вижте във видеото конкретните идеи на ВМРО за управлението на София, които разкри Контрера >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Красимир Каракачанов: Провежда се най-мащабното учение на Сухопътните войски през последните 20 години

Учение „Балканска стена - 2020” на Сухопътните войски , което се провежда в момента на учебен полигон „Корен“, е

Веселинов: ВМРО е единствената партия, която се опитва да помогне на туристическия бранш

На Общинската конференция на ВМРО - Варна Искрен Веселинов представи пакет от мерки за подпомагане на туристическия бранш Подпомагане...

Каракачанов пред „Сител“: По време на Титова Югославия, ако говориш за ВМРО – отиваш в „Идризово“

По повод празника 23 октомври, датата на основаване на ВМРО, лидерът на Организацията Красимир Каракачанов даде интервю за македонската телевизия „Сител“.

127 години ВМРО (ОБЗОР)

На 23 октомври 2020 г. се навършиха 127 години от създаването на родолюбивата, българска, патриотична организация ВМРО. По този...

ВМРО – Карлово с пореден жест към медицинските лица

Поредно дарение на защитни средства направиха общинските съветници от ВМРО - Карлово. То бе заинфекциозното отделение в...

ВМРО откри паметна плоча на Гено Димитров в село Струпец

Навръх годишнината на родолюбивата, българска патриотична организация ВМРО в село Струпец беше открита паметна плоча на революционера Гено Димитров. Тя е изработена...

Д-р Петрова се включи в раздаване на хранителни продукти на хора от област Плевен

Д-р Султанка Петрова се включи в раздаването на пакети с хранителни продукти от първа необходимост в градовете Долна Митрополия, Долни Дъбник и...

Коментари