Начало Местни избори „Коалиция за Искрен Веселинов“ представи листата си в Русе

„Коалиция за Искрен Веселинов“ представи листата си в Русе

70% от кандидатите за общински съветници, които застават зад Веселинов в Русе, са от гражданската квота

Най-важни си остават хората! Говорим си толкова години за бетон и асфалт и като че ли забравяме за русенци, които са сърцето на нашия град.

Това заяви кандидатът за кмет на Русе Искрен Веселинов по време на представянето на неговата кандидатура и кандидатите за общински съветници пред обществеността в дунавския град.

Събитието се проведе в хотел „Вега“ в Русе и събра много членове на ВМРО и симпатизанти на формациите, които подкрепят кандидатурата на Искрен Веселинов за кмет.

Кандидатът припомни, че поради демографската криза у нас, населението на красивия град край Дунав намалява с между 1000 и 2000 души годишно, като това е според официалната статистика.

Настоящото управление накара много русенци да се чувстват чужденци в родния си град. Обявявам се против протекцията на „наши хора“ и фирми, настоявам за равнопоставеност на всички. Ще предложим на хората честно управление, обеща Искрен Веселинов.

Прозрачно управление на общината, свой омбудсман, прекратяване на порочните практики от миналото, ремонти на инфраструктурата на града и кварталите, привличане на нови инвестиции, предлага още той на русенци.

„Коалиция за Искрен Веселинов“ ще има и своя листа от общински съветници, в която гражданската квота ще бъде 70%, обясни водачът на листата Галин Григоров. В нея ще фигурират и д-р Илиан Атанасов, Владимир Цоневски, Боян Драганов, Иво Пазарджиев от Русенско младежко сдружение.

Ние, непартийните фигури, сме мнозинство в листата. Решихме да се облегнем на личности и професионалисти, а не само на партийни кандидати. Искрен Веселинов е добре познат на русенци, няма нужда от представяне, заставаме зад него, каза Иво Пазарджиев.

Аз поемам цялата лична отговорност за листата и евентуалното ни бъдещо управление, каза от своя страна Искрен Веселинов.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО постави паметен знак на Иван Вазов в Бургас

По повод 100 години от смъртта на Иван Вазов днес в Бургас бе открита възпоменателна табела в негова памет. Тя бе поставена...

Каракачанов: Нека си пожелаем лидери с идеи и характер, а не поредните проектчета за власт на чужди интереси над вътрешните

Днешните политици са станали абсолютни измекяри, робуващи на външни фактори и не смеят да изразят собствена воля Това написа...

Контрера: Ако този шоков ръст на цени не бъде овладян бързо, следва обедняване на хората и срив на икономиката

Това са проблемите, не ПП „ПП“, драмите на Манолова и ДБ. Те достатъчно се постараха да ни вкарат в тази криза!

Кузман Илиев: „Продължаваме промяната“, ДБ и ГЕРБ ще търсят диалог помежду си

Академичната мисъл в Харвард олевява до марксизъм Планът за възстановяване е реверанс към ВЕИ олигарси

ВМРО: Излизаме на протест пред Министерство на енергетиката срещу непоносимата цена на тока!

Това е част от националната кампания против спекулативния скок и на горивата, и на стоките от първа необходимост Протестът...

Каракачанов: За ВМРО участието в избори не е бизнес проект

За ВМРО участието в избори не е бизнес проект, ние влизаме в тази битка, за да защитаваме идеите и каузите, за които...

Армията трябва да е символ на държавността

Словакия се готви да купи военна техника за повече от 2 милиарда евро. Държава в сърцето на Европа, чийто единствен съсед, който...

Коментари