https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Контрера за Бонев: Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Той е най-силният аргумент срещу себе си! -
Начало По места Контрера за Бонев: Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Той е най-силният...

Контрера за Бонев: Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Той е най-силният аргумент срещу себе си!

Това ще се види в понеделник!

„Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Най-силният аргумент срещу избора на Борис Бонев за председател на СОС са собствените му изявления“. Така реагира след поредната медийна изява на „спасителя на София“ Борис Бонев в профила си във Фейсбук общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера. Днес в една от националните телевизии Бонев заяви – „говорили сме с всички, без ГЕРБ“, визирайки кандидатурата си за председател на Общинския съвет.

„Бонев бил водел разговори с всички политически сили. Лъжа! С ВМРО – Българско национално движение не е говорил, нито ме е търсил като съветник“, даде пример Контрера.

„Интересно какво си е говорил с „Възраждане“, например. На тях ли ще разчита за 8 гласа, за да се добута до председател на СОС? ПП-ДБ и „Спаси София“ ще разчитат на хората на Костадинов да пуснат таен гласец за избор на председател!?“, чуди се на меко казано интересната тактика на Бонев общинарят от ВМРО.

В изявата си сутринта лидерът на „Спаси София“ каза също, че в общината се унищожавали документи, за да се прикриват злоупотреби и, че „чистка“ в администрацията няма да има.

„Лъжа! Всеки документ, влизащ или излизащ от общината, се сканира и е достъпен в електронната деловодна система. Същото важи и за районните администрации“, възмущава се още от дезинформацията Карлос Контрера.

„Бонев твърди, че нямало да има чистка в администрацията. Лъжа! Още от лятото присъдружните му пажове обикалят със списъци за назначения, ровят из длъжностните характеристики, готвят назначения без конкурси, нарочват служители за махане. Публично в социалните мрежи заплашват с чистки и репресии, отправят закани и най-грозни квалификации“, дава още примери от кухнята на общината Контрера.

Прилагаме пълния текст на позицията на Карлос Контрера, публикувана на Фейсбук:

Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Най-силният аргумент срещу избора на Борис Бонев за председател на СОС са собствените му изявления.

В общината се унищожавали документи, за да се прикриват злоупотреби – перифразирам последното му откровение по една национална телевизия. Лъжа! Всеки документ, влизащ или излизащ от общината, се сканира и е достъпен в електронната деловодна система. Същото важи и за районните администрации.

Бонев бил водил разговори с всички политически сили. Лъжа! С ВМРО – Българско национално движение не е говорил, нито ме е търсил като съветник.

Интересно какво си е говорил с „Възраждане“, например. На тях ли ще разчита за 8 гласа, за да се добута до председател на СОС? ПП-ДБ и „Спаси София“ ще разчитат на хората на Костадинов да пуснат таен гласец за избор на Председател?

Бонев твърди, че нямало да има чистка в администрацията. Лъжа! Още от лятото присъдружните му пажове обикалят със списъци за назначения, ровят из длъжностните характеристики, готвят назначения без конкурси, нарочват служители за махане. Публично в социалните мрежи заплашват с чистки и репресии, отправят закани и най-грозни квалификации.

Бонев говори за програма, предложения. Лъжа! Последните му совалки сред общинските съветници са само и единствено за избирането му за председател.

В понеделник Борис Бонев като кандидат за председател го чака фиаско. Ако ПП-ДБ имат малко усет за ситуацията, няма да издигнат този конфликтен човек за председател. Ако някой затваря вратите за разговори, това е „спасителят“ на София. С непрекъснатите манипулации, полуистини, спекулации Бонев поставя Терзиев и компания в изолация.

Ако не го виждат, значи нищо не разбират от политика.

Ще се види в понеделник!

Последни Новини

Каракачанов: Безгръбначни натегачи подарявят БТР-и на Украйна и купуват „Страйкъри“ на тройна цена

Най-вероятно крият какво дават, за да не стане ясно, че извършват престъпление, заяви  бившият министър на отбраната  Бившият министър...

Контрера: Наредбата за нискоемисионните зони само премества трафика и няма да подобри качеството на въздуха

Наредбата за нискоемисионните зони само премества трафика и няма да подобри качеството на въздуха. Позицията на ВМРО е ясна, забраната за стари...

Каракачанов: Няма да произлезе нищо от ветото за БТР-ите, защото мнозинството „Магнитски“ в НС отдавна е сложило наколенките

От това вето няма да произлезе нищо, защото мнозинството „Магнитски” в парламента отдавна е сложило наколенките и твърдо е решило да жертва...

Ангел Джамбазки: Страните, от които зависи влизането ни в Шенген, не се интересуват от българската тема

Моето очакване от срещата на вътрешните министри от ЕС в Брюксел е решението да не е добро за страната ни относно Шенген....

Д-р Красимир Каракачанов представи в Стара Загора новата си книга „Външнополитическата дейност на ВМРО (1893-1944 г.)“

Д-р Красимир Каракачанов, почетен председател на ВМРО, и Александър Сиди, съпредседател на ВМРО, бяха гости на поредната среща, организирана от Дискусионен клуб...

Карлос Контрера: Блокажът в СОС ще продължи, защото големите групи се пазят от сглобка

Блокажът в Столичния общински съвет ще продължи, защото големите групи в градския парламент се пазят от явна или неявна сглобка.

Ангел Джамбазки: Като махнем пропагандата със знамето на дъгата, остава Шенген

Тошко Йорданов: Границите на Италия и Гърция са като дантели спрямо българската, но обвиняват нас за миграцията и ни държат извън Шенген....

Коментари