Начало Блог Константин Стаев от ВМРО: Нашата идеология е българският градивен патриотизъм

Константин Стаев от ВМРО: Нашата идеология е българският градивен патриотизъм

Нашата идеология е българският градивен патриотизъм.

Това заяви младият политик Константин Стаев – кандидат от листата на ВМРО в 1 МИР Благоевград, с преференция 105 в ефира на България 24.

Ето какво заяви още той в студиото на предаването „Хитове в мрежата“:

– Доста пари се изсипаха в атака срещу ВМРО.

ВМРО постигна немалко в 44-тото НС, но срещу нас имаше широка медийна атака и се изсипаха доста пари, за да се показват колажи във Фейсбук. А всъщност не се гледаше същественото, което сме свършили за българите.

Нашата идеология е българският градивен патриотизъм. И най-важната част за мен е справянето с демографската криза – задържането на младите хора, които искат да работят за страната си. Затова и за мен най-важно е семейното подоходно облагане.

– Това, което ние свършихме в 44-тото Народно събрание – предложенията за безплатни детски градини, за повишаване на пенсиите, за модернизиране на армията, за по-ниски данъци за семействата с деца – сега го виждаме по билбордовете на другите партии.

– Занапред ВМРО ще работи за по-ниски данъци и за гъвкаво ДДС – да се намали ДДС за стоките от първа необходимост и да се увеличи за цигари и алкохол.

– Всеки ден МВР прави гонки срещу нелегални имигранти. Оказа се, че шофьорът Омар не е такъв, за какъвто се представя. Какво е правила гранична полиция? Колко ли автобуса са успели да преминат без да бъдат заловени?

– В Сандански средната заплата е между 780 и 850 лв. Автомагистрала Струма отново е спряна. Как ще минат пожарните и линейките, когато по средата на шосето има колчета? Връзката между моя регион и Народното събрание и Министерски съвет е скъсана!

– Сега има нова провокация срещу България в Северна Македония: един младеж е извършил една физиологична работа върху вратата на Културния център „Иван Михайлов“ в Битоля, който неотдавна беше опожарен. Никой не го е търсил да го наказва. Той го е направил тъкмо, защото такива престъпления са безнаказани. Ламбе, който подпали Центъра, го пуснаха след 7 дни.

– Ако в Северна Македония приемат предложението за референдум, с който да се премахне договора за сътрудничество с България, за нас ще е добре дошло! Така в ЕС ще разберат, че Северна Македония не е готова.

– Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Мицкоски е всъщност сръбски политик, на югославските спецслужби УДБА.

– ВМРО отдавна предложи да се издаде карта „Българин“ за всички, които имат български произход.

Видео >>>

Последни Новини

Джамбазки заяви пълна подкрепа за полицейския служител, прострелял заподозрян при гонка

Пълна подкрепа за полицейския служител, прострелял заподозрян при гонка. То е ударило момиче с тръба по главата с цел грабеж. Подобни брутални престъпления...

Контрера: Преведохме София през тежки кризи, няма да допуснем да изпадне в хаос

ВМРО прояви отговорност към столицата и гласува за бюджет, който да не допусне София да изпадне в хаос. Въпреки...

Русенското село Червена вода бе домакин на седмия Комитски събор

В село Червена вода се проведе седмото издание на традиционния Комитски събор, организиран от ВМРО – Русе, Сдружение за военно-патриотично възпитание на младежта...

Каракачанов: Политическа формула „Орбан“ – това ни трябва в България!

Красимир Каракачанов, почетен председател на ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 23.09.2023 г.  Кандидатурата на Карлос Контрера...

ВМРО регистрира своите кандидати за София

В събота ВМРО - София регистрира своя кандидат за кмет, кандидати за районни кметове, кметове на кметства и общински съветници, съобщава БНР.

Каракачанов: Смяната на Трети март е опит да се пренапише историята

Всички държави в света и в Европа празнуват деня, в който са се създали като държава. Опитът беше конюнктура и типично слугински,...

ВМРО – Шумен регистрира листа за изборите в Деня на Независимостта

На 22 септември 2023 г., в Деня на Независимостта, бе регистрирана листата на ПП „ВМРО – Българско национално движение за участие в...

Коментари