https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Коалицията между ГЕРБ и ПП-ДБ е тежко предателство към българските граждани -
Начало Новини Коалицията между ГЕРБ и ПП-ДБ е тежко предателство към българските граждани

Коалицията между ГЕРБ и ПП-ДБ е тежко предателство към българските граждани

Бъдещото управление е неморално и безпринципно, целта е да се усвоят милиони от еврофондовете, отбелязаха съпредседателите на ВМРО

Тримата съпредседатели на ВМРО Ангел Джамбазки, Александър Сиди и Искрен Веселинов излязоха с обща позиция по повод формирането на бъдещото управление на България. В съвместно изявление те отбелязаха, че коалиция между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще бъде пагубна за държавността.

Коалицията между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е очаквано неморално безпринципно и изцяло насочено към усвояване на европейски фондове обединение. Това е нещото, което ни обясняваха, че няма да се случи и заради което загубиха на българската нация повече от две години. Взаимни обвинения, скандали, обвиняваха се едни други във възможно най-неморалните постъпки. Едните наричаха другите мафия, а пък т.нар. „мафиоти“ връщаха към тези от „Промяната“ парапети, кражби в енергетиката и злоупотреби с милиарди, отбеляза Ангел Джамбазки.

Той добави, че абсолютно безпринципно, безсъвестно и лицемерно днес тези хора имат наглостта да обявяват своята коалиция. Като, разбира се, я обявяват под надслова, който всички подозираме и всички не искаме да чуваме никога повече – че се прави за доброто на България.

Джамбазки изтъкна, че тази коалиция се прави поради няколко причини. Във вътрешнополитически план според него причината е, за да може едните да усвоят финансирането по линия на европейските фондове в размер на милиарди евро, а другите да се скрият от американските списъци като „Магнитски“. Във външнополитически план тази коалиция е израз на натиска от демократическата партия в САЩ на Балканите да се случват определени геополитически събития, в интерес на тези, които ги замислят. Но в никакъв случай не е и на българските граждани.

Това беше натискът, който имаше резултат в т.нар. коалиция „Макрон“, която срамно извърши предателството на българския национален интерес в Македония и към македонските българи. Същите тези партии сега ще си направят правителство. Това означава, че българският интерес в Македония отново ще бъде застрашен, отбеляза Ангел Джамбазки.

За това, което се случва – т.нар. сватба или ротацията, която измислиха, всъщност на български има много хубава дума. И тази дума е връткане. Тези хора си направиха връткане. И едните, и другите. Това е абсолютен позор. Това е отвратително и ужасяващо, защото ако ти си създаден с идеята да унищожиш другия и влезеш в коалиция с него, за да управляваш, означава, че целта ти е била единствено и само да ограбиш и да откраднеш нещо. Ако ти си стоял две години и си бил достатъчно активен да обясняваш как другите са най-лошото нещо на света, създадено изцяло и само да те унищожи, а ти си толкова добър и сега сядаш да се разбираш с него, означава, че нямаш никакъв морал. Единствената идея е да врътнеш нещо, да извадиш някой лев, да го добавиш в чекмеджето и да изчакаш по-добри времена, за да си харчиш парите. Тази врътка обаче е на гърба на българските граждани, отбеляза съпредседателят на ВМРО Александър Сиди.

Той добави, че в момента има тежък разпад на държавността. И припомни заявеното от Бойко Борисов, който до вчера е твърдял, че никога няма да повярва на Асен Василев, а днес сяда и се разбира с него. Ето тази врътка всъщност е отвратителното в българската политика, добави Сиди.

ГЕРБ се отказаха от българския интерес още с предателството си по темата Македония, а днес трансформацията завърши напълно. Днес ГЕРБ прегърнаха либерализма и се превърнаха в своя собствена антитеза. Това е измама към избирателите, които продължаваха да ги подкрепят. Ако това се беше случило преди ситуацията с прокуратурата, може би щеше да е различно. В случая обаче говорим за обединение от страха пред наказателно преследване, говорим за един корупционен абсолют в Народното събрание. Тези, които бореха корупцията, антикорупционерите от ПП и ДБ, се събраха от страх пред разкритията на прокуратурата и затова искат да сложат удобни лица на преден план. Свидетели сме на пълния крах на българския парламентаризъм, заяви Искрен Веселинов.

Той добави, че очевидно няма значение за кого гласуваш, защото получаваш, това, което либералният мейнстрийм желае да ти сервира. Съпредседателят на ВМРО призова за обединение на усилията в посока на истинска промяна в Конституцията, която ВМРО е подготвила и лансира повече от една година. И добави, че е време борбата за рестартиране на българската държавност да започне.

Съпредседателите на ВМРО се обединиха около идеята, че трябва да се направи дължимия опит за събиране на българските граждани, организации и политически формации, които мислят дясно, патриотично и родолюбиво, за да се даде отговор на това неолиберално правителство, което се представя в момента. Защото то ще прокарва политиката на Демократическата партия на САЩ и всичко, което не искаме да виждаме в българската политика, общество и семейство. Джамбазки, Сиди и Веселинов призоваха за активна, съвместна и добре организирана работа на всички, които наричат себе си родолюбци, патриоти и български националисти в името на България.

Видео от изявлението на ВМРО >>>

Последни Новини

Ангел Джамбазки: България трябва да бъде лидер и да налага политики, гледайки националния си интерес

София е домакин на шестата конференция „Западни Балкани“ тази събота „Западните Балкани са част от Европа и трябва да...

ВМРО – София: Нискоемисионната зона да се отмени!

От началото бяхме против въвеждането ВМРО - София смята, че нискоемисионната зона е безсмислена, несправедлива и неефективна. Наредбата, която...

Слабаков: Нелегален трафик на мигранти има в Нидерландия, Австрия, Франция и Германия – справете се с този проблем!

България и Румъния трябва да са член на Шенгенското пространство, защото така границите ни ще станат по-сигурни. Не е вярно, че в...

София отново поставя развитието на Западните Балкани във фокуса на Европа

Руската агресия срещу Украйна върна разширяването като основен приоритет на европейския дневен ред Развитието на Западните Балкани, ще бъде...

Долу ръцете от децата! Джендър пропагандата няма място в българските училища!

От ВМРО неведнъж сме изразявали категоричната си позиция срещу джендър пропагандата и налудничавите идеи за промяна на пола. Резултатите от подобни политики...

ВМРО към ПП-ДБ: Не виждаме никаква промяна в чистотата на София. Столичните улици са блато!

ВМРО - София в сряда ще обсъжда предложението на кмета Васил Терзиев за почистването на София. Припомняме, че администрацията на ПП-ДБ-Спаси София...

Факелно шествие в Русе напомни за Ньойския диктат

За 27-а година във вечерта на 27 ноември с факелно шествие ВМРО - Русе отбеляза 104-годишнината от налагането на Ньойския диктат. 

Коментари